afroo. Opublikowano 23 Stycznia 2018 Autor Opublikowano 23 Stycznia 2018 Najlepiej oba. Ale 9J 20" już też brzmi dobrze.
shakal Opublikowano 23 Stycznia 2018 Opublikowano 23 Stycznia 2018 @afroo. Powiedz mi jak Ci się jeździło na 235 Uniroyalu? Miałeś jakieś tarcia? Do siebie kupiłem 9J et33 a że auto zarejestrowane w Austrii, muszę zapakować najszerszą oponę jaka tylko wejdzie żeby mi w dowód to jakoś wbili Zastanawiam się właśnie nad Uniroyal 235
afroo. Opublikowano 23 Stycznia 2018 Autor Opublikowano 23 Stycznia 2018 23 minuty temu, shakal napisał: @afroo. Powiedz mi jak Ci się jeździło na 235 Uniroyalu? Miałeś jakieś tarcia? Do siebie kupiłem 9J et33 a że auto zarejestrowane w Austrii, muszę zapakować najszerszą oponę jaka tylko wejdzie żeby mi w dowód to jakoś wbili Zastanawiam się właśnie nad Uniroyal 235 Jeśli chodzi o właściwości jezdne to klei jak wściekła. Czy to na mokrym, czy na suchym można sobie na wiele pozwolić. Przycierki zdarzają się z przodu przy pełnym skręcie ale zrolowanie błotnika rozwiązuje problem. Uniroyal ze względu na mały rant ochronny naciąga się na szerokie fele całkiem inaczej niż inne gumy. Tworzy delikatnie wypukły bok opony, natomiast gumy z większymi rantami ochronnymi wywijają rant na zewnątrz tworząc jakby wklęsły bok opony. To robi dużą różnicę w odległości od rantu błotnika. ; )
shakal Opublikowano 23 Stycznia 2018 Opublikowano 23 Stycznia 2018 Jeśli chodzi o właściwości jezdne to klei jak wściekła. Czy to na mokrym, czy na suchym można sobie na wiele pozwolić. Przycierki zdarzają się z przodu przy pełnym skręcie ale zrolowanie błotnika rozwiązuje problem. Uniroyal ze względu na mały rant ochronny naciąga się na szerokie fele całkiem inaczej niż inne gumy. Tworzy delikatnie wypukły bok opony, natomiast gumy z większymi rantami ochronnymi wywijają rant na zewnątrz tworząc jakby wklęsły bok opony. To robi dużą różnicę w odległości od rantu błotnika. ; )Jeździłem juz na tych oponach ale w rozmiarze 18 i wiem ze są dobre, chodziło mi właśnie o to jak wchodzą na 9J [emoji6]Dzięki za odpowiedz, muszę sie jeszcze zastanowić, poszukać jak inne opony 235 układają sie na 9JWysłane z iPhone
afroo. Opublikowano 23 Stycznia 2018 Autor Opublikowano 23 Stycznia 2018 U Bruuuum masz Dunlopy 235/35 na Pompei z S5. : )
shakal Opublikowano 23 Stycznia 2018 Opublikowano 23 Stycznia 2018 Właśnie przeglądam wątek [emoji1360]Dzięki Wysłane z iPhone
HOLMATRO Opublikowano 23 Stycznia 2018 Opublikowano 23 Stycznia 2018 Przeglądam któryś raz wątek, ale widzę tylko 5 % zdjęć.. Jest na to jakaś rada ?
afroo. Opublikowano 24 Stycznia 2018 Autor Opublikowano 24 Stycznia 2018 16 godzin temu, HOLMATRO napisał: Przeglądam któryś raz wątek, ale widzę tylko 5 % zdjęć.. Jest na to jakaś rada ? Niestety Photobucket, gdzie miałem swoją galerię narzucił jakieś swoje ograniczenia i trzeba płacić za publiczne linki. Znajdę kiedyś trochę czasu i chęci to poprzerzucam foty na inny hosting i podmienię.
HOLMATRO Opublikowano 24 Stycznia 2018 Opublikowano 24 Stycznia 2018 Wrzucaj na forum, tylko zdjęcia musza mieć max 1,95 MB. Nie uciekną ci nigdy. A tak to wiem tylko jak wyglada twoje auto z zewnątrz i nic poza tym. Albo zapłać za hosting, a nie dziadasz ! Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk
afroo. Opublikowano 24 Stycznia 2018 Autor Opublikowano 24 Stycznia 2018 Zdjęcia w temacie zaktualizowane. Nie powinno już być problemu z wyświetlaniem.
MAT1000 Opublikowano 24 Stycznia 2018 Opublikowano 24 Stycznia 2018 W dniu 23.01.2018 o 13:34, shakal napisał: Jeździłem juz na tych oponach ale w rozmiarze 18 i wiem ze są dobre, chodziło mi właśnie o to jak wchodzą na 9J Dzięki za odpowiedz, muszę sie jeszcze zastanowić, poszukać jak inne opony 235 układają sie na 9J Wysłane z iPhone Układają się tak NA 9j i są węższe od fulda sportcontrol w tym samym rozmiarze. U mnie nie przyciera nic.
shakal Opublikowano 24 Stycznia 2018 Opublikowano 24 Stycznia 2018 Układają się tak NA 9j i są węższe od fulda sportcontrol w tym samym rozmiarze. U mnie nie przyciera nic. Dzięki Wysłane z iPhone
afroo. Opublikowano 24 Stycznia 2018 Autor Opublikowano 24 Stycznia 2018 1 godzinę temu, MAT1000 napisał: U mnie nie przyciera nic. A masz tam et33 ? Bo wygląda na więcej.
FroS-t Opublikowano 24 Stycznia 2018 Opublikowano 24 Stycznia 2018 6 minut temu, afroo. napisał: A masz tam et33 ? Bo wygląda na więcej. Jeśli to OEM VW Savannah to jest 19x9j et 33
afroo. Opublikowano 25 Stycznia 2018 Autor Opublikowano 25 Stycznia 2018 19 godzin temu, FroS-t napisał: Jeśli to OEM VW Savannah to jest 19x9j et 33 Chyba, że tak. Nie nam aż tak parametrów tej rolki.
afroo. Opublikowano 29 Stycznia 2018 Autor Opublikowano 29 Stycznia 2018 Wpadł moduł aux-bt, dzięki któremu można streamować muzykę ze smartfona, czy innego zewnętrznego urządzenia. Dużo wygodniejsze w obsłudze rozwiązanie niż standardowy kabel z jackiem. Po małej przeróbce - wyeliminowanie przejścia jack-jack oraz maksymalne skrócenie przewodu - teraz moduł można spokojnie zmieścić za RNS-E.
qruku Opublikowano 30 Stycznia 2018 Opublikowano 30 Stycznia 2018 13 godzin temu, afroo. napisał: Wpadł moduł aux-bt Super modzik zawsze mi tego brakowało w aucie. Testowałeś już jak śmiga ? PS. Podrzuć pls gdzie takie coś można zdobyć i za ile $, może być na priv.
afroo. Opublikowano 19 Lutego 2018 Autor Opublikowano 19 Lutego 2018 (edytowane) Przygotowania do wiosny. Soczewka B8.5 + białe kierunki + drl led + czarny środek. Edytowane 26 Sierpnia 2020 przez afroo.
Rekomendowane odpowiedzi