Sidney Opublikowano 6 Maja 2013 Opublikowano 6 Maja 2013 Witam. Mam u siebie w A4 takie oto drewniane dekory i od pewnego czasu zastanawiam się jak brzmi ich konkretna nazwa bo szczerze mówiąc nie widziałem drugiej takiej A4 z takimi samymi dekorami. Powiedzcie coś jeszcze o nich jeśli wiecie bo słyszałem kiedyś, że takie jasne drewno szło na stany zjednoczone ale nie wiem na ile to prawda PS. Radio już zmieniłem więc nie szpeci tak jak te na fotkach
grippen Opublikowano 6 Maja 2013 Opublikowano 6 Maja 2013 u siebie miałem identyczne dekory. Na USA szło inne drewno tzw zielone (coś podobnego z nazwą) tak mniej więcej wyglądają http://a4-klub.pl/audi-a4-b5-152/dekory-drewno-usa-s4-238374/ Jeśli masz wlepkę w kole zapasowym to masz tam kod jakie to drewno się dokładnie nazywa
xdanielx Opublikowano 6 Maja 2013 Opublikowano 6 Maja 2013 A mi to wygląda na zwyczajne dekory drewniane jak w każdym tylko tak jakby ktoś je zeszlifował bo ich blask mu przeszkadzał
Fido Opublikowano 6 Maja 2013 Opublikowano 6 Maja 2013 Dla mnie to po prostu Wewnętrzne Listwy Ozdobne. Fakt faktem, są paskudne. Kumpel ma identyczne. Ja miałem w B5 ładniejsze, głęboko lakierowane.
Sidney Opublikowano 6 Maja 2013 Autor Opublikowano 6 Maja 2013 Podziękował Panowie, przynajmniej wiem coś więcej na ten temat Dzięki fidotp za komplement Pozdro !
Banan Opublikowano 6 Maja 2013 Opublikowano 6 Maja 2013 Jakie masz kody we wlepce w bagażniku - te napisane dużymi literami to kody tapicerki i deski , to jest moja wlepka i moje listwy są w 4 kolumnie 3 rząd czyli 5MG sprawdzasz tu: Kategorie:Zierleisten stawiam że masz te 5ML czyli drewno orzech mat no chyba że ktoś wymieniał
Damiandix Opublikowano 18 Maja 2013 Opublikowano 18 Maja 2013 Mam dokładnie takie same i tak samo c**jowo wyglądają
ryba85 Opublikowano 19 Maja 2013 Opublikowano 19 Maja 2013 sam z ciekawosci sprawdze bo tez mam drewno tylko ciemniejsze.
Rekomendowane odpowiedzi