Skocz do zawartości
IGNOROWANY

[B7 ASB] sedan pospolity antygolas, mój "Dragon" ZDJĘCIA

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
Hamer - seves nie tylko zmienił samochód ale i kolegów - przestał gadać z wszystkimi o mocach do 200ps więc nawet do niego nie pisz :grin:

No właśnie zauważyłem że nie przychodzą mi przelewy od niego na konto za "koleżeństwo" :decayed: ale od Ciebie ostatnio było z nawiązką, chyba przez to że ZUS renty podniósł :grin:

Opublikowano

w końcu widziane na live, bardzo sympatyczne limo :wink:

Opublikowano

Przepiekna. Pogratulowac tylko i pozazdroscic mozna;).

Ja jak kupowalem mojego to mowilem ze mi 2.0 wystarczy. Do czasu az kolega nie przewiozl mnie swoim v6 280 psow...

Brakuje mu tylko wydechu na przelot i 3jki z przodu przy wykresie z hamowni;).

Opublikowano

dzięki za dobre slowo :hi:

podobno żeby mieć 3 z przodu wystarczy odetkać wydech i wstawić porządny intercooler :wink:

Opublikowano

miazga jest widze musimy sie gdzie spotkac i musze zobaczyc ja na zywca :slina:

co do podstopnicy to wystepuje osobno tylko ze chora cena jest chcesz dokladnie wiedziec jaka?

Opublikowano

Piękna jest, graty zakupu :wink:. Ile to teraz ma koni? 315?

Opublikowano

Szymon wpadnij na jako kafa :naughty:

Potrzebuja pole przełorać :kox:

Opublikowano

Podsufitke masz jasna ?

Opublikowano

po kolei może:decayed:

pablo- jakby to nie był kłopot sprawdź proszę - bo na pedałach mam nakładki z RS a brakuje podstopnicy więc albo kupię komplet i sprzedam nakładki albo kupię samą podstopnicę:wink:

chuck - ja nie hamowałem furki - ostatnio była strojona u Rogala i wypluła podobno 311 czy 312km - nie mam wykresu niestety:wink:

robert- nie ma sprawy ale wezmę zimówki bo w nich bieżnik jest dostosowany do orania :decayed:

andrzej- podsufitka jest obszyta czarną alkantarą - nad głową robi niesamowitą robotę :slina: ale niestety na słupkach przednich i bocznych jak również na tylnej półce wyblakła miejscami od słońca - muszę to poprawić :wink:

Opublikowano

robert- nie ma sprawy ale wezmę zimówki bo w nich bieżnik jest dostosowany do orania :decayed:

Kuźwa na letnich podjedź , nie będę przecież do zimy czekał :decayed:

A po drugie , troszkę źle to ująłem , tu nie chodzi o oranie tylko takie małe odświeżenie powierzchni zielonej :naughty:

Opublikowano

spoko nie ma problemu jutro dam znac

Opublikowano
Szymon wpadnij na jako kafa :naughty:

Potrzebuja pole przełorać :kox:

:decayed:

Opublikowano

Kolego czy sprzeglo jest seryjne przy tej mocy? nie ma z nim problemow? z rozrzadem bylo cos robione? nie klepie z rana przez chwile po odpaleniu?

Bardzo ladne auto, szerokosci...

Opublikowano

Dzięki Kolego :hi:

Sprzęgło seria - nie ma najmniejszych problemów ale ja jeżdzę normalnie żadnych strzałów ze sprzęgła czy procedur startowych :decayed: nic nie ślizga, a przy kilku ostrych startach klei idealnie :wink:

W tym silniku nie ma paska, są 4łańcuchy rozrządu podobno :doh: więc chyba bezobsługowe :eusathink: nic nie stuka ani nie klepie na zimnym - na ciepłym po uruchomieniu jest taki delikatny odłos czegoś i nie wiem co to?

ASB 233km podobno maja poprawiony napinacz jednego z łańcuchów który był wadliwy w bkn 204km...

Opublikowano

muszę przyznać że MEGA FURKA :D:D:D:D

Opublikowano
muszę przyznać że MEGA FURKA :D:D:D:D

thx :hi:

a widzisz jakbyś był wczoraj to byś oblookał na żywo :wink:

Opublikowano
Dzięki Kolego :hi:

Sprzęgło seria - nie ma najmniejszych problemów ale ja jeżdzę normalnie żadnych strzałów ze sprzęgła czy procedur startowych :decayed: nic nie ślizga, a przy kilku ostrych startach klei idealnie :wink:

W tym silniku nie ma paska, są 4łańcuchy rozrządu podobno :doh: więc chyba bezobsługowe :eusathink: nic nie stuka ani nie klepie na zimnym - na ciepłym po uruchomieniu jest taki delikatny odłos czegoś i nie wiem co to?

ASB 233km podobno maja poprawiony napinacz jednego z łańcuchów który był wadliwy w bkn 204km...

A orietujesz sie czy bylo juz wymienianie sprzeglo czy od nowosci tam siedzi? Ten delikatny odglos to prawdopodbnie ktorys z napinaczy, teoretycznie sie ich nie wymienia jednak w praktyce nie którzy to wymieniają inni jezdza z tym dzwonieniem jak padnie calkiem. Na forum a6 duzo pisza o tych motorach i podobno czy 204 czy 233km to nie ma znaczenia i w jednym i drugim lubi sie cos sypnac.

Jednak nie ma co sie martwic na przyszlosc tylko cieszyc sie jazda, Bezawaryjnosci

Opublikowano

dzięki Marek :hi: Twoja też piękna :wink:

sprzęgło było już wymieniane w pl po sprowadzeniu z tego co mówił mi poprzedni właściciel :wink: muszę odłożyć trochę kasy i pojechać na większy przegląd, bo teraz ubezpieczenie, podatek :grin:

Opublikowano

muszę oblukać na żywo na którymś spocie no chyba że zawitasz do BB jak się zbierze więcej niz 5 osób

chociaż jak sie rozpowie że przyjedziesz to na pewno nawet w BB ruszą leniwe zadki :decayed:

---------- Post dopisany at 14:16 ---------- Poprzedni post napisany at 14:11 ----------

powiedz jeszcze jak wiesz oczywiście czy sufit jest ori obszyty alcantarą czy to było robione

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...