Skocz do zawartości
Wyświetl w aplikacji

Lepszy sposób przeglądania. Dowiedz się więcej.

Forum Audi A4 Klub Polska

Aplikacja działająca w trybie pełnoekranowym na ekranie głównym, z powiadomieniami push, odznakami i wieloma innymi funkcjami.

Aby zainstalować tę aplikację na iOS i iPadOS
  1. Stuknij ikonę Udostępnij w Safari
  2. Przewiń menu i stuknij Dodaj do ekranu głównego.
  3. Stuknij Dodaj w prawym górnym rogu.
Aby zainstalować tę aplikację na urządzeniu z systemem Android
  1. Kliknij menu z trzema kropkami (⋮) w prawym górnym rogu przeglądarki.
  2. Kliknij Dodaj do ekranu głównego lub Zainstaluj aplikację.
  3. Potwierdź, klikając Zainstaluj.

Płacimy jak za zboże - Fotoradar wyglądający jak śmietnik

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Kto się złapał?

Film przedstawiający pracę i wiedzę strażnika miejskiego jak i poprawność wykonywanych pomiarów przez fotoradar.

Opublikowano

Nikt za to nie odpowie... :decayed:.

Maszynka do zarabiania kasy :naughty:. Zresztą nadmierna prędkość nie jest główną przyczyną wypadków w POlsce. Tylko ZŁY stan dróg. Był raport NIK.

Drogą dwu pasmowa A4 -> zwana autostradą :grin::grin::grin::polew::polew::polew: gdzie pobór opłat wynosi 9 zł za przejazd przez bramkę... Autostrada powinna mieć min. 3 pasy, a najlepiej 4.

Opublikowano

Co do autostrady - A4 w paru miejscach NIE POSIADA pasa awaryjnego.

Opublikowano

dzieku Bogu i partii na mojej wiosce nie ma fiutoradarów

ale jak postawia to wyjebię z jednej i z drugiej strony wiochy dwa ledowe telebimy z oczojebnym napisem:

"UWAGA, FOTORADAR W WIOSCE !!!!!!!!!!!"

chetnie zobacze morde burmistrza :polew::polew:, ale przeciez chodzi nam o bezpieczenstwo, nie ?

Opublikowano

ale jak postawia to wyjebię z jednej i z drugiej strony wiochy dwa ledowe telebimy z oczojebnym napisem:

chetnie zobacze morde burmistrza :polew::polew:, ale przeciez chodzi nam o bezpieczenstwo, nie ?

musisz wymyślić coś innego ponieważ co pomogą telebimy jak fotoradar będzie źle ustawiony i chociaż kierowcy pojadą prawidłowo to i tak im zrobi (fałszywe) zdjęcie tak jak jest pokazane na filmiku:wink:

Opublikowano
  • Autor

musisz wymyślić coś innego ponieważ co pomogą telebimy jak fotoradar będzie źle ustawiony i chociaż kierowcy pojadą prawidłowo to i tak im zrobi (fałszywe) zdjęcie tak jak jest pokazane na filmiku:wink:

I trudno z tym coś zrobić :kwasny:

Opublikowano
Nikt za to nie odpowie... :decayed:.

Maszynka do zarabiania kasy :naughty:. Zresztą nadmierna prędkość nie jest główną przyczyną wypadków w POlsce. Tylko ZŁY stan dróg. Był raport NIK.

Drogą dwu pasmowa A4 -> zwana autostradą :grin::grin::grin::polew::polew::polew: gdzie pobór opłat wynosi 9 zł za przejazd przez bramkę... Autostrada powinna mieć min. 3 pasy, a najlepiej 4.

Dzis tym czyms jechalem, bo nie skrecilem gdzie trzeba :P 200 to jechalem tylko przez pare sekund, bo zaraz jakis powolniak sie wbil.... kto to widzial, 2 pasy...

Opublikowano

Witam u mnie w okolicy Koszalina jest pełno tego fotosyfu na odcinku 60km w stronę Szczecina na drodze nr6 naliczyłem 8 sztuk a ma być jeszcze więcej MASAKRA!!!

Opublikowano
Witam u mnie w okolicy Koszalina jest pełno tego fotosyfu na odcinku 60km w stronę Szczecina na drodze nr6 naliczyłem 8 sztuk a ma być jeszcze więcej MASAKRA!!!

Tu się zgodzę, droga na Koszalin to męka...

Tapnięte z SGS III

Opublikowano

dzisiaj panowie przebili samych siebie,wylot z warszawy w stronę kołbieli(jakaś wiocha),schowali forda za przystanek z kamerą i z dwóch stron atakowali,czy to jest normalne?aż się zagotowałem jak to zobaczyłem...

Opublikowano

Powiem krótko banda złodzieji tępa... i tyle połowa strażników to przepisów ruchu drogowego nie zna a radary ustawiają i mandaty wypisują miałem takie zdarzenia że straż wystawiła mi mandat za złe parkowanie zadzwoniłem po policje panowie przyjechali i stwierdzili że mandat bezpodstawnie wystawiony ja tam też zakazu nie widziałem i tak działa straż żenada!!!!

Opublikowano

się zastanawiam ,czy faktycznie o to im chodzi :wallbash::wallbash::wallbash:

Opublikowano

Tylko kasa nic innego.

Wczoraj jechalem z Ustki do Słupska ok godziny 16.00 to postawili smietnik w idealnym miejscu.

10m przed tablica kończąca teren zabudowany

Gdzie jest juz prosta i zywego ducha w promieniu 200m.

Na jezdni bylo juz widac kilka sladow po ostrym hamowaniu, to samo co w zeszlym roku ale w innej wiosce. Kolejna dziwna sprawa to taka ze jest to powtorka z dlugiego weekendu z zeszłego roku :facepalm:

Ciekawe co ?

Opublikowano
Tylko kasa nic innego.

Wczoraj jechalem z Ustki do Słupska ok godziny 16.00 to postawili smietnik w idealnym miejscu.

10m przed tablica kończąca teren zabudowany

Gdzie jest juz prosta i zywego ducha w promieniu 200m.

Na jezdni bylo juz widac kilka sladow po ostrym hamowaniu, to samo co w zeszlym roku ale w innej wiosce. Kolejna dziwna sprawa to taka ze jest to powtorka z dlugiego weekendu z zeszłego roku :facepalm:

Ciekawe co ?

devastation...............hmmmmmmmmmmmmmmmm......................... to musiała być akcja trzeźwość zakrojona na szeroką skalę :decayed::wink:

Opublikowano

W tym kraju same k**wy i złodzieje :facepalm:

• 1 miesiąc temu...
Opublikowano

Mi dziś właśnie przyszło pisemko ze SM o wstawienie się w roli świadka w sprawie o przekroczenie dozwolonej prędkości. O ile pamiętam to przekroczyłem o ok 25km/h (75/50). Wg taryfikatora to jest od 100-200zł i 4pkt. Zobaczymy jak będzie:decayed:

Opublikowano

Polecam paintballa dużo kulek i wiecie co dalej z tym zrobić :good:

Opublikowano

Uważam, że straż miejska powinna pilnować ładu w mieście, wyznaczyć im piesze patrole i niech pilnują patologii bo za dużo im się wydaje. Co z tego, że wszędzie pełno kamer ? Jak ktoś ma oberwać kosą w plecy to oberwie tak czy siak różnica taka, że nagrają sprawców. Życia to niestety nikomu nie przywróci. Od takich rzeczy jest drogówka a SM niech się zajmie porządkiem na ulicach żebym mógł sobie po 22 wyjść do centrum i nie bać się, że dostanę po gębie i jeszcze mnie okradną...