czaki22 Opublikowano 8 Lutego 2010 Opublikowano 8 Lutego 2010 alcantara trudna do utrzymania w idealnym stanie, ja bym szukał skora po pokach i reszte materiał naprawde robi robote
Nizin5 Opublikowano 26 Lutego 2010 Opublikowano 26 Lutego 2010 jak juz to skora z alcantara, jest to najdrozszy zestawik jak dla mnie sama skora latem to porazka.. no chyba ze walniesz sobie kremowa jakas z nowszych modeli to wtedy bym na to przystał.. a jak sie ma ładny welur to nie ma tragedii pod warunkiem ze sie nie ubrudzi za mocno
yaboo Opublikowano 26 Lutego 2010 Opublikowano 26 Lutego 2010 skóra lub skóra z materiałem alcantara ładnie wygląda jednak po jakimś czasie mechaci się i paskudnie wygląda szczególnie jasna widziałem kilka aut z alcantarą i wyglądała niezbyt ładnie :gwizdanie:
Gość mmcv Opublikowano 8 Marca 2010 Opublikowano 8 Marca 2010 alcantara ładnie wygląda jednak po jakimś czasie mechaci się i paskudnie wygląda troche sie mechaci ale bez przesady , mam 211 tys i wyglada naprawde ladnie.
Artur82 Opublikowano 8 Marca 2010 Opublikowano 8 Marca 2010 co za temat wiekszosc pisze ze git jest to co maja w samochodzie
Armi Opublikowano 8 Marca 2010 Opublikowano 8 Marca 2010 co za temat wiekszosc pisze ze git jest to co maja w samochodzie Bo w samochodzie mają to co uważają za lepsze. To chyba normalne.
Destiny007 Opublikowano 8 Marca 2010 Opublikowano 8 Marca 2010 co za temat wiekszosc pisze ze git jest to co maja w samochodzie Bo w samochodzie mają to co uważają za lepsze. To chyba normalne. Są wyjątki ;(
Ukasz699 Opublikowano 9 Marca 2010 Opublikowano 9 Marca 2010 co za temat wiekszosc pisze ze git jest to co maja w samochodzie Ja mam pół skórkę z welurkiem w kubełkowych s-linach z B7 dla Mnie rewelacja
Pawlo 2004 Opublikowano 9 Marca 2010 Opublikowano 9 Marca 2010 co za temat wiekszosc pisze ze git jest to co maja w samochodzie Ja będę inny Ja mam zwykły materiał i... gorszej bidy nie widziałem co za szmelc :ranting1: W wczesniejszym aucie jakim było A6 widozne w podpisie miałem skóry i to coś naprawde pieknego i praktycznego. Po pierwsze dodaje uroku furmance a do tego ciągle ładnie pachnie tą skórą Następne audi bedzie napewno ze skóra, innej opcji nie dopuszczem do myśli. Już nie robi mi róznicy czy będzie to całą skóra czy też pół skóra z materiałem czy z alkantarą. Wszystkie 3 opcje za***iście wygladają
cool_hand_luke Opublikowano 13 Marca 2010 Opublikowano 13 Marca 2010 Tylko skora + material - komfort jest swietny.
vtec21 Opublikowano 13 Marca 2010 Opublikowano 13 Marca 2010 Wg mnie sporo minusów skóry w aucie. Jedyny plus to ładnie wyglądające fotele. Osobiście wolałbym mieć auto bez skóry.
Pawlo 2004 Opublikowano 13 Marca 2010 Opublikowano 13 Marca 2010 Wg mnie sporo minusów skóry w aucie. Jedyny plus to ładnie wyglądające fotele. Osobiście wolałbym mieć auto bez skóry. Nie znasz się
akjam Opublikowano 9 Lipca 2010 Opublikowano 9 Lipca 2010 Wg mnie sporo minusów skóry w aucie. Jedyny plus to ładnie wyglądające fotele. Osobiście wolałbym mieć auto bez skóry. Nie znasz się Do tej pory nie miałem furmanki w skórze. W A4ce też nie miałem ale zmieniłem i wiem, że to najlepszy modzik.
andy_sky Opublikowano 10 Lipca 2010 Opublikowano 10 Lipca 2010 fajnie jak jest taka temperatura na zewnątrz,jak ta czarna skóra się nagrzeje,przyklejasz się jak ślimak bllleeee
akjam Opublikowano 10 Lipca 2010 Opublikowano 10 Lipca 2010 fajnie jak jest taka temperatura na zewnątrz,jak ta czarna skóra się nagrzeje,przyklejasz się jak ślimak bllleeee Ja tam jeżdżę w ubraniu...
Artur82 Opublikowano 11 Lipca 2010 Opublikowano 11 Lipca 2010 ja mam jasna skorke i jesli chodi o nagrzewanie sie...hmmmm no grzeje sie jak cholera ale idzie sie przyzwyczaic w imie prezencji
xadamx Opublikowano 11 Lipca 2010 Opublikowano 11 Lipca 2010 skóra...ja też zmieniłem w swojej ze zwykłych na skórę i pełne zadowolenie...zupełnie inaczej się prezentuje wnętrze...
Reniu Opublikowano 12 Lipca 2010 Opublikowano 12 Lipca 2010 No i sprawa utrzymania czystości we wnętrzu, na skórkę jak coś się wyleje to przecierasz scierą i zapominasz. Ja jednak wolę materiał
Rekomendowane odpowiedzi