Kowi87 Opublikowano 1 Marca 2010 Opublikowano 1 Marca 2010 Ile takie lampki Cię wyszły? Słyszałem o Depo że szybko matowieją samoróba czyli lampki DEPO + czarny matowy spray + klej Mrogal przy wymianie kompletnych amorów ze sprężynami trzeba demontować boczek tapicerki bagaznika czy wszystko odkręce z zewnątrz
rafalekx Opublikowano 1 Marca 2010 Opublikowano 1 Marca 2010 Ile takie lampki Cię wyszły? Słyszałem o Depo że szybko matowieją samoróba czyli lampki DEPO + czarny matowy spray + klej Nie depo tylko TYC I nie matowieją, bo są jeszcze nowe mat pojawił się w środku... ale czarny mat
Kowi87 Opublikowano 1 Marca 2010 Opublikowano 1 Marca 2010 Ile takie lampki Cię wyszły? Słyszałem o Depo że szybko matowieją samoróba czyli lampki DEPO + czarny matowy spray + klej Nie depo tylko TYC I nie matowieją, bo są jeszcze nowe mat pojawił się w środku... ale czarny mat jeden hooj TYC czy Depo
mrogal Opublikowano 1 Marca 2010 Autor Opublikowano 1 Marca 2010 Ile takie lampki Cię wyszły? Słyszałem o Depo że szybko matowieją samoróba czyli lampki DEPO + czarny matowy spray + klej Mrogal przy wymianie kompletnych amorów ze sprężynami trzeba demontować boczek tapicerki bagaznika czy wszystko odkręce z zewnątrz bez dejmnowania boczkow sie nie obejdzie bo na wyokosci tak polowy szybki bocznej masz sruby ktore mocuja cala kolumne do budy, jak bedziesz rozbieral to z wyczuciem, zebys nie polamal. zreszta kol. endriu w warsztacie dal manuala
Olaf Opublikowano 1 Marca 2010 Opublikowano 1 Marca 2010 ja widze ze nie proznujesz z autkiem dobre zmiany pochwal sie jak cie sie udalo rozkleic te lampy
mrogal Opublikowano 1 Marca 2010 Autor Opublikowano 1 Marca 2010 ja widze ze nie proznujesz z autkiem dobre zmiany pochwal sie jak cie sie udalo rozkleic te lampy przednie lampy?
Olaf Opublikowano 1 Marca 2010 Opublikowano 1 Marca 2010 tak tak chodzi mi o przednie wlasnie przegladam temat i szukam
mrogal Opublikowano 1 Marca 2010 Autor Opublikowano 1 Marca 2010 tak tak chodzi mi o przednie wlasnie przegladam temat i szukam opalarka srubokret i masakra podgrzewanie i podwazanie
paput Opublikowano 1 Marca 2010 Opublikowano 1 Marca 2010 możesz dać linka do tych lamp np na allegro?
mrogal Opublikowano 1 Marca 2010 Autor Opublikowano 1 Marca 2010 możesz dać linka do tych lamp np na allegro? ktorych ?
_Solar_ Opublikowano 6 Marca 2010 Opublikowano 6 Marca 2010 szkoda ze ni masz fot z dzisiejszego rezania :gwizdanie:
mrogal Opublikowano 6 Marca 2010 Autor Opublikowano 6 Marca 2010 szkoda ze ni masz fot z dzisiejszego rezania :gwizdanie: eeee tem nie ma co focic
zocha87 Opublikowano 16 Marca 2010 Opublikowano 16 Marca 2010 szkoda ze ni masz fot z dzisiejszego rezania :gwizdanie: eeee tem nie ma co focic ahh no foty moze by sie jakies obejrzalo he??
rafalekx Opublikowano 16 Marca 2010 Opublikowano 16 Marca 2010 ahh no foty moze by sie jakies obejrzalo he?? zocha żyje - spóźnione z okazji dnia kobiet mrogal pokaż cierwoną ramkie
mrogal Opublikowano 16 Marca 2010 Autor Opublikowano 16 Marca 2010 ahh no foty moze by sie jakies obejrzalo he?? zocha żyje - spóźnione z okazji dnia kobiet mrogal pokaż cierwoną ramkie nie pokasze niech sie farba utwardza bo zara mi odpanie na takiej pogodzie
mrogal Opublikowano 16 Marca 2010 Autor Opublikowano 16 Marca 2010 którą to ramkę malowałeś na czerwono? grylla panocku
Kowi87 Opublikowano 16 Marca 2010 Opublikowano 16 Marca 2010 którą to ramkę malowałeś na czerwono? grylla panocku poka ja tu na szerokie grono
mrogal Opublikowano 16 Marca 2010 Autor Opublikowano 16 Marca 2010 którą to ramkę malowałeś na czerwono? grylla panocku poka ja tu na szerokie grono no dobra jutro pokaze ramka jak to ramka kolor taki siaki sraki musi sie prezentowac z kolami i dokladkami w kolorze
zocha87 Opublikowano 16 Marca 2010 Opublikowano 16 Marca 2010 ahh no foty moze by sie jakies obejrzalo he?? zocha żyje - spóźnione z okazji dnia kobiet buahahaha a no zyje i sie ma oh dziekuje a foto to ja chcem obejrzec :>
Rekomendowane odpowiedzi