Skocz do zawartości
Wyświetl w aplikacji

Lepszy sposób przeglądania. Dowiedz się więcej.

Forum Audi A4 Klub Polska

Aplikacja działająca w trybie pełnoekranowym na ekranie głównym, z powiadomieniami push, odznakami i wieloma innymi funkcjami.

Aby zainstalować tę aplikację na iOS i iPadOS
  1. Stuknij ikonę Udostępnij w Safari
  2. Przewiń menu i stuknij Dodaj do ekranu głównego.
  3. Stuknij Dodaj w prawym górnym rogu.
Aby zainstalować tę aplikację na urządzeniu z systemem Android
  1. Kliknij menu z trzema kropkami (⋮) w prawym górnym rogu przeglądarki.
  2. Kliknij Dodaj do ekranu głównego lub Zainstaluj aplikację.
  3. Potwierdź, klikając Zainstaluj.

HID xenon do mijania

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

w sumie chodziło mi o porównanie w świeceniu :P

Opublikowano
w sumie chodziło mi o porównanie w świeceniu :P

a w świeceniu to niebo a ziemia... wcześniej świeczka wiecej światła dawała niz moje lampy:/... mozna powiedziec ze jezdziłem po omacku:facepalm:....

Opublikowano
  • Autor

Bielun22 daj jeszcze fotke calego przodu ;)

Opublikowano

th5q.jpg

Opublikowano
  • Autor

mega dobrze to wygląda, dzięki ;)

Opublikowano

a świeci tez kozacko...

Opublikowano

http://img15.imageshack.us/img15/3461/th5q.jpg

Ciekawa dokładka zderzaka :wink: Nawet ładnie wygląda

Sorki za OT

• 3 tygodnie później...
Opublikowano

odgrzeje kotleta :decayed:

Panowie pytanko, sprawdzałem ceny przetwornic w UK i wychodzą dużo taniej niż w PL tylko nie wiem jak z jakością tych przetwornic, ma ktoś jakieś sprawdzone godne polecenia? :wink: pozdro

Opublikowano
odgrzeje kotleta :decayed:

Panowie pytanko, sprawdzałem ceny przetwornic w UK i wychodzą dużo taniej niż w PL tylko nie wiem jak z jakością tych przetwornic, ma ktoś jakieś sprawdzone godne polecenia? :wink: pozdro

Ja tu kupowałem zestawy ...mijania - dzienne i jestem zadowolony...:thumbup1:

Logowanie do konta

• 7 miesięcy temu...
Opublikowano

UP. Witam czy testował ktos nowe przetwornice CAN BUS DUO ? czy one takze powoduja szumy ?

• 2 tygodnie później...
Opublikowano

Może Ci robić zakłócenia np. na radiu to chińskie wiadomo co.... lepiej zainwestować 60 zł w konkretne żarówki niż to montować, po za tym osobiście jeśli już miałbym to zakładać do 4300 niż 6000, nie rzuca się tak w oczy chłopcom :wink:

Opublikowano
Może Ci robić zakłócenia np. na radiu to chińskie wiadomo co.... lepiej zainwestować 60 zł w konkretne żarówki niż to montować, po za tym osobiście jeśli już miałbym to zakładać do 4300 niż 6000, nie rzuca się tak w oczy chłopcom :wink:

zreszta przy 6000k przy zlej pogodzie w nocy widocznosc jest slabsza

• 8 miesięcy temu...
Opublikowano

Mam dylemat. Fundusze na wydatki na auto w tym roku juz zamkniete jakis tysiac temu,. wiec poki co leze i kwicze... a hidy/xenony jakies chcialo by sie miec :)

Mam zwykle soczewki, i myslalem zeby dokupic hid 4300 (zeby nie byly zbyt mocne i nie wywolywaly kontrolii), rozumiem ze przy soczewkowych lampach zwyklych po wlozeniu hidow , samopoziomowanie reczne dziala (tu dbam o bezpieczenstwo w razie gdybyhm razil). Co do spryskow to lampy zawsze myje na stacjach, nie potrzebuje spryskow na dluzsza mete (max robie 100-200km , raz na 3-4 miechy moze jakas dluzsza traska) ale nie chce tez sie bawic w fuszerke pt. przyklej zaslepke.

Na wiosne pewnie zderzak kupie, ale do tego czasu myslalem zeby zalozyc te hidy i w razie kontroli, po prostu zmienic zarowki na h7 :) Myslicie ze to przejdzie? W sensie, dowodu nie powinni zabrac gdy usterke naprawie, a wsadzajac h7 i wyjmujac zarniki powinienem ten problem rozwiazac. Pytanie czy moga mi zabrac dowod ze jechalem na nieprawidlowym zestawie (czy tlumaczenie sie ze nie wiem o xenonach nic i ze takie auto niedawno kupilem przejdzie? akurat to prawda :P)

Wiem ze kombinuje, ale uwazam ze nie bede stwarzal zagrozenia na drodze nawet z niepelnym zestawem, bo jak napisalem, dbam o czystosc lamp i nie doprowadzam do sytuacji ze sa brudne.

Co myslicie? Duza zjeba bedzie ? :P

Opublikowano

jeśli w czasie kontroli jesteś w stanie doprowadzić do "pełnej sprawności" świateł czyli zmienić hidy na zwykłe żarówki to policja nie zabierze dowodu rej.

Opublikowano

Wiecie co ja kupiłem tę hidy to tylko zmarnowalem kupę siana i nerwów. Dwa zestawy spalone w 4 dni, jak dla mnie ok swiecenie ale jakość to lipa straszna (nawet jak by był zestaw od JAFRA za 400zł to i tak kupa made in china

Opublikowano

Miałem podobnie, zestaw kupiłem za ponad 200zł niby miał być z "wyższej półki" z bajerami typu Can Bus i niby jakaś cyfrowa wersja, a zakłucenia takie dawał po włączeniu świateł, że prawie wszystkie kontrolki na desce się świeciły (jednak radio działało bez zakłuceń) a na dodatek na drugi dzień podczas jazdy zgasł mi lewy żarnik. MASAKRA!!! :facepalm: :facepalm: :facepalm:

Chyba muszę przyznać rację tym którzy mówią, że lepiej poczekać i dozbierać troche kasy na ori xenony :naughty:

Opublikowano

dla mnie problemem nie sa same xenony tylko spryski, przez nie koszt ksenonow wychodzi mi >1k chyba ze cos zle licze

Opublikowano

zależy na co się trafi, ja kupiłem najtańsze jak jeszcze miałem golfa i przejeździły w nim 2 lata aż się gniazda wypalił :D

Opublikowano

No tak, spryski z instalacja troche kosztuja i do tego zderzak lub sama gora pod spryski ale czytalem gdzies ze kolesie kleja zaslepki od spryskow na zderzak i tak jezdza;)

Co do hidów to być może golfy nie sa tak wrazliwe na takie "instalacje" i dlatego nie miales problemu;)