Kowi87 Opublikowano 21 Sierpnia 2013 Opublikowano 21 Sierpnia 2013 jebać erenesa, ta niefabryka dedykowana bije go pod każdym wzgledem:kox:
kaju Opublikowano 21 Sierpnia 2013 Opublikowano 21 Sierpnia 2013 jebać erenesa, ta niefabryka dedykowana bije go pod każdym wzgledem:kox: Ryju, ić stont!
czorny_07 Opublikowano 21 Sierpnia 2013 Opublikowano 21 Sierpnia 2013 musze do Ciebie podlecieć sobie Rskowego gryla przymierzyć
MaxsteRR Opublikowano 22 Sierpnia 2013 Autor Opublikowano 22 Sierpnia 2013 jebać erenesa, ta niefabryka dedykowana bije go pod każdym wzgledem:kox: Gra jak dla mnie wystarczająco, dotykowy ekran daje radę, a WIFI może się kiedyś przyda No i wszystkie nawigacje i mapy łyka
MaxsteRR Opublikowano 27 Sierpnia 2013 Autor Opublikowano 27 Sierpnia 2013 Panel prawie skończony Pilnikiem wyrównam do końca spawy i może obejdzie się bez kilogramów szpachli Myślałem jeszcze o zespoleniu z panelem klimy, ale sam już nie wiem
Michał Opublikowano 27 Sierpnia 2013 Opublikowano 27 Sierpnia 2013 zostaw jak jest:thumbup1: a jest dobrze fc**j:kox:
MaxsteRR Opublikowano 27 Sierpnia 2013 Autor Opublikowano 27 Sierpnia 2013 malujesz to w połysk jak u cymka? A masz foto jak to wygląda? Szukam w wątku, ale ma trochę stron Tylko co z piktogramami grzanych foteli wtedy i przyciskami? ---------- Post dopisany at 20:43 ---------- Poprzedni post napisany at 20:43 ---------- A po co to połączyłeś ? Robię MMI
slavko87 Opublikowano 27 Sierpnia 2013 Opublikowano 27 Sierpnia 2013 max ja malowalem klimatronik i te przyciski wyciagalem, cos w nich poyebalem ze czesc odbijala a czesc wogole nie tylko sie zacinaly, troche farby mi tam zaszli i moral taki ze klimatron poszedl sie pasc a dokladnie panel:kwasny:
Spartan_Wroc. Opublikowano 27 Sierpnia 2013 Opublikowano 27 Sierpnia 2013 A masz foto jak to wygląda? Szukam w wątku, ale ma trochę stron Tylko co z piktogramami grzanych foteli wtedy i przyciskami?Służę
OGr Opublikowano 27 Sierpnia 2013 Opublikowano 27 Sierpnia 2013 max ja malowalem klimatronik i te przyciski wyciagalem, cos w nich poyebalem ze czesc odbijala a czesc wogole nie tylko sie zacinaly, troche farby mi tam zaszli i moral taki ze klimatron poszedl sie pasc a dokladnie panel:kwasny: kilka już rozbierałem na części pierwsze i nic się nie działo takiego. Coś przekombinowałeś.
Tomasz Opublikowano 27 Sierpnia 2013 Opublikowano 27 Sierpnia 2013 max ja malowalem klimatronik i te przyciski wyciagalem, cos w nich poyebalem ze czesc odbijala a czesc wogole nie tylko sie zacinaly, troche farby mi tam zaszli i moral taki ze klimatron poszedl sie pasc a dokladnie panel:kwasny: kilka już rozbierałem na części pierwsze i nic się nie działo takiego. Coś przekombinowałeś. pytałeś kolegi o porty com ?
slavko87 Opublikowano 27 Sierpnia 2013 Opublikowano 27 Sierpnia 2013 max ja malowalem klimatronik i te przyciski wyciagalem, cos w nich poyebalem ze czesc odbijala a czesc wogole nie tylko sie zacinaly, troche farby mi tam zaszli i moral taki ze klimatron poszedl sie pasc a dokladnie panel:kwasny: kilka już rozbierałem na części pierwsze i nic się nie działo takiego. Coś przekombinowałeś. wiem kuwa:facepalm:
MaxsteRR Opublikowano 27 Sierpnia 2013 Autor Opublikowano 27 Sierpnia 2013 max ja malowalem klimatronik i te przyciski wyciagalem, cos w nich poyebalem ze czesc odbijala a czesc wogole nie tylko sie zacinaly, troche farby mi tam zaszli i moral taki ze klimatron poszedl sie pasc a dokladnie panel:kwasny: kilka już rozbierałem na części pierwsze i nic się nie działo takiego. Coś przekombinowałeś. pytałeś kolegi o porty com ? To nie SPAMttalion
Tomasz Opublikowano 27 Sierpnia 2013 Opublikowano 27 Sierpnia 2013 max ja malowalem klimatronik i te przyciski wyciagalem, cos w nich poyebalem ze czesc odbijala a czesc wogole nie tylko sie zacinaly, troche farby mi tam zaszli i moral taki ze klimatron poszedl sie pasc a dokladnie panel:kwasny: kilka już rozbierałem na części pierwsze i nic się nie działo takiego. Coś przekombinowałeś. pytałeś kolegi o porty com ? To nie SPAMttalion ale to port com do B5:whistling:
MaxsteRR Opublikowano 27 Sierpnia 2013 Autor Opublikowano 27 Sierpnia 2013 Ja mam tylko USB u siebie w B5
Tomasz Opublikowano 27 Sierpnia 2013 Opublikowano 27 Sierpnia 2013 Ja mam tylko USB u siebie w B5 przez to ja mam najprawdopodobniej najlepiej wyposażone B5 w PL:decayed:
OGr Opublikowano 27 Sierpnia 2013 Opublikowano 27 Sierpnia 2013 max ja malowalem klimatronik i te przyciski wyciagalem, cos w nich poyebalem ze czesc odbijala a czesc wogole nie tylko sie zacinaly, troche farby mi tam zaszli i moral taki ze klimatron poszedl sie pasc a dokladnie panel:kwasny: kilka już rozbierałem na części pierwsze i nic się nie działo takiego. Coś przekombinowałeś. pytałeś kolegi o porty com ? Ma Win7. Swoją drogą próbowałeś po prostu go dodać na sztywno ?
Rekomendowane odpowiedzi