Sqizzy Opublikowano 6 Września 2014 Opublikowano 6 Września 2014 Wiem że jakieś transfery były tylko firm nie pamiętam Wysłane z mojego GT-I9305 przy użyciu Tapatalka
kris-krzysztof Opublikowano 7 Września 2014 Opublikowano 7 Września 2014 Czy przypadkowo ich nie produkuje fabryka która robiła Urban'y? A Urbana robi ktoś nowy w gorszym wydaniu? Wysłane z mojego GT-I9305 przy użyciu Tapatalka Obecnie produkuje Nat
Griffe Opublikowano 4 Października 2014 Autor Opublikowano 4 Października 2014 Bo w Hokus Pokus czas płynie kolorowo...
niestandardowy Opublikowano 4 Października 2014 Opublikowano 4 Października 2014 daaawaj wiecej fotek
VTG Opublikowano 4 Października 2014 Opublikowano 4 Października 2014 Czy w lakierze LY1Q też będzie taki efekt?
Griffe Opublikowano 5 Października 2014 Autor Opublikowano 5 Października 2014 Jeśli chodzi o wyżej pokazane zdjęcie to nic nie widać tylko faza mycia, będzie na co popatrzeć jak się pojawią fotografie po pełnym zabiegu. Co do efektu na LY1Q po korekcie i powłoce będzie spory wetlook - robiłem jedno A6 w tym kolorze.
VTG Opublikowano 5 Października 2014 Opublikowano 5 Października 2014 Jest sens przed zimą? Czy lepiej skoro wiosny? Mam do Ciebie blisko:)
Griffe Opublikowano 5 Października 2014 Autor Opublikowano 5 Października 2014 Jest sens przed zimą, bo zimą najbardziej dostaje w kość - przede wszystkim odśnieżanie.
gusiak11 Opublikowano 6 Października 2014 Opublikowano 6 Października 2014 attenzione attenzione attenzione
Griffe Opublikowano 6 Października 2014 Autor Opublikowano 6 Października 2014 (edytowane) Panie i Panowie tym razem ciekawe A3 SportBack. Lakier w 100% oryginalny. Twardy jak to w Audi, ale przyjemnie się pracowało, Po korekcie lakier zabezpieczony świetnym duetem od GTechniqa C1 + EXOV2. Opony Megs Endurance. felgi FK1000, środek Natural Look, szyby powłoki GTechniqa a pod maską jakiś specjalny dressing gusiak11 kładł - nie wiem co, ale robi robotę. Lecimy z tym koksem. Lakier gotowy, co by tu położyć: W Hokus Pokus tylko to co najlepsze: Ok na szyby zestaw wybrany: Na lakier też: Ostateczna inspekcja po myciu Zmywaczem silikonowym, IPA i na koniec CarPro Eraser: W tak zwanym międzyczasie dekory: Pierwsza powłoka już leży: I zaczyna wiązać: Lecimy dalej: Polerujemy: Ostatnie poprawki: To tak na szybko. Planujemy jeszcze zdjęcia po pełnym wykrystalizowaniu, bo wyszło grubo. Edytowane 6 Października 2014 przez Griffe
Kaju77 Opublikowano 6 Października 2014 Opublikowano 6 Października 2014 Kolejny mega cukierkowy projekt...tylko pozazdrościć właścicielowi i szacunek za wykonaną robotę, jest grubo!
...radek... Opublikowano 7 Października 2014 Opublikowano 7 Października 2014 :slina: :slina: Mega robota!!!
sector Opublikowano 8 Października 2014 Opublikowano 8 Października 2014 Pokaż wypolerowane dekory jak wyszły.
Griffe Opublikowano 8 Października 2014 Autor Opublikowano 8 Października 2014 Będzie jeszcze jakaś sesja to postaram się cyknąć. Czas bardzo naglił, wiec wszystkiego nie dało się ująć.
xBladex Opublikowano 8 Października 2014 Opublikowano 8 Października 2014 (edytowane) mam nadzieje ze moje auto tez tak kiedyś bedzie wyglądać i w końcu wizyta w Hokus Pokus wypali. Edytowane 8 Października 2014 przez xBladex
Griffe Opublikowano 8 Października 2014 Autor Opublikowano 8 Października 2014 Oczywiście zapraszamy, po pełnej korekcie i tym zestawie powłok nie może być inaczej
krzysiekvtec Opublikowano 8 Października 2014 Opublikowano 8 Października 2014 Widuje to a3 na Łęcznej, ciekaw jestem jak na zywo wyglada teraz.
Rekomendowane odpowiedzi