siemian Opublikowano 22 Maja 2015 Udostępnij Opublikowano 22 Maja 2015 z tego co widze to pierwsza jest z przed pierwszej wojny światowej a druga jest z okresu międzywojennego dlatego dawałbym drugą opcje Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ucho.77 Opublikowano 22 Maja 2015 Udostępnij Opublikowano 22 Maja 2015 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Arturoo Opublikowano 22 Maja 2015 Autor Udostępnij Opublikowano 22 Maja 2015 z tego co widze to pierwsza jest z przed pierwszej wojny światowej a druga jest z okresu międzywojennego dlatego dawałbym drugą opcje Weź mnie zaskocz i inaczej skomentuj choć raz [emoji14]olew:Ucho wielokliny te same są Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
horny devil Opublikowano 22 Maja 2015 Udostępnij Opublikowano 22 Maja 2015 a nie chcesz z multifunkcją?? czy jak to tam zowią?? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Arturoo Opublikowano 22 Maja 2015 Autor Udostępnij Opublikowano 22 Maja 2015 Multi nie będzie działać w b5 Poza tym zbyt nowocześnie w tej karocy by wyglądała Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pioteros Opublikowano 22 Maja 2015 Udostępnij Opublikowano 22 Maja 2015 tylko nr 1, nie bylo ladniejszej kiery Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bidzio1 Opublikowano 22 Maja 2015 Udostępnij Opublikowano 22 Maja 2015 Również obstawiam nr 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
H4mm3R Opublikowano 23 Maja 2015 Udostępnij Opublikowano 23 Maja 2015 Multi nie będzie działać w b5 Poza tym zbyt nowocześnie w tej karocy by wyglądała Tak samo jak rns-e Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
misiek95 Opublikowano 23 Maja 2015 Udostępnij Opublikowano 23 Maja 2015 Bierz drugą. Mozliwe ze wtyczke będziesz musial przelutowac tak jak ja ale wygląda super Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Arturoo Opublikowano 23 Maja 2015 Autor Udostępnij Opublikowano 23 Maja 2015 Bierz drugą. Mozliwe ze wtyczke będziesz musial przelutowac tak jak ja ale wygląda super Wrzuć fotki swojej. Multi nie będzie działać w b5 Poza tym zbyt nowocześnie w tej karocy by wyglądała Tak samo jak rns-e On jest mi potrzebny ...kiera to kosmetyka Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
misiek95 Opublikowano 23 Maja 2015 Udostępnij Opublikowano 23 Maja 2015 Bierz drugą. Mozliwe ze wtyczke będziesz musial przelutowac tak jak ja ale wygląda super Wrzuć fotki swojej. swoją podniszczoną ese sprzedałem za 250 a tą igiełke z b6 kupiłem za 180 na miejscu Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Arturoo Opublikowano 23 Maja 2015 Autor Udostępnij Opublikowano 23 Maja 2015 Akurat pieniądz ten sam wychodzi niemalże Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
neimaD Opublikowano 23 Maja 2015 Udostępnij Opublikowano 23 Maja 2015 Leży mi moja 3 ramienna, szukaj podmuchy i tyle ;-) z mądrego telefonu Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SebaMC Opublikowano 24 Maja 2015 Udostępnij Opublikowano 24 Maja 2015 Wkładaj ori s4 b5 i daj do p.Ragga na obszycie, efekt będzie dobry Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
staniek Opublikowano 24 Maja 2015 Udostępnij Opublikowano 24 Maja 2015 To i ja zagłosuję, skoro przeglądam temat, kiera nr1 zdecydowanie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Arturoo Opublikowano 24 Maja 2015 Autor Udostępnij Opublikowano 24 Maja 2015 Leży mi moja 3 ramienna, szukaj podmuchy i tyle ;-) z mądrego telefonu Foto ,..... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
michu10 Opublikowano 24 Maja 2015 Udostępnij Opublikowano 24 Maja 2015 ja mam z B6 i sobie chwale a nic nie musiałem przylutowywać, wręcz przeciwnie tylko jeden kabelek luźny i wszystko działa Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
neimaD Opublikowano 24 Maja 2015 Udostępnij Opublikowano 24 Maja 2015 (edytowane) Takie coś foto z Neta [emoji28] z mądrego telefonu Edytowane 24 Maja 2015 przez neimaD Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Arturoo Opublikowano 24 Maja 2015 Autor Udostępnij Opublikowano 24 Maja 2015 multi nie będzie banglać Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cys Opublikowano 25 Maja 2015 Udostępnij Opublikowano 25 Maja 2015 W C5 z RNS-E działa Może i w B5 da się to uruchomić, przynajmniej mam taką nadzieje bo mam taką kiere Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi