mrogal Opublikowano 16 Sierpnia 2013 Opublikowano 16 Sierpnia 2013 jak juz ten kierunek obklejacie to zamontujcie tam konkretną żarówe bo nie widać tego jak świeci w dzień jak obklejone:kwasny: no kuwra kowi w nocy w dzien w poludnie nigdy nie bedzie widac, zawsze bedzie walic na czerwono przy wstecznym---------- Post dopisany at 19:39 ---------- Poprzedni post napisany at 19:38 ---------- a co Wy macie z klejeniem tego kierunku??czerwony pasek tylko na wsteczny... http://i1049.photobucket.com/albums/s389/michal_s87/Oficial/DSC_0122aa.jpg~original taz mam na wstecznym ino, ale tak obklejone ze jak jebne wsteka to obwodka daje na bialo
Kowi87 Opublikowano 16 Sierpnia 2013 Opublikowano 16 Sierpnia 2013 Ja mówie o waszych kierunkach obklejonych, andrzeju ryju mówiłem Ci na zlocie ze nie widać
mrogal Opublikowano 16 Sierpnia 2013 Opublikowano 16 Sierpnia 2013 Ja mówie o waszych kierunkach obklejonych, andrzeju ryju mówiłem Ci na zlocie ze nie widać ty ryju on nie jest oblepiony tam sa diody jak u ciebie w stopie czerwone to u mnie dodatkowo w kerunku sa pomaranczowe zalozone tylko jak slonce pada to slabiej widac w pwlnym blasku , oklejony jest tylko wteczny
duffy Opublikowano 18 Września 2013 Autor Opublikowano 18 Września 2013 kilka gratów, po roku wreszcie gwint AP i trochę części eksploatacyjnych żeby nie było, że o auto nie dbam
OGr Opublikowano 18 Września 2013 Opublikowano 18 Września 2013 Ciekaw jestem jak ten AP pracuje w stosunku do KW.
Buba Opublikowano 18 Września 2013 Opublikowano 18 Września 2013 lepszy nowy AP niż używany KW poza tym niezły ten gwint jest
a4-freunde Opublikowano 18 Września 2013 Opublikowano 18 Września 2013 kolega ma w audi rs4 b7 i powiem wam ze nie jest zadowolony ....bo jest chwiejna przy wyzszych predkosciach
Buba Opublikowano 20 Września 2013 Opublikowano 20 Września 2013 Wydaje mi się że AP nie będzie lepszy od ori zawiasu w RS4 B7 ale już w przypadku B5 to co innego. Do B7 to KWv3 albo Pss9
duffy Opublikowano 20 Października 2013 Autor Opublikowano 20 Października 2013 :naughty:AP daje radę, tarcze i klocki zmienione, zaciski tył zregenerowane i dołożone przewody w oplocie teraz na montaż czeka komplet wahaczy przód, końcówki drążków, przeguby oraz przewody w oplocie na przód, tarcze i klocki zdrowe, muszą się wysłużyć przed zmianą na coś większego sceneria z zadupia ale kilka fotek z rotorami, z tyłu brakuje z 10mm dystansu:wink: wiosną wracają bbs ch po renowacji będę się też pozbywał fmic'a na rzecz coolerów z rs4
duffy Opublikowano 20 Października 2013 Autor Opublikowano 20 Października 2013 bo te z rs4 wystarcza do tej mocy a przynajmniej będę miał kompletny zderzak z kratkami, halogenami i całą belką, rozpędziłem się chyba z tym fmiciem
Shiver Opublikowano 20 Października 2013 Opublikowano 20 Października 2013 Ogień w szopie ! Prawie dosłownie ;P
Buba Opublikowano 20 Października 2013 Opublikowano 20 Października 2013 to weź przerób rury i wszystko wejdzie
Gracjan Opublikowano 20 Października 2013 Opublikowano 20 Października 2013 RSowe wsadzić też z tego co wiem jest jakiś problem... przerób ten co masz i będzie malina
duffy Opublikowano 20 Października 2013 Autor Opublikowano 20 Października 2013 zobaczymy bo póki co to cały ten zderzak to jedno wielkie druciarstwo
Buba Opublikowano 21 Października 2013 Opublikowano 21 Października 2013 a ty nie masz czasem gotowych rurek? czy sam spawałeś?
A-rek Opublikowano 21 Października 2013 Opublikowano 21 Października 2013 lepszy nowy AP niż używany KW Buba nie przesadzaj:doh: druga sprawa to wszystko zależy od tego jaki jest ten używany KW, bo są używane i używane:wink:
barton66 Opublikowano 21 Października 2013 Opublikowano 21 Października 2013 zobaczymy bo póki co to cały ten zderzak to jedno wielkie druciarstwo No faktycznie nie wygląda to estetycznie. Tak jak koledzy piszą dopasować te z RS'a chyba nie będzie tak łatwo bo są większe, szersze i mogą się nie mieścić z tego co kiedyś czytałem. Bierz dobrego spawacza i heja niechaj reza! a bbs na czarny połysk/mat? zostawiasz rant i napisy czy wszystko pryskasz? AP bardzo przyjemne sam na takim jeżdżę i jest aż nadzwyczaj komfortowo i dzisiaj przy 270 mnie nie bujało
duffy Opublikowano 22 Października 2013 Autor Opublikowano 22 Października 2013 bbs całe na bardzo jasny srebrny:wink: buba, rurki od kaska ładna pogoda a zbliżała się wymiana to zrobiłem transfuzję: po wizycie czornego i krissa, moja pani stwierdziła, że:"mam obrzydliwe żółte lampki podświetlające tablice" oczywiście kriss tez się zbijał i... zmieniliśmy na ledy, które leżały w garażu od kilku miesięcy ale chłopaki mnie uświadomili, że ważna jest polaryzacja teraz już Patrycja się za mnie nie wstydzi ---------- Post dopisany at 19:28 ---------- Poprzedni post napisany at 19:21 ----------
a4-freunde Opublikowano 22 Października 2013 Opublikowano 22 Października 2013 fajna furka i koło fajne
Rekomendowane odpowiedzi