OLI_B5 Opublikowano 4 Sierpnia 2013 Udostępnij Opublikowano 4 Sierpnia 2013 No z czym do ludzi Było kilku kozaków po drodze i wąchali spaliny Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Duds Opublikowano 4 Sierpnia 2013 Udostępnij Opublikowano 4 Sierpnia 2013 Duds, te slowa padly na obwodnicy A osoby ktore uwazaja ze jedyne sluszne kola do jazdy po nasych drogach to 15/16" niech zaluja ze nie jechaly i nie wracaly z nami Uwierzyly by ze sie naprawde da i to zdrowo dop****** Ja jeszcze przed obwodnicą tak mówiłem w ogóle to przespałem te kreski, myślałem, że jedziecie cykać foty ...wysłane z kalkulatora... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MAGIC87 Opublikowano 4 Sierpnia 2013 Udostępnij Opublikowano 4 Sierpnia 2013 No z czym do ludzi Było kilku kozaków po drodze i wąchali spaliny Szymeniu by powiedział to samo o Tobie czy mnie z czym do ludzi, troche pokory młody:naughty: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sysiek Opublikowano 4 Sierpnia 2013 Udostępnij Opublikowano 4 Sierpnia 2013 Bo pojechalismy krecic film a rolka wyszla tak przy okazji niespodziewanie szkoda ze nie udalo mi sie z Toba przejechac, pewnie by bylo lanie ale 4fun Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Arkadiush Opublikowano 4 Sierpnia 2013 Udostępnij Opublikowano 4 Sierpnia 2013 Najwięcej aut było z Wlkp ? bo tak mi się wydawało że najliczniejsza grupa chyba była Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
szymeniu Opublikowano 4 Sierpnia 2013 Udostępnij Opublikowano 4 Sierpnia 2013 No z czym do ludzi Było kilku kozaków po drodze i wąchali spaliny Szymeniu by powiedział to samo o Tobie czy mnie z czym do ludzi, troche pokory młody:naughty: Spoko następnym razem zabiere żonę i zostanę na całość to ustawimy kreski oczywiście bez napinki. A tak btw to mnie dzisiaj popedzał jakiś Stig na autobahnie Panamerą GTS ale było całkiem podobnie jak u Was. Dzięki za wspolną przejażdżkę Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
czorny_07 Opublikowano 4 Sierpnia 2013 Udostępnij Opublikowano 4 Sierpnia 2013 No z czym do ludzi Było kilku kozaków po drodze i wąchali spaliny Szymeniu by powiedział to samo o Tobie czy mnie z czym do ludzi, troche pokory młody:naughty: Spoko następnym razem zabiere żonę i zostanę na całość to ustawimy kreski oczywiście bez napinki. A tak btw to mnie dzisiaj popedzał jakiś Stig na autobahnie Panamerą GTS ale było całkiem podobnie jak u Was. Dzięki za wspolną przejażdżkę przecie ja nawet zredukowac nie zdązyłem, to Ciebie już nie było Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
WhyMe? Opublikowano 4 Sierpnia 2013 Udostępnij Opublikowano 4 Sierpnia 2013 Czorny z czym do ludzi Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
czorny_07 Opublikowano 4 Sierpnia 2013 Udostępnij Opublikowano 4 Sierpnia 2013 Czorny z czym do ludzi beke cisne:decayed: wszyscy niebieskiego avanta objechali tylko, bo na jałowym leciał andrzeju wyju jeden Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
szymeniu Opublikowano 4 Sierpnia 2013 Udostępnij Opublikowano 4 Sierpnia 2013 Pod publikę było. Wiesz kamera te sprawy itp. A tak serio to ja leciałem na chatę do siebie i mówiłem do Kaja że się zrywam na obwodnicy. Zrobiliście mi miejsce to ogień. Czekam teraz na następny zlot na pewno będę choćby tylko na chwilę. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MAGIC87 Opublikowano 4 Sierpnia 2013 Udostępnij Opublikowano 4 Sierpnia 2013 Pod publikę było. Wiesz kamera te sprawy itp. A tak serio to ja leciałem na chatę do siebie i mówiłem do Kaja że się zrywam na obwodnicy. Zrobiliście mi miejsce to ogień. Czekam teraz na następny zlot na pewno będę choćby tylko na chwilę. To chyba Bukowina za ponad 6 miesięcy Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
OGr Opublikowano 4 Sierpnia 2013 Udostępnij Opublikowano 4 Sierpnia 2013 No z czym do ludzi Było kilku kozaków po drodze i wąchali spaliny Szymeniu by powiedział to samo o Tobie czy mnie z czym do ludzi, troche pokory młody:naughty: Spoko następnym razem zabiere żonę i zostanę na całość to ustawimy kreski oczywiście bez napinki. A tak btw to mnie dzisiaj popedzał jakiś Stig na autobahnie Panamerą GTS ale było całkiem podobnie jak u Was. Dzięki za wspolną przejażdżkę przecie ja nawet zredukowac nie zdązyłem, to Ciebie już nie było czorny, Tyś to się w nocy kilka razy redukował, wystarczy ;-) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kaju Opublikowano 4 Sierpnia 2013 Autor Udostępnij Opublikowano 4 Sierpnia 2013 Pod publikę było. Wiesz kamera te sprawy itp. A tak serio to ja leciałem na chatę do siebie i mówiłem do Kaja że się zrywam na obwodnicy. Zrobiliście mi miejsce to ogień. Czekam teraz na następny zlot na pewno będę choćby tylko na chwilę. To chyba Bukowina za ponad 6 miesięcy Te tee syneeek... Nie mów hop Napaćkane z japca kaja Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MAGIC87 Opublikowano 4 Sierpnia 2013 Udostępnij Opublikowano 4 Sierpnia 2013 Pod publikę było. Wiesz kamera te sprawy itp. A tak serio to ja leciałem na chatę do siebie i mówiłem do Kaja że się zrywam na obwodnicy. Zrobiliście mi miejsce to ogień. Czekam teraz na następny zlot na pewno będę choćby tylko na chwilę. To chyba Bukowina za ponad 6 miesięcy Te tee syneeek... Nie mów hop Napaćkane z japca kaja teee synek, twoja kolej:decayed: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Raymax Opublikowano 5 Sierpnia 2013 Udostępnij Opublikowano 5 Sierpnia 2013 No z czym do ludzi Było kilku kozaków po drodze i wąchali spaliny Szymeniu by powiedział to samo o Tobie czy mnie z czym do ludzi, troche pokory młody:naughty: Spoko następnym razem zabiere żonę i zostanę na całość to ustawimy kreski oczywiście bez napinki. A tak btw to mnie dzisiaj popedzał jakiś Stig na autobahnie Panamerą GTS ale było całkiem podobnie jak u Was. Dzięki za wspolną przejażdżkę przecie ja nawet zredukowac nie zdązyłem, to Ciebie już nie było czorny, Tyś to się w nocy kilka razy redukował, wystarczy ;-) co racja to racja Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kowi87 Opublikowano 5 Sierpnia 2013 Udostępnij Opublikowano 5 Sierpnia 2013 ---------- Post dopisany at 13:15 ---------- Poprzedni post napisany at 12:53 ---------- ---------- Post dopisany at 13:16 ---------- Poprzedni post napisany at 13:15 ---------- i to by było na tyle jesli chodzi o zdjecia:facepalm: nie miałem czasu:polew: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
OGr Opublikowano 5 Sierpnia 2013 Udostępnij Opublikowano 5 Sierpnia 2013 Fajne fotki te fotki ;-) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
admin20 Opublikowano 5 Sierpnia 2013 Udostępnij Opublikowano 5 Sierpnia 2013 Ja to dopiero dochodzę dzisiaj do zdrowia.... nawet nie pamiętam kiedy mi się film uciął Dzięki jawor za odprowadzenie mnie do pokoju Dzisiaj powstawiam trochę fotek bo nawaliłem ich jak głupi (450) z czego ze 100 jest tylko z czornym Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Buba Opublikowano 5 Sierpnia 2013 Udostępnij Opublikowano 5 Sierpnia 2013 No z czym do ludzi Było kilku kozaków po drodze i wąchali spaliny Szymeniu by powiedział to samo o Tobie czy mnie z czym do ludzi, troche pokory młody:naughty: Spoko następnym razem zabiere żonę i zostanę na całość to ustawimy kreski oczywiście bez napinki. A tak btw to mnie dzisiaj popedzał jakiś Stig na autobahnie Panamerą GTS ale było całkiem podobnie jak u Was. Dzięki za wspolną przejażdżkę Wczoraj leciałem z Łodzi i też widze w lusterku ten "żabi" ryj. Na mięczaka nie trafiło bo nie bał się lecieć 250+ a później mi spierdolił Ale GT3 na klapie było Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
szymeniu Opublikowano 5 Sierpnia 2013 Udostępnij Opublikowano 5 Sierpnia 2013 No z czym do ludzi Było kilku kozaków po drodze i wąchali spaliny Szymeniu by powiedział to samo o Tobie czy mnie z czym do ludzi, troche pokory młody:naughty: Spoko następnym razem zabiere żonę i zostanę na całość to ustawimy kreski oczywiście bez napinki. A tak btw to mnie dzisiaj popedzał jakiś Stig na autobahnie Panamerą GTS ale było całkiem podobnie jak u Was. Dzięki za wspolną przejażdżkę Wczoraj leciałem z Łodzi i też widze w lusterku ten "żabi" ryj. Na mięczaka nie trafiło bo nie bał się lecieć 250+ a później mi spierdolił Ale GT3 na klapie było U mnie odpuścił po dwóch przyspieszeniach 100-300 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi