duffy Opublikowano 3 Kwietnia 2014 Autor Udostępnij Opublikowano 3 Kwietnia 2014 brakowało mi klocków do całego nowego kompletu hamulców z przodu, szukałem czegoś po allegro bo brembo od sida za ponad trzy stówki było na obecną chwilę po prostu za drogo:thumbdown: znalazłem komplet w pudełku z ASO za połowę tej ceny i dzisiaj otworzyłem pudełko Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
OGr Opublikowano 3 Kwietnia 2014 Udostępnij Opublikowano 3 Kwietnia 2014 Nie widac zdjecia Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
czorny_07 Opublikowano 3 Kwietnia 2014 Udostępnij Opublikowano 3 Kwietnia 2014 widać Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MaxsteRR Opublikowano 3 Kwietnia 2014 Udostępnij Opublikowano 3 Kwietnia 2014 Klocki w pudełku VW AG, z napisem Brembo wyprodukowane przez Pagida Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
barton66 Opublikowano 3 Kwietnia 2014 Udostępnij Opublikowano 3 Kwietnia 2014 Klocki w pudełku VW AG, z napisem Brembo wyprodukowane przez Pagida mieszanka wybuchowa Duffy a gdzie ty mieszkasz? gdzieś obok zielonej? może jak na tor kartingowy bym kiedyś śmigał byśmy małego spocika zrobili? widzę dokładeczka taka jak u mnie! super ona daje charakter Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
duffy Opublikowano 4 Kwietnia 2014 Autor Udostępnij Opublikowano 4 Kwietnia 2014 tak, niedaleko zielonej, jak będziesz w weekend to raczej powinno się udać Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MaxsteRR Opublikowano 4 Kwietnia 2014 Udostępnij Opublikowano 4 Kwietnia 2014 Po weekendzie jedną budę możesz zabrać i z niej zrobić grila w komorze silnika Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
duffy Opublikowano 4 Kwietnia 2014 Autor Udostępnij Opublikowano 4 Kwietnia 2014 nie wiem czy ojciec będzie jutro w domu, jak tak to wlecę na chwilę i te klocki podrzucę Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MaxsteRR Opublikowano 4 Kwietnia 2014 Udostępnij Opublikowano 4 Kwietnia 2014 nie wiem czy ojciec będzie jutro w domu, jak tak to wlecę na chwilę i te klocki podrzucę jutro tylko do 13 jakby co. A jak później to jakoś się zgadamy Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
duffy Opublikowano 4 Kwietnia 2014 Autor Udostępnij Opublikowano 4 Kwietnia 2014 łokej Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
medik Opublikowano 5 Kwietnia 2014 Udostępnij Opublikowano 5 Kwietnia 2014 za***iście wygląda ta dokładka do dołożona do RSowego zderzaka ponaprawiaj na cacy i będzie super ja śruby dałem dużo delikatniejsze i trzyma jak cholera Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MaxsteRR Opublikowano 5 Kwietnia 2014 Udostępnij Opublikowano 5 Kwietnia 2014 Jak nie wiesz co zrobić ze starą budą, to wkomponuj do środka łóżko Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kuba84 Opublikowano 11 Kwietnia 2014 Udostępnij Opublikowano 11 Kwietnia 2014 taka historia ... biorca już czeka Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
OGr Opublikowano 11 Kwietnia 2014 Udostępnij Opublikowano 11 Kwietnia 2014 czorny nie załamuj się ... ;-) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
czorny_07 Opublikowano 11 Kwietnia 2014 Udostępnij Opublikowano 11 Kwietnia 2014 Do leona pakujecie V6 ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
duffy Opublikowano 18 Kwietnia 2014 Autor Udostępnij Opublikowano 18 Kwietnia 2014 jak mi sie jeszcze bardziej sprawa pojebie to na sprzedaż !!!! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
szafa Opublikowano 18 Kwietnia 2014 Udostępnij Opublikowano 18 Kwietnia 2014 Co poszlo nie tak?? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
duffy Opublikowano 18 Kwietnia 2014 Autor Udostępnij Opublikowano 18 Kwietnia 2014 życie.... po prostu może mnie nie być na nią stać, mam nadzieje że tak się nie stanie. z autem wszystko gra na razie i na pewno będzie skończona Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
szafa Opublikowano 18 Kwietnia 2014 Udostępnij Opublikowano 18 Kwietnia 2014 Mam podobnie, pewne sprawy zjebały się na samym końcu ale zawsze jest ta cienka nitka nadziei 3mam kciuki by wszystko się ułożyło! ps. opony założone, nawet na 9j fajnie się ułożyły, dzieki:wink: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
duffy Opublikowano 18 Kwietnia 2014 Autor Udostępnij Opublikowano 18 Kwietnia 2014 dzięki, tez mam nadzieje, fajnie że opony pasują, jest temat auta gdzieś na forum? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi