peter22 Opublikowano 26 Stycznia 2015 Opublikowano 26 Stycznia 2015 a da się to zrobić bez tych śrubek ???? na gładko lepiej by wyglądało
wojtsen Opublikowano 26 Stycznia 2015 Autor Opublikowano 26 Stycznia 2015 (edytowane) chyba żartujesz... na gładko by wyglądało jak stary niemiecki szpachiel tuning... W tym cały zamysł właśnie nowoczesne kompozyty wkręcone w budę Edytowane 26 Stycznia 2015 przez wojtsen
H4mm3R Opublikowano 26 Stycznia 2015 Opublikowano 26 Stycznia 2015 chyba żartujesz... na gładko by wyglądało jak stary niemiecki szpachiel tuning... W tym cały zamysł właśnie nowoczesne kompozyty wkręcone w budę I takie coś lubię, konkretnie i z głową
Michał Opublikowano 26 Stycznia 2015 Opublikowano 26 Stycznia 2015 chyba żartujesz... na gładko by wyglądało jak stary niemiecki szpachiel tuning... W tym cały zamysł właśnie nowoczesne kompozyty wkręcone w budę I takie coś lubię, konkretnie i z głową i ja
slepy Opublikowano 26 Stycznia 2015 Opublikowano 26 Stycznia 2015 Ok ale jak potem mówisz że w razie czego wrócisz do serii czy nie zostaną dziury? jak mu nie wyjdą poszerzenia tak jak bedzie chciał to nie zamontuje wogóle, ja się jaram tym strasznie bo bedzie szeroka fc**j , no i to koło 12J
dobry1 Opublikowano 26 Stycznia 2015 Opublikowano 26 Stycznia 2015 Graty odwagi, ciekaw jestem efektu finalnego
Rumun89 Opublikowano 26 Stycznia 2015 Opublikowano 26 Stycznia 2015 I taki projekt mi się podoba wszystko z głową jak ma być Jestem wielkim fanem twojego projektu i cieszy mnie że pie.przony wiejski tuning odchodzi w niepamięć.. Teraz przestaną się śmiać z Polaków Jak zobaczą twoją fure i jeszcze wiele innych także czapki z głów
griga-st Opublikowano 26 Stycznia 2015 Opublikowano 26 Stycznia 2015 No to będzie Pendolino Sam bym nie jeździł, ale się podoba.
wojtsen Opublikowano 26 Stycznia 2015 Autor Opublikowano 26 Stycznia 2015 Ok ale jak potem mówisz że w razie czego wrócisz do serii czy nie zostaną dziury? no na początku planuję przykleić na taśmię gotowe body, założyć koła i spędzić jeden dzień patrząc się na auto czy wszystko jest ok. Jeśli nie będzie fajnie to odpinam i nie było tematu Jeśli mi się spodoba to tnę budę i przykręcam wkręty. One way ticket
slepy Opublikowano 26 Stycznia 2015 Opublikowano 26 Stycznia 2015 Ok ale jak potem mówisz że w razie czego wrócisz do serii czy nie zostaną dziury? no na początku planuję przykleić na taśmię gotowe body, założyć koła i spędzić jeden dzień patrząc się na auto czy wszystko jest ok. Jeśli nie będzie fajnie to odpinam i nie było tematu Jeśli mi się spodoba to tnę budę i przykręcam wkręty. One way ticket To musi wyjść i sezon pozamiatany nie tylko w Polsce
Michał Opublikowano 26 Stycznia 2015 Opublikowano 26 Stycznia 2015 i sezon pozamiatany nie tylko w Polsce Trzeba dodać: znowu [emoji3] [emoji106] by Note2
MAT1000 Opublikowano 12 Lutego 2015 Opublikowano 12 Lutego 2015 Nie mogli zrobić tych felg już z dopasowanym ET 30-35.W sieci widać, że już szeroko z przódu się zrobiło.
krystian3769 Opublikowano 12 Lutego 2015 Opublikowano 12 Lutego 2015 Nie lubię negować gustu innych, ale czy te felgi nie są podobne do tego http://otomoto.pl/volkswagen-golf-1-9tdi-wersja-gti-C35635710.html a Twój projekt musi spełniać odpowiednie aspiracje, tak poza tym nity w nadkolach są mocno na miejscu Całokształt projektu ............... podziw................
slepy Opublikowano 12 Lutego 2015 Opublikowano 12 Lutego 2015 Nie lubię negować gustu innych, ale czy te felgi nie są podobne do tego http://otomoto.pl/volkswagen-golf-1-9tdi-wersja-gti-C35635710.html a Twój projekt musi spełniać odpowiednie aspiracje, tak poza tym nity w nadkolach są mocno na miejscu Całokształt projektu ............... podziw................ przecież to nie jest koło do a4, tylko na handel , do a4 jest coś gruuubego
skrab Opublikowano 12 Lutego 2015 Opublikowano 12 Lutego 2015 Tak czy siak ,felga d*py nie urywa,mnie sie taki fason nie podoba ,ale to kwestia gustu lg 60
krystian3769 Opublikowano 12 Lutego 2015 Opublikowano 12 Lutego 2015 W takim razie, nie doczytałem i poszedłem za szybko, Sorki chapo ba
wojtsen Opublikowano 15 Lutego 2015 Autor Opublikowano 15 Lutego 2015 Mała zmiana decyzji odnośnie kół. Firma ADV.1 postanowiła zrobić mi bonus do projektu i dostałem opcję Competition Spec . Będzie to wersja demo na świecie, bo do tej pory tak żłobionych ramion nie było w Track Function ( 3 cz. z rantem).Koła już się robią, niebawem będą foty po wycięciu. Generalnie ciężka misja mieć felgi z deep concave i z dużym rantem Czyli finalnieADV 5.0 Track Function Competition Spec20x12 et15/Center - Matt BlackLip - goldjakiś podgląd jak to może wyglądać... bo dopiero mam zrzuty cadutak wyglądają ramiona Competition SpecZobaczymy po przymiarce czy nie przegiąłem 295/25
Rekomendowane odpowiedzi