duffy Opublikowano 18 Lipca 2014 Autor Udostępnij Opublikowano 18 Lipca 2014 zderzak nie ma połowy zaczepów i będę ją wklejał na stałe, nie jest jeszcze przykręcony:wink: muszę jeszcze coś zdziałać z tylnymi spręzynami bo znowu zaczeły skrzypieć kriss coś mówił ze piaskowanie i malowanie może coś pomóc, muszę go jutro zaatakować Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MaxsteRR Opublikowano 18 Lipca 2014 Udostępnij Opublikowano 18 Lipca 2014 Krissa, to szukaj tak jak wiatru - w polu Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
duffy Opublikowano 18 Lipca 2014 Autor Udostępnij Opublikowano 18 Lipca 2014 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
slepy Opublikowano 18 Lipca 2014 Udostępnij Opublikowano 18 Lipca 2014 co jak co ale to cupra, najlepsza robotę robi właśnie na RSie:jerk: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Buba Opublikowano 20 Lipca 2014 Udostępnij Opublikowano 20 Lipca 2014 Zajebioza! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MaxsteRR Opublikowano 5 Sierpnia 2014 Udostępnij Opublikowano 5 Sierpnia 2014 Mam nadzieję, że się nie obrazisz Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ans Opublikowano 5 Sierpnia 2014 Udostępnij Opublikowano 5 Sierpnia 2014 Właśnie sie zastanawiałem czyje to ładny wynik! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gracjan Opublikowano 5 Sierpnia 2014 Udostępnij Opublikowano 5 Sierpnia 2014 Zadowolony? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Hesik Opublikowano 5 Sierpnia 2014 Udostępnij Opublikowano 5 Sierpnia 2014 Huhu jak ja Cie dogonie? Ładne kreski Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
duffy Opublikowano 5 Sierpnia 2014 Autor Udostępnij Opublikowano 5 Sierpnia 2014 skąd ty to już masz? właśnie chciałem wrzucić tu ładniej widać: gracjan- zadowolony jak najbardziej, przerażający był tylko dojazd do firmy wszyscy szamani przepowiadali że paliwa braknie przy 340 a tu proszę jak ładnie hesik pojedziemy ekonomicznie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ans Opublikowano 5 Sierpnia 2014 Udostępnij Opublikowano 5 Sierpnia 2014 ja widziałem na facebooku na stronce ecuproject Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
WhyMe? Opublikowano 5 Sierpnia 2014 Udostępnij Opublikowano 5 Sierpnia 2014 Ładnie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
szafa Opublikowano 5 Sierpnia 2014 Udostępnij Opublikowano 5 Sierpnia 2014 Grubo Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kasjan Opublikowano 5 Sierpnia 2014 Udostępnij Opublikowano 5 Sierpnia 2014 za***ista! No i moc ładna się ukazała Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
duffy Opublikowano 5 Sierpnia 2014 Autor Udostępnij Opublikowano 5 Sierpnia 2014 kolega nagrał jakiś film na rolkach View My Video Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
czorny_07 Opublikowano 5 Sierpnia 2014 Udostępnij Opublikowano 5 Sierpnia 2014 ale ryczy bitch! upalanko na ostrowie obwiązkowe Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
duffy Opublikowano 11 Sierpnia 2014 Autor Udostępnij Opublikowano 11 Sierpnia 2014 (edytowane) wywaliło mi błąd 17881 obwód układu węgla aktywnego przerwany doczytałem że to od odprowadzenia oparów, ktos się orientuje gdzie to się znajduje w s4? wywala check engine i po skasowaniu od razu powraca zbroję się dalej jak przyjedzie paka to muszę gdzieś jeszcze węże zakuć. Edytowane 11 Sierpnia 2014 przez duffy Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kuba84 Opublikowano 11 Sierpnia 2014 Udostępnij Opublikowano 11 Sierpnia 2014 a miał być koniec Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MaxsteRR Opublikowano 11 Sierpnia 2014 Udostępnij Opublikowano 11 Sierpnia 2014 a miał być koniec Koniec pierwszego etapu Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kuba84 Opublikowano 11 Sierpnia 2014 Udostępnij Opublikowano 11 Sierpnia 2014 byle spawy nie puściły przy II etapie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi