Buba Opublikowano 8 Lipca 2013 Udostępnij Opublikowano 8 Lipca 2013 Miałem to samo. Widzę że u ciebie też chyba ktoś czerwony wlał... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
duffy Opublikowano 8 Lipca 2013 Autor Udostępnij Opublikowano 8 Lipca 2013 chyba tak, wlałem taki jak należy, za tydzień wyciągnę go jeszcze raz i zaleję świeżym ---------- Post dopisany at 17:04 ---------- Poprzedni post napisany at 13:47 ---------- Ten zbiornik G12 jakoś nie pasuje do całośći:decayed: i tak to jest założyć temat zamówiłem nowy Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cys Opublikowano 9 Lipca 2013 Udostępnij Opublikowano 9 Lipca 2013 Nikt nie mówil że będzie lekko A tak wogóle z czego bierze się taki osad w zbiorniku? Czy może on po prostu z biegiem lat kolor zmienił? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
duffy Opublikowano 18 Lipca 2013 Autor Udostępnij Opublikowano 18 Lipca 2013 kilka złotych a pod maską kilka lat młodziej Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MercDG Opublikowano 18 Lipca 2013 Udostępnij Opublikowano 18 Lipca 2013 Fajnie, teraz pokaż całokształt pod maską Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
duffy Opublikowano 18 Lipca 2013 Autor Udostępnij Opublikowano 18 Lipca 2013 nie jest to cud miód jak u Gracjana ale dla mnie wystarczy Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cymek28 Opublikowano 18 Lipca 2013 Udostępnij Opublikowano 18 Lipca 2013 Ile zapłaciłeś za zbiorniczek? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cys Opublikowano 18 Lipca 2013 Udostępnij Opublikowano 18 Lipca 2013 Zbirnik w ASO około 150 zł Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
duffy Opublikowano 18 Lipca 2013 Autor Udostępnij Opublikowano 18 Lipca 2013 150 zł ten brałem, ZBIORNICZEK WYRÓWNAWCZY AUDI A4 B5 SKODA SUPERB (3340441773) - Allegro.pl - Więcej niż aukcje. Najlepsze oferty na największej platformie handlowej., wszystko ładnie pasuje względem tego co jest teraz wpadnie gwint, czarne BBS wracają po remoncie, czarny grill i znaczek z tyłu a co zrobić z lusterkami to się nie mogę zdecydować w kolor czy na czarno? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gracjan Opublikowano 18 Lipca 2013 Udostępnij Opublikowano 18 Lipca 2013 nie jest to cud miód jak u Gracjana ale dla mnie wystarczy http://s17.postimg.org/wgl9c29sr/P1100727.jpg http://s17.postimg.org/jnx5c4y6z/P1100729.jpg Dużo lepiej Popraw sobie opaskę zaciskową z przelewu bo wygląda jakby nie siedziała na swoim miejscu a szkoda by było jak płyn ochlapał nowy zbiorniczek Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
miszka Opublikowano 18 Lipca 2013 Udostępnij Opublikowano 18 Lipca 2013 siema mam pytanie , te heble co masz aktualnie założone , to były ich dwa rodzaje ja mam założone takie , też są z S4 B5 twoje są takie same coś jak tutaj te maja jakieś dodatkowe blaszki pręciki trzymające klocki i zastanawiam się czy były dwa rodzaje tych zacisków czy po prostu moim czegoś brakuje , chociaż hamują bez problemu Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gracjan Opublikowano 18 Lipca 2013 Udostępnij Opublikowano 18 Lipca 2013 Były dwa rodzaje, przedlift i polift... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Buba Opublikowano 18 Lipca 2013 Udostępnij Opublikowano 18 Lipca 2013 te blaszki są po to żeby klocki nie wypadły:facepalm: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
miszka Opublikowano 18 Lipca 2013 Udostępnij Opublikowano 18 Lipca 2013 właśnie otrzymałem info że te co ja mam nie potrzebują tych blaszek , klocki do przed lifta i do polifta są inne i są inaczej montowane Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
duffy Opublikowano 21 Lipca 2013 Autor Udostępnij Opublikowano 21 Lipca 2013 auto wczoraj poległo, zawiodło ponad 100km od domu, wstępnie z wewnętrznego przedniego przegubu wypięła się półoś, ewentualnie rozsypał sie przegub ale nie dawał o sobie wcześniej znać, w tygodniu po rozbiórce okaże się dokładnie co się stało. auto na prostej drodze straciło napęd I w tym miejscu podziękowania dla kuby (kuba84), który po moim telefonie w ciągu 1,5 godziny zorganizował się i był u mnie z kompletną półośką na podmianę i wszystkimi potrzebnymi narzędziami a później holował mnie 80- 90 km Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
czorny_07 Opublikowano 21 Lipca 2013 Udostępnij Opublikowano 21 Lipca 2013 kuba swój gość! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
duffy Opublikowano 21 Lipca 2013 Autor Udostępnij Opublikowano 21 Lipca 2013 dokładnie a ty gościu trzymaj dla mnie tą ramkę, odbiorę ją ale dopiero jak wrócę z wakacji Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
OGr Opublikowano 21 Lipca 2013 Udostępnij Opublikowano 21 Lipca 2013 Dobrze miec jakich ludzi pod ręką :-) Brawo Kuba :-) Naciapane z sedesu ... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
czorny_07 Opublikowano 21 Lipca 2013 Udostępnij Opublikowano 21 Lipca 2013 dokładnie a ty gościu trzymaj dla mnie tą ramkę, odbiorę ją ale dopiero jak wrócę z wakacji W kontakcie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
duffy Opublikowano 11 Sierpnia 2013 Autor Udostępnij Opublikowano 11 Sierpnia 2013 coś tam modzimy dalej, co myślicie o tym zawieszeniu? Zawieszenie Gwintowane AP - Audi A4 B5 Quattro + S4 SKLEP TUNING : najlepszy sklep z czciami do tuningu, filtry, halogeny, kierunkowskazy, lampy, rozprki, produkty najwyszej jakoci! w ogóle ktoś, coś kupował od Mapeta? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi