Skocz do zawartości
Wyświetl w aplikacji

Lepszy sposób przeglądania. Dowiedz się więcej.

Forum Audi A4 Klub Polska

Aplikacja działająca w trybie pełnoekranowym na ekranie głównym, z powiadomieniami push, odznakami i wieloma innymi funkcjami.

Aby zainstalować tę aplikację na iOS i iPadOS
  1. Stuknij ikonę Udostępnij w Safari
  2. Przewiń menu i stuknij Dodaj do ekranu głównego.
  3. Stuknij Dodaj w prawym górnym rogu.
Aby zainstalować tę aplikację na urządzeniu z systemem Android
  1. Kliknij menu z trzema kropkami (⋮) w prawym górnym rogu przeglądarki.
  2. Kliknij Dodaj do ekranu głównego lub Zainstaluj aplikację.
  3. Potwierdź, klikając Zainstaluj.

A6 c7 Avant 3.0 TDI

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Po 4 letniej przygodzie z A4 B8 3.0 TDI przyszła pora na coś większego , czyli A6.

Auto produkcja 2013r 3.0 TDI , 313 KM.

Z wyposażenia dodatkowego:

S-line zewnętrzny, wewnętrzny

Panorama dach

Navi

Bose

Pakiet systemów pre sens plus (side asist, line asist, aktywny tempomat itp.)

Pneumatyczne zawieszenie

jakieś tam jeszcze pierdoły , pakiet oświetlenie , pakiet schowek, hak, elektryczne podnoszenie klapy...

Co mnie najbardziej zaskoczyło po przesiadce z A4 b8 to dużo większy komfort jazdy, aż nie myślałem ,że może być taka różnica no i osiągi zapewne nie gorsze niż miałem w B8.

Z planów , felgi Rotor i w późniejszym czasie z pewnością program...

kilka zdjęć

image.jpg

image.jpg

image.jpg

image.jpg

image.jpg

image.jpg

image.jpg

image.jpg

Opublikowano

piękne! szkoda, że nie sedan bo ten mi się bardziej podoba (ale to kwestia gustu). no i ja bym wolał inny kolor niż srebrny.. zazdroszczę przede wszystkim silnika! mam nadzieję, że po A5 ten model, z tym silnikiem zagości w moim garażu :kox:

Opublikowano

A6 jak każde inne......

nie no wiadomo piękna jest- zwłaszcza, że mi C7 bardziej podoba się w avancie :wink:

Opublikowano
Co tu na poczatku mozna napisać ...................:slina:

tia :gicior: za***ista furmanka :drool3:

Opublikowano

cudeńko :kox:

Opublikowano

ładna sztuka ,

Opublikowano

Zawsze wybierasz srebrne kolory ? Nie lubisz często myć samochodów ? :wink:

Opublikowano

Super widze ze masz mój typ floty cos do ważenia rodziny i na weekendy :wink:

Opublikowano

Super :kox:

Opublikowano

mmmmmmmmmmmasakra :shock3::shock3::shock3::shock3::shock3::shock3::shock3:

Opublikowano
:slina::slina::slina::slina::slina::slina::slina::slina::slina::slina::slina::slina::slina::slina::slina::slina::slina: super fura!!!bezawaryjnosci zycze:decayed::decayed::shock3::shock3:
Opublikowano

fajny zestaw ;) evo X + a6 c7 3.0BiTDI

co do audi to kozak ale szkoda ze srebrna

dla mnie akurat + ze avant bo avant w s-line c7 to najlepsze polacznie :)

ps. szkoda ze to 3.0BiTDI nie montowali S-tronica tak jak do slabszej wersji 3.0TDI

dobre plany... ciekaw jestem ile KM i Nm wyjdzie po programie :)

Opublikowano

Pod 400

Opublikowano

Ładna :decayed:

Opublikowano
  • Autor
fajny zestaw ;) evo X + a6 c7 3.0BiTDI

co do audi to kozak ale szkoda ze srebrna

dla mnie akurat + ze avant bo avant w s-line c7 to najlepsze polacznie :)

ps. szkoda ze to 3.0BiTDI nie montowali S-tronica tak jak do slabszej wersji 3.0TDI

dobre plany... ciekaw jestem ile KM i Nm wyjdzie po programie :)

Paweł , powiem Ci tak , kolor srebrny może nie jest najpiękniejszy , ale najlepszy do utrzymania. Nie widać tak na nim kurzy , rys itp...

Skrzynia Tiptronic naprawdę daje rade i to mnie bardzo pozytywnie zaskoczyło, myślałem ,że będzie dużo gorzej, ale na prawdę jest bardzo szybka a mam porównanie do dsg w VW polo, którym żona jeździ i na prawdę nie widzę różnicy a jeżeli jest to bardzo mala. Na początku też trochę byłem zniesmaczony ,że nie będę miał S-tronica , lecz teraz z perspektywy czasu patrząc np. u kolego Kuredu - on juz wymieniał skrzynię, u mnie w Polo przy 20kkm padły sprzęgła to powiem Ci ,że jestem tym bardziej zadowolony ,że mam Tipa.

Odnośnie programu to myślę ,że bezpiecznie będzie jak osiągnę około 370 km, to i tak zupełnie wystarczająco jak dla rodzinnego dupowozu :wink: a takie jest jego przeznaczenie, ma być bezpiecznie i bezawaryjnie.

Opublikowano

no to fakt ;) jesli ktos nie ma parcia na najnowsze technologie ( czyt. s-tronic ) to tip jest lepszy bo wytrzymalszy, bardziej sprawdzony i mniej awaryjny... zniesie wiecej KM i Nm :) ja tez jakby mial taki wybor to bym wybral mocniejsza wersje ze "starsza" skrzynia :)

co do srebrnego to fakt ... mialem tt srebrne i nawet jak bylo brudne to wydawalo sie czyste ;/ na czarnym niestety widac odrazu kazdy kurz ... za to jak czarny jest czysty to gniecie srebrny kolor :)

dla mnie ideal to 3.0BiTDI avant s-line w kolorze bialym :) ... jak nie bardzo lubie bialy tak do a7 i a6 c7 mi on bardzo bardzo pasuje :)

ps. w zwiazku z tym ze masz evo X ( nie wiem czy w manualu czy nie :) ) mozesz odniesc osiagi evo do a6 c7 ? a dokladnie chodzi mi o pierwsza setke ... bo katalogowo wyglada to calkiem podobnie :) a powyzej 100 jak jest ? :>

wiem oczywiscie ze to dwa calkiem inne auta ... ale jestem ciekaw tego :)

Opublikowano

hehehe taki to pożyje fajne te podwórko :naughty::naughty:

bezawaryjności dla obu pociskaczy :wink:

Opublikowano

Nowe 8 biegowe automaty zfa są jak na tego typu skrzynie mega szybkie ja akurat mam porównanie do s-tronica siedzącego w a3 8p i też się zgodze że jest nie wiele wolniejszy, co prawda ja mam tą skrzynie w bawarce, druga sprawa że ta skrzynia raczej lepiej zniesie moment obrotowy który będzie po planowanym chipiem a Alligator zrobił z tego co pamiętam 800Nm.

Opublikowano

fajna, super że srebrna bo tak jak piszesz - ciemne kolory są ładne 15min po umyciu a później są brudne , moje następne auto postaram się oby nie było ciemne bo mam dość już...

...mi avant właśnie się bardziej podoba niż sedan w C7 ...bezawaryjności :decayed: