Kowi87 Opublikowano 11 Lipca 2013 Opublikowano 11 Lipca 2013 Kowi nie zapominaj że piątek jest dla VIPów Reszta w sobotę przyjeżdża czyli Ty przyjedziesz w niedzielę? :polew: ktos to sprzatać i rozwieść musi Sorrry łajmi, tym razem twoja kolej:polew::polew::polew:
Arkadiush Opublikowano 11 Lipca 2013 Opublikowano 11 Lipca 2013 Kowi nie zapominaj że piątek jest dla VIPów Reszta w sobotę przyjeżdża czyli Ty przyjedziesz w niedzielę? +1
WhyMe? Opublikowano 11 Lipca 2013 Opublikowano 11 Lipca 2013 Kowi nie zapominaj że piątek jest dla VIPów Reszta w sobotę przyjeżdża czyli Ty przyjedziesz w niedzielę? a ja się bałem że Tomasz z formy wyszedł Tak jak Kowi mówi, piątek jest od ogarnięcia wszystkiego aby było gotowe na sobotę
Kowi87 Opublikowano 11 Lipca 2013 Opublikowano 11 Lipca 2013 Kowi nie zapominaj że piątek jest dla VIPów Reszta w sobotę przyjeżdża czyli Ty przyjedziesz w niedzielę? a ja się bałem że Tomasz z formy wyszedł Tak jak Kowi mówi, piątek jest od ogarnięcia wszystkiego aby było gotowe na sobotę a niedziela to rozwózka po polsce:grin: ---------- Post dopisany at 18:26 ---------- Poprzedni post napisany at 18:25 ---------- Kaju jutro ide na poczte:decayed:
Arkadiush Opublikowano 11 Lipca 2013 Opublikowano 11 Lipca 2013 Kowi nie zapominaj że piątek jest dla VIPów Reszta w sobotę przyjeżdża czyli Ty przyjedziesz w niedzielę? a ja się bałem że Tomasz z formy wyszedł Tak jak Kowi mówi, piątek jest od ogarnięcia wszystkiego aby było gotowe na sobotę a niedziela to rozwózka po polsce:grin: czyli Mefiu jest taxi
klysek Opublikowano 11 Lipca 2013 Opublikowano 11 Lipca 2013 jak moja pani dostanie nowa robote to na bank przyjade bo urlopu w tym terminie co chciala ni uja nie dostanie
OGr Opublikowano 11 Lipca 2013 Opublikowano 11 Lipca 2013 http://img1.demotywatoryfb.pl/uploads/201307/1373544306_zdup6z_600.jpg To zdajecie znam z liceum :-) Przekozackie jest :-) Naciapane z sedesu ... ---------- Post dopisany at 19:29 ---------- Poprzedni post napisany at 19:26 ---------- Moja taka, Mapa Polski ja lece w piatek z mrogalem w kolumnie, o ile bedzie chciałze mna jechać ktos gdzies chce sie dołaczyć? W piatek czy sobotę jedziecie? Naciapane z sedesu ... ---------- Post dopisany at 19:33 ---------- Poprzedni post napisany at 19:29 ---------- spokojnie chłopakivip to znaczy zapotrzebawnie na siłe roboczą która bedzie ogarnaic miejsca parkingowe, gotować potrawy, rąbać drzewo, ogarniać grile, nie myslcie ze "oni" jadą tam pic od piatku:whistling: :-) Naciapane z sedesu ...
Gość cwiara Opublikowano 11 Lipca 2013 Opublikowano 11 Lipca 2013 A w pt ktos od Wroclawia bedzie smigal? Sent from my iPhone 5 using Tapatalk
michal_g84 Opublikowano 11 Lipca 2013 Opublikowano 11 Lipca 2013 kaju jak jest jeszcze miejsce to dopisz mnie z moją Anią, jak się pojawię na liście to wpłacę od razu całość
Duds Opublikowano 11 Lipca 2013 Opublikowano 11 Lipca 2013 Mapa Polski My pojedziemy prawdopodobnie tą trasą, trochę dłuższa, ale dobra droga Jedziemy na 4-5 samochodów. ---------- Post dopisany at 19:50 ---------- Poprzedni post napisany at 19:49 ---------- Jak ktoś chce się dołączyć to piszcie, widzę, że Częstochowa będzie miała taką samą trasę
OGr Opublikowano 11 Lipca 2013 Opublikowano 11 Lipca 2013 Slepy, Tomasz, Why, kiedy I jak jedziecie? Naciapane z sedesu ...
krzysiek23 Opublikowano 11 Lipca 2013 Opublikowano 11 Lipca 2013 ja jednak bede sam zonka prace znalazla i zostaje
Tomasz Opublikowano 11 Lipca 2013 Opublikowano 11 Lipca 2013 kaju jak jest jeszcze miejsce to dopisz mnie z moją Anią, jak się pojawię na liście to wpłacę od razu całość ---------- Post dopisany at 20:09 ---------- Poprzedni post napisany at 20:08 ---------- Slepy, Tomasz, Why, kiedy I jak jedziecie?Naciapane z sedesu ... ja pewnie w sobotę rano albo po południu, nie wiem jeszcze czy by się udało tak zgrać by jechać razem: Lubliniec,Częstochowa,Olesno i ktoś jeszcze
krzysiek23 Opublikowano 11 Lipca 2013 Opublikowano 11 Lipca 2013 kto jedzie z poznania bo bede lecial przez poznan....ja bym juz byl w piatek jak co
hiszpan123 Opublikowano 11 Lipca 2013 Opublikowano 11 Lipca 2013 Musial bys do mnie zrobić male kuleczko ale to chyba nie ma sensu zebys nadrabial km tylko po to żeby razem leciec kolejne 60km?
OGr Opublikowano 11 Lipca 2013 Opublikowano 11 Lipca 2013 Tomasz ja raczej myslalem o piątku ale to jeszcze zobaczę jak sie zgram z kumplem z Krakowa. Naciapane z sedesu ...
Tomasz Opublikowano 11 Lipca 2013 Opublikowano 11 Lipca 2013 Tomasz ja raczej myslalem o piątku ale to jeszcze zobaczę jak sie zgram z kumplem z Krakowa.Naciapane z sedesu ... u mnie piątek odpada, zacząłem pracę w nowej firmie i niema szans na urlop:wink:
OGr Opublikowano 11 Lipca 2013 Opublikowano 11 Lipca 2013 Tomasz ja raczej myslalem o piątku ale to jeszcze zobaczę jak sie zgram z kumplem z Krakowa.Naciapane z sedesu ... u mnie piątek odpada, zacząłem pracę w nowej firmie i niema szans na urlop:wink: Będzie bliżej zlotu to sie bedziemy zgadywać :-) Najlepsze ze dwa tygodnie przed złotem jedziemy na wakacje ( cale szczescie nie nad morze to moze opony ocaleje :-) ) a ostatni tydzień przed mam malowanie calego mieszkania i drobny remont, wiec fury raczej nie przyszykuje. Naciapane z sedesu ...
kaju Opublikowano 11 Lipca 2013 Autor Opublikowano 11 Lipca 2013 Mapa Polski, ja ta droga będę leciał jest ktoś chceny żeby się dolaczyc ? czekac za kims? A może najpierw się zapisz? michal_g84, zaraz Cię dopisuje - panowie zmienia się też adres w danych do przelewu, zmieniłem adres zameldowania na adres żony i stąd ta zmiana - nie myśleć sobie przygarniecie mnie jak wpadne na pogaduchy w sobote wieczorem?? hmm mam jakieś 60km do ostrowa Nie odżałujesz te parę groszy i nie zostaniesz na całość? Kowi nie zapominaj że piątek jest dla VIPów Reszta w sobotę przyjeżdża nie pisz tak, bo sobie pomyślą ludzie tak jak napisał Kowi - w piątek przyjeżdża garść, która pomoże w przygotowaniach, lista ustalona już na samym początku. Każdy ma swoją rolę w zlocie i będzie swoje "stanowisko" przygotowywał, żeby ogarnąć wszystko.
Rekomendowane odpowiedzi