Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam co myślicie o nowej mazdzie 6 ? widziałem wczoraj w kombi białą fajnie się to prezentuje.

174846_mazda-6-concept.jpg

Opublikowano

zależy od koloru - bo raz widziałem to była taka żaba z przodu a drugi raz mi się podobała - więc takie mieszane uczucia...

Opublikowano

Gdyby nie korodowały już dawno pożegnałbym się z moim autem ....

Opublikowano

Skąd wiesz że korodują jak to model chyba 2013r ?

Opublikowano

Kumpel kilka dni odebrał, prezentuje się na prawdę imponująco, skubana nawet nie wiem czy nie dłuższa od A6, ale najlepsze jest dopiero w środku. Obszycia skórą podłokietników, drzwi, nad licznikiem, do tego grube efektowne nici. Dał chyba coś koło 104 tysi (to niepotwierdzone, ale 80% że tak jest ;) ) Auto robi wrażenie, widać po przechodniach :P

Opublikowano
To popatrz na modele w rocznikach naszych aut to się zdziwisz. Nowy to każdy jest cacy. Każda mazda 10 letnia praktycznie podłogę i tylne nadkola ma do naprawy. Ale te silniki .... marzenie.
Opublikowano
To popatrz na modele w rocznikach naszych aut to się zdziwisz. Nowy to każdy jest cacy. Każda mazda 10 letnia praktycznie podłogę i tylne nadkola ma do naprawy. Ale te silniki .... marzenie.

jak ktos kupuje nowe auto i ma np jeździć nim przez 5 lat to nie ma co się przejmować blachą. Ładne to to, ale i tak wolał bym coś ze stajni Audi.

• 2 tygodnie później...
Opublikowano

Widziałem już 2 razy tą Mazdę na żywo i naprawdę im się udała. Mimo wszystko poprzedniczka bardziej mi się podoba :)

Opublikowano

ładny kształt, ceny częsci zamiennych powalają :facepalm:

• 8 miesięcy temu...
Opublikowano

Oby Forda lub Fiata czy Renaulta pod macha nie było to będzie git.

Opublikowano

Bardzo ładna fura, najbardziej mi się podoba w tym kolorze co na zdjęciu. Na żywo piękna!

Opublikowano

ford ma bardzo dobre silniki benzynowe , fiat najlepsze diesle - nie kumam

Opublikowano

Piękna jest! mój sąsiad ma w kombiku i szarym kolorze, a drugi w białym i sedanie. Robią wrażenie :wink:

Opublikowano

kombi bardzo mi się podoba

Opublikowano

bardzo ładna , japończyk to japończyk osobiście widziałbym ją w innym kolorze może grafit , wnętrze na bardzo duży plus, osiągi całkiem dobre jak na tą gamę silników które cec**ją się bardzo niskim spalaniem ... Ale i tak wolałbym kupić 1-2 letnią a5 za tą kasę :)

Opublikowano

ford ma bardzo dobre silniki benzynowe , fiat najlepsze diesle - nie kumam

Niektórzy zatrzymali się przed 2000r gdzie faktycznie mało jednostek diesla po za 1.9tdi oferowało bezawaryjność:wink:

Teraz 2.0HDI np to za***ista konstrukcja wolna od wad i ma ją pół europejskich aut.

A co do mazdy mój lakiernik mówi że mają wybitnie cienką powłokę lakieru. Połowa w stosunku do reszty aut i rdzewieją na potęgę:kwasny:

Opublikowano

Mało się pomyliłeś. Zatrzymałem się w 2003 po starciu z Fordem Mondeo 2.0 Tdci i jego pompą niszczaca wtryski. Mi dość. Korozji Mazd i Meska też, sprzęgieł toyot i elektryki Peugeota i Renaulta. Tęsknię za fińska 2107.;-)

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...