Fr0styyy. Opublikowano 9 Czerwca 2012 Opublikowano 9 Czerwca 2012 A co do to, że zapiankuje otwory skoro to i tak nie doleci do parownika/osuszacza?
Dev Opublikowano 9 Czerwca 2012 Opublikowano 9 Czerwca 2012 :facepalm::facepalm::facepalm::facepalm: sorry juz poprawłem tekst przeczytaj od poczatku
Fr0styyy. Opublikowano 9 Czerwca 2012 Opublikowano 9 Czerwca 2012 Ale czy ta pianka na pewno dotrze do tego osuszacza?
Leoneq Opublikowano 12 Czerwca 2012 Opublikowano 12 Czerwca 2012 Kupiłem produkt TECTANE z Nur auto pisza w nim żeby na samym początku żeby - Odłączyć układ klimatyzacji od źródła zasilania . o co kaman ?
nastradamus Opublikowano 12 Czerwca 2012 Opublikowano 12 Czerwca 2012 czyli klima off a ogrzewanie on
adadur Opublikowano 12 Czerwca 2012 Opublikowano 12 Czerwca 2012 Kupiłem produkt TECTANE z Nur autopisza w nim żeby na samym początku żeby - Odłączyć układ klimatyzacji od źródła zasilania . o co kaman ? Kiedyś tego szukałem ale znalazłem w bańkach 5 litrowych. Powiedz gdzie kupiłeś w jakim opakowaniu i za ile.
borryz Opublikowano 12 Czerwca 2012 Opublikowano 12 Czerwca 2012 Nie wiem czy ktoś z Was już testował, ale ja używałem czegoś takiego: Dostałem to w jednym z warszawskich ASO spod lady za 4 dyszki chyba:decayed: Spryskałem tym nagrzewnicę jakieś dwa tygodnie temu i jak do tej pory jest OK
Dev Opublikowano 12 Czerwca 2012 Opublikowano 12 Czerwca 2012 Ale czy ta pianka na pewno dotrze do tego osuszacza? do osuszacza nie ale do parownika na pewno ---------- Post dopisany at 22:53 ---------- Poprzedni post napisany at 22:53 ---------- Nie wiem czy ktoś z Was już testował, ale ja używałem czegoś takiego:http://img803.imageshack.us/img803/7563/tunap.th.jpg Dostałem to w jednym z warszawskich ASO spod lady za 4 dyszki chyba:decayed: Spryskałem tym nagrzewnicę jakieś dwa tygodnie temu i jak do tej pory jest OK bardzo dobry środek ---------- Post dopisany at 22:56 ---------- Poprzedni post napisany at 22:53 ---------- Kupiłem produkt TECTANE z Nur autopisza w nim żeby na samym początku żeby - Odłączyć układ klimatyzacji od źródła zasilania . o co kaman ? Kiedyś tego szukałem ale znalazłem w bańkach 5 litrowych. Powiedz gdzie kupiłeś w jakim opakowaniu i za ile. Środek do czyszczenia układu klimatyzacji TECTANE (2395455635) - Allegro.pl - Więcej niż aukcje. Najlepsze oferty na największej platformie handlowej.
Leoneq Opublikowano 14 Czerwca 2012 Opublikowano 14 Czerwca 2012 no dokładnie takie samo kupiłem Norauto Polska - Twoje Auto Centrum, stacja obsługi, sklep motoryzacyjny coś koło 29 zł kosztowało.
Cristoforo Opublikowano 1 Lipca 2012 Opublikowano 1 Lipca 2012 Nie wiem czy ktoś z Was już testował, ale ja używałem czegoś takiego:http://img803.imageshack.us/img803/7563/tunap.th.jpg Dostałem to w jednym z warszawskich ASO spod lady za 4 dyszki chyba:decayed: Spryskałem tym nagrzewnicę jakieś dwa tygodnie temu i jak do tej pory jest OK my w ASO używamy takich baniek 10L z tym środkiem ale mamy specjalne dysze pod ciśnieniem... nie rozumie jednej rzeczy ...co się dzieje z wodą jak co niektórzy leją po 1.5 w parownik za pomocą jakiś tam spryskiwaczy? przecież gdzie ta woda ma uciec ?
kamilGZB Opublikowano 2 Lipca 2012 Opublikowano 2 Lipca 2012 Nie wiem czy ktoś z Was już testował, ale ja używałem czegoś takiego:http://img803.imageshack.us/img803/7563/tunap.th.jpg Dostałem to w jednym z warszawskich ASO spod lady za 4 dyszki chyba:decayed: Spryskałem tym nagrzewnicę jakieś dwa tygodnie temu i jak do tej pory jest OK my w ASO używamy takich baniek 10L z tym środkiem ale mamy specjalne dysze pod ciśnieniem... nie rozumie jednej rzeczy ...co się dzieje z wodą jak co niektórzy leją po 1.5 w parownik za pomocą jakiś tam spryskiwaczy? przecież gdzie ta woda ma uciec ? przewodem odprowadzajacym skroploną wode z klimy
bigZ Opublikowano 6 Lipca 2012 Opublikowano 6 Lipca 2012 Posiada ktoś może schemat kanałów wentylacyjnych w b7? Chodzi mi głównie o zlokalizowanie wszystkich przepustnic oraz nagrzewnicy. Zamierzam odgrzybić parownik oraz nagrzewnic ( zaj...bisty smród przy nastawie wyższych temperatur) i nie wiem czy z poziomu gumowego korka dostane się do lamel nagrzewnicy. W wentylacyjnych układach przemysłowych nagrzewnica jest przed chłodnicą (od strony czerpni) więc chyba nie mam szans żebym się do niej dostał.
Dev Opublikowano 6 Lipca 2012 Opublikowano 6 Lipca 2012 zdejmij schowek pasażera przed nagrzewnicą zrób dziurke 3 mm i wsadz tam przewód od odgrzybiacza nastaw nawiew na "auto" i na najmniejsza predkosc wiatraka wpusc pianke az pojawi sie w kanałach i zostaw to na 30 minut nastepnie włacz ogrzewanie i nawie na maxa, pootwieraj wszystki drzwi i tak przez 15 minut dziurkę zaklej tasmą (przyda sie na nastepny raz)
team111 Opublikowano 18 Lipca 2012 Opublikowano 18 Lipca 2012 ma ktos fotke tego parownika pod schowkiem bo z tych zdjec co kolega dał na poczatku to nic nie widac najlepiej jakies fotostory jak wypiac schowek i jak sie tam dostac
steve69 Opublikowano 18 Lipca 2012 Opublikowano 18 Lipca 2012 ma ktos fotke tego parownika pod schowkiem bo z tych zdjec co kolega dał na poczatku to nic nie widac najlepiej jakies fotostory jak wypiac schowek i jak sie tam dostac Tutaj masz po kolei pokazane jak się tam dostać: CoolAir Glove Box album | AvanTTix | Fotki.com, photo and video sharing made easy. -- Pozdrawiam. Sławek
ksiu85 Opublikowano 18 Lipca 2012 Opublikowano 18 Lipca 2012 ma ktos fotke tego parownika pod schowkiem bo z tych zdjec co kolega dał na poczatku to nic nie widac najlepiej jakies fotostory jak wypiac schowek i jak sie tam dostac http://images52.fotki.com/v737/photos/1/110342/3274788/CoolAirGloveBoxCoolAirHose01-vi.jpg http://images23.fotki.com/v866/photos/1/110342/3274788/CoolAirGloveBoxCoolAirHose02-vi.jpg Tutaj masz po kolei pokazane jak się tam dostać: CoolAir Glove Box album | AvanTTix | Fotki.com, photo and video sharing made easy. -- Pozdrawiam. Sławek Super zdjecia i przydatny link jutro zabieram sie do dziela !!wielkie dzieki
Pikuś Opublikowano 20 Lipca 2012 Opublikowano 20 Lipca 2012 Tylko na zdjeciu jest nagrzewnica w tym otworze, a nie parownik.
steve69 Opublikowano 20 Lipca 2012 Opublikowano 20 Lipca 2012 Tylko na zdjeciu jest nagrzewnica w tym otworze, a nie parownik. I to nagrzewnica schładza wnętrze "lodówki" w schowku, tak? Przejrzałeś fotogalerię, do której wyżej podałem link? -- Pozdrawiam. Sławek
Rekomendowane odpowiedzi