Opublikowano 29 Września 201312 l w normalnym aucie jest z przodu miedzy polosiami mechanizm roznicowy z przekladnią planetarną - potem torsen z wyjsciem na wal (czyli miedzy osiowy uklad) i w dyfrze druga przekladnia planetarna miedzy polosiami tylnymi - obydwie przednia i tylna mozna zastapic, generalnie ta przednia i tylna jest taka sama w zasadzie dzialania
Opublikowano 29 Września 201312 l tak, przy jezdzie na wprost wyraznie czuc jak auto ciagnie tyłemale jak chcesz polatac bokiem to sprawa nie jest juz taka prosta bo zaraz auto sie prostuje ....uj wie o co chodzi, spadnie śniego to wówczas odpowiednio przegonię po zakretach A nie założyłeś przez przypadek tego dyfra do przodu bo tak z opisu działania by wynikało
Opublikowano 29 Września 201312 l Czy dobrze rozumiem w tym filmiku z S4 jest mowa o trzech torsenach, dwa torseny z przodu i jeden z tłu w moście?
Opublikowano 29 Września 201312 l zawsze znajdzie sie jakas parówa, nawet jedną mam juz na oku .... :grin::grin: fakt ze mam sedana ale dla potomnych mozemy stanac obok siebie na luźnym gruncie i to nagrać
Opublikowano 29 Września 201312 l zawsze znajdzie sie jakas parówa, nawet jedną mam juz na oku .... :grin::grin: fakt ze mam sedana ale dla potomnych mozemy stanac obok siebie na luźnym gruncie i to nagrać nagrajcie z tyłu i z boku będzie najlepiej widać róznice
Opublikowano 29 Września 201312 l Autor zawsze znajdzie sie jakas parówa, nawet jedną mam juz na oku .... :grin::grin: fakt ze mam sedana ale dla potomnych mozemy stanac obok siebie na luźnym gruncie i to nagrać Uderz w stół....
Opublikowano 30 Września 201312 l zawsze znajdzie sie jakas parówa, nawet jedną mam juz na oku .... :grin::grin: fakt ze mam sedana ale dla potomnych mozemy stanac obok siebie na luźnym gruncie i to nagrać Uderz w stół.... bo myslisz ze ja niekumaty jestem :decayed:
Opublikowano 1 Października 201312 l Panowie ten dyfer w V8 miał bolkade czy nie? Bo mam do kupienia, a niechce kupić czasem od S4 C4, w opisie jaki dostałem pisze że ma blokade.. Auto to Audi V8 3,6 z 90'
Opublikowano 1 Października 201312 l Autor Jak moze miec na Torsenie blokade ? Przeciez mowilem Ci juz dzisiaj...
Opublikowano 1 Października 201312 l no wiem wiem, ale juz drugie V8 mam i człowieki mi mówią że ma blokade dyferencjału:facepalm: jest tylko jeden pewien dyfer o tym co Ci mówiłem, no ale cena przegięcie
Opublikowano 1 Października 201312 l Autor Maja gnojki pojecie bo Torsen to samoblokujacy sie mechanizm roznicowy i stąd ta cena.
Opublikowano 1 Października 201312 l Noi teraz niewiem, bo cena jest "jeszcze do przyjecia", ale nie jestem pewien czy to napewno to co chce kupić
Opublikowano 1 Października 201312 l Noi teraz niewiem, bo cena jest "jeszcze do przyjecia", ale nie jestem pewien czy to napewno to co chce kupić tak z ciekawości ...w jakim pieniądzu są takie graty?? edit...bo to chyba strasznie deficytowy towar
Opublikowano 1 Października 201312 l .....nie wiem.....jeszcze....ale z drugiej strony...czemu nie:decayed: ?
Opublikowano 1 Października 201312 l Autor a do diesla to podejdzie?tzn dieslowskiego dyfra? W V8ce nie było diesla