Skocz do zawartości
IGNOROWANY

A4 B6 by P-U-M-A

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

piękna sztuka - jak patrzę na Twoje autko to aż mam smaki wrócić do B6

Ps. tylko nie pisz że możesz się zamienić :decayed:

a jak patrzę na Twoje fele to aż mnie korci nie czekać z malowaniem na srebrno do następnego sezonu tylko najchętniej bym to już jutro zrobił

Opublikowano

Dziękuje za miłe słowa. Chciałem ci to zaproponować w twoim wątku abyś pomalował na srebrno:wink:

Opublikowano

Puma, nie zamieniaj sie, nie opłaca ci sie:decayed:

Opublikowano

Miron byłem ciekawy kiedy zobaczysz fele Pumy pomalowane na srebrno ;-) no to decyzja już podjęta

Opublikowano

bardzo elegancki wóz, ideał dla mnie :)

Opublikowano

maska.jpg

---------- Post dopisany at 11:18 ---------- Poprzedni post napisany at 11:17 ----------

Jak by był ktoś dobry i wysłał mi nr tych czarnych okrągłych zaślepek to był bym wdzieczny.

Opublikowano

Spoko już etka prawie u mnie jest. Ta strona do bani jest:kwasny:

Opublikowano

Wielkie dzięki Panowie :hi:

No koreczek fajny ale jeden wystarczy:decayed:

---------- Post dopisany at 11:52 ---------- Poprzedni post napisany at 11:51 ----------

Tak WGL poszło dzisiaj zgłoszenie na Wolfsgruppe Vag Event 2013 zobaczymy czy mnie przyjmną

Opublikowano

Super furka :thumbup1: a srebrne rotory wyglądają mega :slina:

Opublikowano
http://s13.postimg.org/tifc0e61z/maska.jpg

---------- Post dopisany at 11:18 ---------- Poprzedni post napisany at 11:17 ----------

Jak by był ktoś dobry i wysłał mi nr tych czarnych okrągłych zaślepek to był bym wdzieczny.

\

Jaki masz numer osłony na zbiorniczkach spryskiwaczy, z końcówką F ? Jakoś więcej osłania :eusathink:

Jeszcze mała z drugiej strony i będzie komplecik.

Opublikowano

Puma brakuje Ci jeszcze jednej osłony do kompletu

Opublikowano

Tak WGL poszło dzisiaj zgłoszenie na Wolfsgruppe Vag Event 2013 zobaczymy czy mnie przyjmną

No to się widzimy :D

Opublikowano

No to się widzimy :D

Zostałeś już przyjęty?

---------- Post dopisany at 13:32 ---------- Poprzedni post napisany at 13:32 ----------

Puma brakuje Ci jeszcze jednej osłony do kompletu

Doskonale o tym wiem:wink:

---------- Post dopisany at 13:33 ---------- Poprzedni post napisany at 13:32 ----------

http://s13.postimg.org/tifc0e61z/maska.jpg

\

Jaki masz numer osłony na zbiorniczkach spryskiwaczy, z końcówką F ? Jakoś więcej osłania :eusathink:

Jeszcze mała z drugiej strony i będzie komplecik.

Nie mam pojęcia jaki ma nr brałem z tego wątku kiedyś o dodatkowych osłonach w komorze silnika

Opublikowano

Pumson, nie nie ja nawet nie zgłaszam :) Ale będę ;]

Opublikowano

Aha ja myślałem że zgłosiłeś. Jak mnie przyjmną to pojadę jak nie to raczej się nie zobaczymy

Opublikowano

on wie o tej osłonie ale jest za sknerowaty by ją kupić:decayed:,

puma nie możesz wychodzić z założenia że jak pokaże Ci cycki to pójdziesz na randkę a jak nie to nie:whistling::decayed:

Opublikowano

Nie sądzę, żeby Cie przyjęli Puma:hi: Ja tam spasu nie widzę, koła porządnego na które ludzie będą robili :slina::slina::slina::slina: też nie ma, jest za***iście, ale nie w scenie VAG

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...