pioteros Opublikowano 30 Sierpnia 2013 Udostępnij Opublikowano 30 Sierpnia 2013 po ile płacisz za lozyska te stożkowe od flansz polosiek? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dev Opublikowano 30 Sierpnia 2013 Autor Udostępnij Opublikowano 30 Sierpnia 2013 jedno 60, drugie 80 uszczelki po 12 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pioteros Opublikowano 30 Sierpnia 2013 Udostępnij Opublikowano 30 Sierpnia 2013 a jakiej firmy brales? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dev Opublikowano 30 Sierpnia 2013 Autor Udostępnij Opublikowano 30 Sierpnia 2013 jedno jakis Timken, pojecia nie mam co to jest a drugie nie wiem bo dopiero bedzie jutro Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pioteros Opublikowano 30 Sierpnia 2013 Udostępnij Opublikowano 30 Sierpnia 2013 myślisz ze dadza rade na pare lat? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dev Opublikowano 30 Sierpnia 2013 Autor Udostępnij Opublikowano 30 Sierpnia 2013 będę sie cieszył jak wytrzymają rok :polew::polew: małe porównanko... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kowi87 Opublikowano 31 Sierpnia 2013 Udostępnij Opublikowano 31 Sierpnia 2013 fotorelacje mozesz zrobić, bo chyba nigdzie o tym nie ma na forach:wink: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pioteros Opublikowano 31 Sierpnia 2013 Udostępnij Opublikowano 31 Sierpnia 2013 pewnie flansze nie podejdą od a4... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dev Opublikowano 31 Sierpnia 2013 Autor Udostępnij Opublikowano 31 Sierpnia 2013 Nie robiłem zdjec. Mialem brudne łapy. Jade zaraz po łożysko ---------- Post dopisany at 12:19 ---------- Poprzedni post napisany at 11:43 ---------- Lozysko SKF VKHB2272 jakby sie kto pytał Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pioteros Opublikowano 31 Sierpnia 2013 Udostępnij Opublikowano 31 Sierpnia 2013 a mam takei pytanie z innej beczki, da się odkrecic torsena żeby wymienić lozyska nie sciagajac skrzyni w b5? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dev Opublikowano 31 Sierpnia 2013 Autor Udostępnij Opublikowano 31 Sierpnia 2013 Da sie Musze zrobic jeszcze jedna małą korektę. Trzeba przeszlifowac jedną stronę TorSen-a Bo łożysko nie wejdzie A tak TorSen wygląda bez beretu ---------- Post dopisany at 21:14 ---------- Poprzedni post napisany at 15:50 ---------- przy okazji wpadł 3"-owy TIP i trochę zmodyfikowany kolektor oczywiście nie mówie o farbie i kolorze :polew: pokrywie tez sie dostało... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pioteros Opublikowano 31 Sierpnia 2013 Udostępnij Opublikowano 31 Sierpnia 2013 To proszek czy jakas farba? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dev Opublikowano 31 Sierpnia 2013 Autor Udostępnij Opublikowano 31 Sierpnia 2013 proszek z podkładem, inaczej po kilku miesiącach odłazi płatami Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pioteros Opublikowano 31 Sierpnia 2013 Udostępnij Opublikowano 31 Sierpnia 2013 a farby dedykowane m.in do pokryw tez sa do d*py? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dev Opublikowano 2 Września 2013 Autor Udostępnij Opublikowano 2 Września 2013 pojecia nie mam, nie ćwiczyłem ich ---------- Post dopisany 02-09-2013 at 21:19 ---------- Poprzedni post napisany 31-08-2013 at 22:49 ---------- i po korekcie... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
galka90 Opublikowano 4 Września 2013 Udostępnij Opublikowano 4 Września 2013 mógłbyś się pochwalić gdzie i za ile dostałeś dyfer z V8 bo to biały kruk jest dosłownie:P Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dev Opublikowano 4 Września 2013 Autor Udostępnij Opublikowano 4 Września 2013 Rozpuscilem wszedzie wici, kolega, kolegi, brata, szwagra itd itp. Dostałem w nocy telefon ze jest z rozbitka, a rano juz jechał do mnie kurierem. Ja szukałem ponad rok i nadal szukam bo dwie osoby z forum wyraziły chęć zakupu. Pomijam fakt ze chca kupic mój ---------- Post dopisany at 14:57 ---------- Poprzedni post napisany at 14:56 ---------- Kosztowal mnie 600 zl z wysyłką. Oczywuscie caly dyfer. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
galka90 Opublikowano 4 Września 2013 Udostępnij Opublikowano 4 Września 2013 teraz wystarczy mi czekać na relację z jazdy próbnej:P Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dev Opublikowano 4 Września 2013 Autor Udostępnij Opublikowano 4 Września 2013 Moze w przyszlym tygodniu wrzuce to na auto. Bedzie na jutubie filmik Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
adadur Opublikowano 5 Września 2013 Udostępnij Opublikowano 5 Września 2013 Dev po jaka cholerę ci ta robota na głowie ... za dużo czasu masz? Idea przeróbki słuszna ale czy aby włożone środki i czas są warte tego... ? Lepiej byłoby chyba odrestaurować takie V8 zrobić swapa i cieszyc się nietuzinkową bryką. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi