davido Opublikowano 9 Grudnia 2014 Opublikowano 9 Grudnia 2014 Witam niedawno u kuzyna w B6 zmieniałem żaróweczki na Osram cool blue intense światło na drodze bdb a w lampie ładne białe co widać na fotkach Przed : a tu już Osram Cool Blue intense:
gregor2208 Opublikowano 9 Grudnia 2014 Opublikowano 9 Grudnia 2014 Mogę potwierdzic ponieważ braciszek ostatnio montowal takie żarówki do golfa i daja ładne jasno białe światło.
jacek70 Opublikowano 9 Grudnia 2014 Opublikowano 9 Grudnia 2014 (edytowane) Witam niedawno u kuzyna w B6 zmieniałem żaróweczki na Osram cool blue intense światło na drodze bdb a w lampie ładne białe co widać na fotkach Przed : Co dałeś w miejsce ,, pomarańczowej,, postojówki? Efekt całkiem pozytywny. Edytowane 9 Grudnia 2014 przez jacek70
nitroo Opublikowano 9 Grudnia 2014 Opublikowano 9 Grudnia 2014 Pewnie te postojówki: http://allegro.pl/osram-w5w-cool-blue-intense-4000k-wysylka-w-24h-i4817697659.html
jacek70 Opublikowano 9 Grudnia 2014 Opublikowano 9 Grudnia 2014 Może i dobrze, biało świeci jednak jak widzę na żarówce 4000k to ręce opadają bo czegoś takiego niema ( poza reklamowym chwytem). Dlatego omijam takie produkty. Nadmienię jednak ze świeci lux,ciekawe jak z trwałością.
nitroo Opublikowano 9 Grudnia 2014 Opublikowano 9 Grudnia 2014 Ja jem mam u siebie i w połączeniu z Osram NB dobrze się komponują.
davido Opublikowano 9 Grudnia 2014 Opublikowano 9 Grudnia 2014 (edytowane) Co do postojówek led to Panowie nie uwierzycie kupiłem je w hipermarkecie auchan ale efekt nawet niezły no i mam je w drugim aucie i świecą już 2 lata więc trzymają się bdb no i cena za komplet 2,99 zł a co do żarówek Osram to naprawde na biało świecą jak się patrzy na lampę natomiast na drogę świecą tak jakby lekko żółto jak zwykłe żarówki tyle że jaśniej więc naprawde bdb oświetlają drogę no i zresztą one mają chyba z 1365 lm i przynajmniej wiem że w Osram geometria żarnika będzie ok bo w tych żarówkach " no name " to różnie bywa Edytowane 9 Grudnia 2014 przez davido
jacek70 Opublikowano 9 Grudnia 2014 Opublikowano 9 Grudnia 2014 Te z linka Osramy kupiłeś w markecie za 2,99zł. A w linku 30zł ???
davido Opublikowano 9 Grudnia 2014 Opublikowano 9 Grudnia 2014 Nie to co kupiłem to nie są Osram ja kupiłem LED-y z hipermarketu
gregor2208 Opublikowano 9 Grudnia 2014 Opublikowano 9 Grudnia 2014 Z trwałością Osram jest raczej tak samo czyli będzie działąć około roku a pozniej przepali się jedna i za tydzień druga Przynajmniej u mnie tak było z dwoma kompletami;)
sentinell Opublikowano 23 Grudnia 2014 Opublikowano 23 Grudnia 2014 Ja wlasnie mam do reklamacji Philipsa xenon, 3 miesiące i koniec. Chociaż tyle ze wysyłka za darmo Ale bubel straszny
nitroo Opublikowano 23 Grudnia 2014 Opublikowano 23 Grudnia 2014 Z trwałością Osram jest raczej tak samo czyli będzie działąć około roku a pozniej przepali się jedna i za tydzień druga Przynajmniej u mnie tak było z dwoma kompletami;) Nie strasz... Tydzień temu jedna mi padła i mam nadzieję, że dziś na trasie nie padnie druga
gregor2208 Opublikowano 23 Grudnia 2014 Opublikowano 23 Grudnia 2014 może teraz lepiej z ich trwałością
dliwski Opublikowano 25 Grudnia 2014 Opublikowano 25 Grudnia 2014 Kupiłem na Allegro osram w5w cool blue intense i chyba dostałem podróbki bo są tak żółte że nie mogę na nie patrzeć :/ jedyne do niebieskie to ta bańka a światło totalnie żółte
gregor2208 Opublikowano 26 Grudnia 2014 Opublikowano 26 Grudnia 2014 Kupiłem na Allegro osram w5w cool blue intense i chyba dostałem podróbki bo są tak żółte że nie mogę na nie patrzeć :/ jedyne do niebieskie to ta bańka a światło totalnie żółte A mijania masz H7 czy xenony?
dliwski Opublikowano 26 Grudnia 2014 Opublikowano 26 Grudnia 2014 h7, ale jakie to ma znaczenie skoro włączam same postojówki i widzę że żółte kolega davido pokazał wyżej jak świecą osram cool blue intense i niestety te moje nie mają nic wspólnego z tym zdjęciem, bardziej przypominają efekt widoczny na zdjęciu "przed" a sprzedawca niby autoryzowany - przegięcie
POWER-KRIS Opublikowano 26 Grudnia 2014 Opublikowano 26 Grudnia 2014 Jakos widzialem ze sa w sklepach z ciemna i jasna bańką. Moze razem z Ultimate wyszły ciemniejsze. Moje sa ok.
nitroo Opublikowano 26 Grudnia 2014 Opublikowano 26 Grudnia 2014 Miałem na postojówkach Cool Blue Intense W5W. Dziś, po roku, jedna mi się spaliła. Porażka z żywotnością tych Osramów...
dliwski Opublikowano 26 Grudnia 2014 Opublikowano 26 Grudnia 2014 A miały niebieską barwę? Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk
Rekomendowane odpowiedzi