Dev Opublikowano 8 Listopada 2013 Autor Udostępnij Opublikowano 8 Listopada 2013 Nikt nie zgadł. To jest zewnętrzna bieżnia łożyska wyciagnieta z ciekłego azotu przed montażem do dyfra. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pastaldo Opublikowano 8 Listopada 2013 Udostępnij Opublikowano 8 Listopada 2013 Nikt nie zgadł.To jest zewnętrzna bieżnia łożyska wyciagnieta z ciekłego azotu przed montażem do dyfra. Toś nas załatwił. Nie wiedziałem że dysponujesz ciekłym azotem Fakt mogło to nasunąć na myśl że trzymałeś to na jakims drucie a nie w ręku Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
krzysiek23 Opublikowano 8 Listopada 2013 Udostępnij Opublikowano 8 Listopada 2013 Nikt nie zgadł.To jest zewnętrzna bieżnia łożyska wyciagnieta z ciekłego azotu przed montażem do dyfra. Toś nas załatwił. Nie wiedziałem że dysponujesz ciekłym azotem Fakt mogło to nasunąć na myśl że trzymałeś to na jakims drucie a nie w ręku mi pierwsze co przyszlo na mysl to wlasnie bieznia jakiegos lozyska ale myslalem ze proszkowo maznieta Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lapek85 Opublikowano 8 Listopada 2013 Udostępnij Opublikowano 8 Listopada 2013 Nikt nie zgadł.To jest zewnętrzna bieżnia łożyska wyciagnieta z ciekłego azotu przed montażem do dyfra. tak myślałem, że to bieżnia łożyska, tylko mnie ten biały kolor zmylił Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dev Opublikowano 8 Listopada 2013 Autor Udostępnij Opublikowano 8 Listopada 2013 A co myslales ze po wyciągnięciu będzie nadal taki sam jak przed ????? Terminatora 2 nie ogladales ???? :polew: Wazne jest to ze wpada w obudowe ---------- Post dopisany at 22:27 ---------- Poprzedni post napisany at 18:41 ---------- Kowi do dyfra bedzie potrzebny korek od wlewu oleju: https://encrypted-tbn2.gstatic.com/images?q=tbn:ANd9GcQUEKhcR0G6r2Ah4w81hn_aq5vTatOrSdwqwVclkOQLuUUcpw4 OE nr: N10 037 106 ---------- Post dopisany at 22:28 ---------- Poprzedni post napisany at 22:27 ---------- chyba ze wykrecisz ze swojego przy zmianie dyfra Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pioteros Opublikowano 8 Listopada 2013 Udostępnij Opublikowano 8 Listopada 2013 a od v8 byl inny? ten moj byl biedny fakt Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dev Opublikowano 9 Listopada 2013 Autor Udostępnij Opublikowano 9 Listopada 2013 Chyba ten sam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pioteros Opublikowano 9 Listopada 2013 Udostępnij Opublikowano 9 Listopada 2013 to niech kowi nie wyrzuca, odkreci sobie dwa od V8 i reszte niech wywala ;d Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kowi87 Opublikowano 9 Listopada 2013 Udostępnij Opublikowano 9 Listopada 2013 8zł w aso kosztuje, w V8 były takie na wielki imbus, W A4 jest M22x1,5, a w V8 M24x1,5 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dev Opublikowano 9 Listopada 2013 Autor Udostępnij Opublikowano 9 Listopada 2013 Dokładnie, V8ka ma wiekszy gwint Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pioteros Opublikowano 9 Listopada 2013 Udostępnij Opublikowano 9 Listopada 2013 tomek wyczysc poczte mam pytanie ale z innej beczki do ciebie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dev Opublikowano 9 Listopada 2013 Autor Udostępnij Opublikowano 9 Listopada 2013 poczta wyłaczona pisz tutaj albo sms Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pioteros Opublikowano 9 Listopada 2013 Udostępnij Opublikowano 9 Listopada 2013 hel czy goodridge do q - chodzi o oplot? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dev Opublikowano 9 Listopada 2013 Autor Udostępnij Opublikowano 9 Listopada 2013 HEL na 100000%, co do Good-a nie mam wiedzy potrzebujesz ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pioteros Opublikowano 9 Listopada 2013 Udostępnij Opublikowano 9 Listopada 2013 no szukam czegos wlasnie koszt sporawy ale zostana juz u mnie na dozywocie bo nawet jak zmienie auto to na inną b5 w q masz cos do zaoferowania? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dev Opublikowano 9 Listopada 2013 Autor Udostępnij Opublikowano 9 Listopada 2013 mam, 350zł z wysyłką, ale nie ma ich 6sztuk tylko 4szt (moja mała koncepcja) na tyle nie ma przejscia z elastycznego w sztywny i znowu w elastyczny i w zacisk kolor dowolny Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pioteros Opublikowano 9 Listopada 2013 Udostępnij Opublikowano 9 Listopada 2013 i da rade taki jeden dlugi? tez wlasnie myslalem nad takim rozwiazaniem, ale czy nie przetrze sie nigdzie z biegiem czasu jak bedzie taki dlugi sobie luzno latał gdzies i ocieral sie o wahacz? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Arturoo Opublikowano 9 Listopada 2013 Udostępnij Opublikowano 9 Listopada 2013 mam, 350zł z wysyłką, ale nie ma ich 6sztuk tylko 4szt (moja mała koncepcja) na tyle nie ma przejscia z elastycznego w sztywny i znowu w elastyczny i w zacisk kolor dowolny to je dobry pomysł...... ---------- Post dopisany at 23:17 ---------- Poprzedni post napisany at 23:16 ---------- Nikt nie zgadł.To jest zewnętrzna bieżnia łożyska wyciagnieta z ciekłego azotu przed montażem do dyfra. Toś nas załatwił. Nie wiedziałem że dysponujesz ciekłym azotem Fakt mogło to nasunąć na myśl że trzymałeś to na jakims drucie a nie w ręku ot mam dostęp do helu ,gdyby był potrzebny działanie bardzo podobne ma ....a przynajmniej temperatury w stanie płynnym:decayed: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dev Opublikowano 9 Listopada 2013 Autor Udostępnij Opublikowano 9 Listopada 2013 na przewodach sa osłonki, nie ma strachu aby sie przetarły trzeba tylko dobrze zamontowac i po krzyku ja mam tak zrobione u siebie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pioteros Opublikowano 9 Listopada 2013 Udostępnij Opublikowano 9 Listopada 2013 Tomek, biorę je od ciebie, możesz szykować je, jutro lub pojutrze skontaktuje sie z tobą w celu płatności a kolor, sam nie wiem mi to ryba, mogą być nawet niebieskie oczobijne Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi