wojtsen Opublikowano 9 Grudnia 2013 Autor Udostępnij Opublikowano 9 Grudnia 2013 str 3 masz heblunek Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ciasnyWiesiek Opublikowano 10 Grudnia 2013 Udostępnij Opublikowano 10 Grudnia 2013 Jak ci zostanie jeden komlet dekorow moge je przygarnac bo swoje szczotkowane alu szkoda psuc do malowania Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wojtsen Opublikowano 16 Grudnia 2013 Autor Udostępnij Opublikowano 16 Grudnia 2013 Panowie mam pytanie, czy tylna dokładka z Avanta jest taka sama jak w sedanie ????? ( bez s-line ) chodzi o mocowania i kształty Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gibons Opublikowano 16 Grudnia 2013 Udostępnij Opublikowano 16 Grudnia 2013 Tak taka sama Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wojtsen Opublikowano 19 Grudnia 2013 Autor Udostępnij Opublikowano 19 Grudnia 2013 debil z DE nie potrafił się określić dzięki ---------- Post dopisany 19-12-2013 at 15:23 ---------- Poprzedni post napisany 16-12-2013 at 22:46 ---------- gdyby ktoś z Was przypadkiem natknął się na fotele z S4 przednie 2 szt lub RS4 w ciekawej cenie proszę o cynk ,bo kupiłem jedne Recaro nowe ale chyba pójdą do Polo bo sie okazały bez elektryki... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Artuditu Opublikowano 22 Grudnia 2013 Udostępnij Opublikowano 22 Grudnia 2013 ale pozamiatałes,masakryczne to AŁDI Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wojtsen Opublikowano 9 Stycznia 2014 Autor Udostępnij Opublikowano 9 Stycznia 2014 było sobie Daily ... Dziś z nudów przymierzyłem CV3 w 20" 10,5J i prawdopodobnie to będą szerokości do moich CVT a podobno nie da się upchnąć tego do A4 :twisted: ale nie spocznę dopóki nie będzie igła. Szkoda bo chciałem schować w nadkola 9J ale jak to zobaczyłem to koniec ... Oczywiście to nie jest docelowe koło do Audi, docelowy jest wzór CVT ale w tych parametrach x4 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
a4-freunde Opublikowano 9 Stycznia 2014 Udostępnij Opublikowano 9 Stycznia 2014 o ku....................................................... ale czad Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
marcin_o23 Opublikowano 9 Stycznia 2014 Udostępnij Opublikowano 9 Stycznia 2014 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Krycha Opublikowano 9 Stycznia 2014 Udostępnij Opublikowano 9 Stycznia 2014 miszcz! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wandej Opublikowano 9 Stycznia 2014 Udostępnij Opublikowano 9 Stycznia 2014 Ja pier:shock3: To auto mnie miażdzy. Tylko przy tej feldze gdzie miejsce na opone? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sysek27 Opublikowano 9 Stycznia 2014 Udostępnij Opublikowano 9 Stycznia 2014 Maaaaaatkoooooooooo:slina::slina::slina::slina: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wojtsen Opublikowano 9 Stycznia 2014 Autor Udostępnij Opublikowano 9 Stycznia 2014 Ja pier:shock3: To auto mnie miażdzy. Tylko przy tej feldze gdzie miejsce na opone? a bo ja wiem, coś tam się naciągnie czekam na docelowe wałki bo teraz muszę zmienić zamówienie i znowu trochę poczekam, ale idzie zima więc luz Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
griga-st Opublikowano 9 Stycznia 2014 Udostępnij Opublikowano 9 Stycznia 2014 Vossen wymiata:shock3: I co teraz? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wojtsen Opublikowano 9 Stycznia 2014 Autor Udostępnij Opublikowano 9 Stycznia 2014 no nic, muszę czekać na docelowe felgi znowu trochę :/ w tym czasie dokupię dokładki i wszystkie plastiki dam do lakiernika, łącznie z grillem na gładki wszystko idzie w piano black. A potem już chyba heble się złoży i wsio na razie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ciasnyWiesiek Opublikowano 9 Stycznia 2014 Udostępnij Opublikowano 9 Stycznia 2014 A co z przednia dokladka ?? Jmsa bierzesz. Na de widzilalem 250e tez czegos szukam na przod ale ciezko cos znalezc a freddie za stvbek-a chce 500e Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wojtsen Opublikowano 9 Stycznia 2014 Autor Udostępnij Opublikowano 9 Stycznia 2014 wieeeem on ma mega dobrą ale kurde ta cena jak to po co przednia dokładka, żeby nie piało u Ciebie jest luz, jest nisko, u mnie na tych kartoflach będą koty pod autem przechodziły Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gracjan Opublikowano 9 Stycznia 2014 Udostępnij Opublikowano 9 Stycznia 2014 Jest mega dobrze Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kris_91 Opublikowano 10 Stycznia 2014 Udostępnij Opublikowano 10 Stycznia 2014 Jestem az do teraz:D Mega jest to A4 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
darecy Opublikowano 10 Stycznia 2014 Udostępnij Opublikowano 10 Stycznia 2014 Racja, ze gdy było by schowane było by lepiej ale i tak suty urywa! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi