pnq1411 Opublikowano 12 Maja 2013 Udostępnij Opublikowano 12 Maja 2013 Witam, chcialbym zaprezentowac wam swoje A3 Rocznik: 01/2009 Silnik: 1.9 Tdi Moc: 105ps Chip na 140ps Przebieg: +/- 60000km Wyposarzenie: Navi + RNS-E Podgrzewane fotele 2 Strefowa klima Asysta parkowania Czujniki parkowania (przod, tyl) FIS 1-2 Led + Bi xenon skretny (doswietlanie zakretow) Pakiet Oswietlenia 3 Ramienna wielofunkcyjna kierownica Bluetooth DVD rom, 2 miejsca na karty SD Zmiany które zaszly wewnetrzne: 3 Ramienna kierownica Nowy mieszek z biała nitka Plastiki na drzwiach, popielniczka, ramka wokol lewarka zmiany biegow Nakladki na pedaly S3 Zmiana oswietlenia wewnetrznego na biale Zmiany ktore planuje: Obszycie kierownicy z biala nicia lub kierownica "scieta" Lewarek recznego skora (dziurkowana) z biala nicia Fotele + kanapa S-Line Dywaniki z bialym obszyciem Progi S3 Zmiany zewnetrzne ktore zaszly: Zderzak przedni S3 Zderzak tylny S3 lecz jakas Pani chciala go obejzec z bliska. Grill czarny S3 Przyciemnione szyby tylne Sprezyny S-Line 15mm Zima Felgi 17 Lato Felgi 18 S3 Opony Letnie Pirelli P zero nero gt 225/40/18 Lotka Tylny dyfuzor S-Line Oklejony dach na czarny polysk Pomalowane lusterka czarny polysk Sprezyny S-Line 15mm BYLO: JEST: Tutaj jedno zdjecie ze zderzakiem Tylnym S3 A tutaj na drugi dzien po zalozeniu... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Skyliner89 Opublikowano 13 Maja 2013 Udostępnij Opublikowano 13 Maja 2013 Zmiany na plus A tutaj na drugi dzien po zalozeniu... http://img842.imageshack.us/img842/342/stluczka.jpg Co stało? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
milart Opublikowano 13 Maja 2013 Udostępnij Opublikowano 13 Maja 2013 A3 Sportback:decayed: Piękny. No i masz RNS-E(wolałem je od obecnego MMI 2G). Bezawaryjności Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pnq1411 Opublikowano 13 Maja 2013 Autor Udostępnij Opublikowano 13 Maja 2013 Napisalem, ze jakas pani chciala go obejzec z bliska Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
barrowiec1 Opublikowano 27 Maja 2013 Udostępnij Opublikowano 27 Maja 2013 p.kolego kiere multifunkcje sam dokładałeś?? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pnq1411 Opublikowano 5 Października 2013 Autor Udostępnij Opublikowano 5 Października 2013 Minal rok odkad mam a3, zrobilem nia 23 tys. km wiec tak. Zmiany zewnetrzne: - Kola zima 17 - Kola lato 18 S3 - Opony pirelli p zero nero gt - Dach oklejony na czarno - Lotka S3 - Progi S3 - zderzak przedni S3 - zderzak tylny S3 - Grill czarny S3 - Dyfuzor tylny S3 - Koncowki wydechow - Sprezyny S line 15mm - Czarne znaczki audi - Czarne znaczki S line - Ledowe podswietlenie biale rejestracji Zmiany wewnetrzne: - Fotele i kanapa S line - Kierownica scieta S3 - Galka zmiany biegow S line skora perforowana - Biale oswietlenie wnetrza - Biale podswietlenie nog - Obszycie skora z biala nitka: Trojkatow, kierownicy, nasadki na reczny, mieszka, podlokietnika, uchwytow drzwi - Dywaniki czarne obszyte biala nitka - Nakladki na gaz, hamulec i sprzeglo - Plastiki czarne piano - Polka dla nie palacych - Polka tylna z roleta I to chyba wszystko co pamietam jak na razie Z planow na przyszlosc to: - Obszycie foteli biala nitka - Progi wewnetrzne S-Line - Sprezyny Eibach 30 mm - Czarna koncowka wydechu - Czarna podsufitka - Wieksze hamulce - Przelaczniki do szyb i pokretlo do lusterek czarne z aluminiowymi wstawkami - Dodanie tempomatu - Coming/leaving home Do wiosny wstrzymuje raczej mody bo trzeba uzbierac troche pieniazkow na oklejenie auta na niebieski mat A tutaj kilka fotek ze zmian Było: Jest: (tutaj jeszcze bez obszytych uchwytow na drzwiach) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
peter22 Opublikowano 6 Października 2013 Udostępnij Opublikowano 6 Października 2013 nom teraz to się prezentuje zajebiaszczo Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mydlo Opublikowano 27 Października 2013 Udostępnij Opublikowano 27 Października 2013 Fotele przednie masz od a3 czy a4 bo ja u siebie mam trochę inne w a3 s-line. Takie jak Ty mam w a4 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MrTea Opublikowano 27 Października 2013 Udostępnij Opublikowano 27 Października 2013 Gdzie obszywaleś te elementy, w Cz-ewie czy gdzieś indziej? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pocas Opublikowano 27 Października 2013 Udostępnij Opublikowano 27 Października 2013 Bardzo fajnie wyglądająca A3. Zawsze sportbacki wzbudzały we mnie zaufanie. Tylko jedno ale. Wywal to S3 z grilla Co to jest asysta parkowania? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jedrekx Opublikowano 28 Października 2013 Udostępnij Opublikowano 28 Października 2013 Fotele przednie masz od a3 czy a4 bo ja u siebie mam trochę inne w a3 s-line. Takie jak Ty mam w a4 ja w swoim 8P S-line z 2007 miałem takie same Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
akjam Opublikowano 4 Listopada 2013 Udostępnij Opublikowano 4 Listopada 2013 Piękna! A ten niebieski kolorek, który chcesz zrobić... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wojtek_A4 Opublikowano 4 Listopada 2013 Udostępnij Opublikowano 4 Listopada 2013 Piekna:wink: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pnq1411 Opublikowano 28 Lutego 2014 Autor Udostępnij Opublikowano 28 Lutego 2014 Bardzo fajnie wyglądająca A3. Zawsze sportbacki wzbudzały we mnie zaufanie. Tylko jedno ale. Wywal to S3 z grilla Co to jest asysta parkowania? Nigdy nie bylo znaczka S3 na grillu najpierw bylo samo S a teraz jest czarny s line jak przyblizysz zdjecie to widac, asysta park to jest to ze sam kierownica kreci i parkuje a Ty tylko trzymasz na pol sprzegle. fotele sa od a3 s line a obszywalem kierownice, mieszek i trojkaty w czewie ale po trojkatach sie zrazilem i podlokietnik i uchwyty na drzwiach obszywal mi kolega z a3 klub. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pablo_ua4 Opublikowano 28 Lutego 2014 Udostępnij Opublikowano 28 Lutego 2014 bardzo ladna sztuka no i polift robi robote gratuluje a powiedz mi jaki kolega z a3 klubu?? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pnq1411 Opublikowano 5 Marca 2014 Autor Udostępnij Opublikowano 5 Marca 2014 bardzo ladna sztuka no i polift robi robote gratuluje a powiedz mi jaki kolega z a3 klubu?? fly-tm z tego co pamietam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pablo_ua4 Opublikowano 5 Marca 2014 Udostępnij Opublikowano 5 Marca 2014 musze do niego napisac bo tez cos bym tam chcial obszyc powodzenia w dalszych modach choc juz sztuka jest dopasiona dobrze Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi