Rafik_7 Opublikowano 15 Stycznia 2015 Udostępnij Opublikowano 15 Stycznia 2015 Szkoda tylko, że taki zajęty Mam pilną naprawę i muszę dalej szukać. No ale jak ktoś jest dobry to logiczne, że ma kupę roboty. Może następnym razem. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sowiq Opublikowano 15 Stycznia 2015 Udostępnij Opublikowano 15 Stycznia 2015 Sprawdź te namiary: http://a4-klub.pl/index.php?/topic/270686-polecany-mechanikwarsztat/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rafik_7 Opublikowano 19 Stycznia 2015 Udostępnij Opublikowano 19 Stycznia 2015 Sprawdź te namiary: http://a4-klub.pl/index.php?/topic/270686-polecany-mechanikwarsztat/ Dzięki, popatrzę W końcu samochód oddałem do Auto-blak. Sprawę ogarnęli szybko i sprawnie. Jestem zadowolony. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
slajerrr Opublikowano 25 Lutego 2015 Udostępnij Opublikowano 25 Lutego 2015 I ja polecam ten warsztat. Facet z powołania, ceny przyzwoite. Pan Karol wymieniał mi rozrząd i parę innych rzeczy. Silnik się wyciszył, zwłaszcza przy wyższych prędkościach. Następny serwis też będzie u niego. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mariusz-jagi Opublikowano 6 Marca 2015 Udostępnij Opublikowano 6 Marca 2015 Również potwierdzam profesjonalizm i pasję do samochodów zespołu Pana Karola. Kompleksowe podejście do tematu, świetny kontakt i atrakcyjne ceny. Audi znacznie zyskało po wizycie w Elektrocar. Polecam wszystkim. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wojtek1990.r Opublikowano 7 Marca 2015 Udostępnij Opublikowano 7 Marca 2015 Polecam Karola z czystym sumieniem...pełen profesjonalizm, robota pali się w rękach i bardzo przystępne ceny Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sowiq Opublikowano 8 Marca 2015 Udostępnij Opublikowano 8 Marca 2015 Już tak chłopaka nie wychwalajcie, bo się później dodzwonić po ludzku nie można... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bialy986 Opublikowano 4 Sierpnia 2015 Udostępnij Opublikowano 4 Sierpnia 2015 Dołączam do grona zadowolonych klientów :-D Spokojny,konkretny,wie na czym problem polega.Jak nie jednym to drugim sposobem próbuje naprawić usterkę i problem.Ja pojechałem z problemem niskiego przodu po jednej stronie.Padło na sprężyny a że nie było ich na miejscu,zrobił innym sposobem aby wyrównać autko.Można poczekać,pogadać.Jak się zabiera do roboty to kończy porządnie.Niebawem znowu się zjawię na naprawę innych rzeczy. Wysłane z mojego D6503 przy użyciu Tapatalka Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pan Waldek Opublikowano 4 Października 2015 Udostępnij Opublikowano 4 Października 2015 Polecam Karola. Chłop widać że odpoczywa grzebiąc przy audi i wygląda jak by sprawiało mu to przyjemność Przede wszystkim to pogodny i otwarty człowiek który słucha swoich klientów i stara się im pomóc jak to tylko możliwe. Z czystym sumieniem można walić w ciemno Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 9 Października 2015 Udostępnij Opublikowano 9 Października 2015 I kolejny zadowolony klient Karola, wymieniałem rozrząd i hałasujące sprzęgiełko klimatyzacji, na prawdę chłopak godny polecenia! opinie na forum jak najbardziej nie przesadzone, i z terminem nie było problemu, dzwoniłem w piątek a w środę rano już podstawiałem auto i po 16.oo było już do odbioru. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mirget Opublikowano 9 Października 2015 Udostępnij Opublikowano 9 Października 2015 Szczecin też poleca chłopaków. Suuper fachowcy i koledzy. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dliwski Opublikowano 9 Listopada 2015 Udostępnij Opublikowano 9 Listopada 2015 Ja również polecam Karola - zbierałem się i zbierałem, ale w końcu pojechałem do niego i nie żałuję Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
future Opublikowano 8 Grudnia 2015 Udostępnij Opublikowano 8 Grudnia 2015 Hej Polecam polecam polecam - pełen profesjonalizm i indywidualne podejście .. i co najważniejsze - wiedza wiedza wiedza Z Dominikiem tworzą rewelacyjny duet - warto czekać na swoją kolej i mieć pewność że auto jest w bardzo dobrych rękach pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sidżej Opublikowano 20 Stycznia 2016 Udostępnij Opublikowano 20 Stycznia 2016 (edytowane) W najbliższym czasie zgłosze się do tego Arcymistrza :-D Edytowane 20 Stycznia 2016 przez Sidżej Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bialy986 Opublikowano 20 Stycznia 2016 Udostępnij Opublikowano 20 Stycznia 2016 Jakiś kontakt do Arcymistrza? :-DA czytałeś wątek?Namiar masz w samym nagłówku ;-) Wysłane z mojego D6503 przy użyciu Tapatalka Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sidżej Opublikowano 20 Stycznia 2016 Udostępnij Opublikowano 20 Stycznia 2016 Tak wiem wiem... Niestety na telefonie czasami mi umykają nagłówki Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jakub Zagalski Opublikowano 21 Kwietnia 2016 Udostępnij Opublikowano 21 Kwietnia 2016 Dobra chwaliliście gościa to i ja ze swoją q5 zawitałem do Karola. Przede wszystkim można się zawsze dodzwonić. Ustawienie terminu konkret - troszkę trzeba poczekać. Generalnie gość jest magikiem w swoim fachu. Pasjonat - to widać na każdym kroku. W mojej q5 poszło sterowanie turbiną. W ASO nie da się kupić tego silniczka więc kupiłem używkę. Okazała się że ma popsuta elektronikę ale mechanicznie jest dobra. W tej starej było na odwrót - Karol z dwóch zrobił jedno - a potem z komputerem - jexdziliśmy po miescie i co chwila regulowaliśmy zawór tak żeby nie wywalało błedów. Powiem Krótko - trzech przed nim się męczyło nie dało rady. Temu gościowi po prostu się chcę. Dodatkowy plus wziął naprawdę nie dużą kasę - nawet nie dał sobie wcisnąć napiwku jego tekst - nich Ci służy Pierwszy raz zostałem tak obsłużony w warsztacie. Już wiem gdzie serwisować swoje auto Karol - WIELKIE DZIĘKI ZA POMOC!!! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
liroy1974 Opublikowano 21 Kwietnia 2016 Udostępnij Opublikowano 21 Kwietnia 2016 Też polecam Karola ,kompletne sprzęgło i łożysko koła ekspresowo z zabraniem auta z pod pracy i odstawieniem -ful serwis .Odpalił mi też parę ukrytych funkcji z MMI w gratisie Ustawiam się na zmianę wydechu na podwójny wraz z dyfuzorem ,wymianę tylnych lamp na LED . Polecam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
trybus1819 Opublikowano 14 Maja 2016 Udostępnij Opublikowano 14 Maja 2016 (edytowane) A wiecie może czy Karol naprawia też zjebane Softy pseldo mapiarzy? Edytowane 14 Maja 2016 przez trybus1819 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kodzak33 Opublikowano 16 Maja 2016 Udostępnij Opublikowano 16 Maja 2016 Polecam Karola byłem na naprawie tylnego zamka w a4 b8, Karol także naprawia nieświecące diody w tylnych lampach a6 c6 i a4 b8. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi