mrogal Opublikowano 19 Marca 2010 Autor Opublikowano 19 Marca 2010 mrogalik nie wytrzymał popuścił jebaka eeee no felga pikna glebunek i felga idealne Ale faktycznie ramka jednak czarna coś innego trza wykminić czerwonego no ramex jutro poleci w czern chyba, bo mi nie robi z niczym jednak no kórwa jak sie przejechalem po miescie sloneczko nagrzalo wnetrze to zem nieszczymal
rafalekx Opublikowano 19 Marca 2010 Opublikowano 19 Marca 2010 no kórwa jak sie przejechalem po miescie sloneczko nagrzalo wnetrze to zem nieszczymal miętka pytka ni ma co... Ja twardy jestem wytrzymam... do jutra
mrogal Opublikowano 19 Marca 2010 Autor Opublikowano 19 Marca 2010 no felga kozak jak ch***j :kox: :kox: jeszcze jedna fotka bardziej boczkiem, gleba chyba Si? nie [br]Dopisany: 19 Marzec 2010, 14:06_________________________________________________ no kórwa jak sie przejechalem po miescie sloneczko nagrzalo wnetrze to zem nieszczymal miętka pytka ni ma co... Ja twardy jestem wytrzymam... do jutra ja dzis musze kórwiszony pod uczelnia jeszcze zgluszyc :polew: :polew:
rafalekx Opublikowano 19 Marca 2010 Opublikowano 19 Marca 2010 gleba sisisisi Kuźwa teraz ja z moim paździochem nie mogę stawać obok Twojej ;( [br]Dopisany: 19 Marzec 2010, 14:08_________________________________________________ ja dzis musze kórwiszony pod uczelnia jeszcze zgluszyc :polew: :polew: "Chcesz tanio zar#chać to kupujesz kilogram cukierków i idziesz pod przedszk..." nie mogię tego dokończyć, cytat kumpla z pracy Panie wszystkie gimnazjaliski w LC Twoje
mrogal Opublikowano 19 Marca 2010 Autor Opublikowano 19 Marca 2010 gleba sisisisi Kuźwa teraz ja z moim paździochem nie mogę stawać obok Twojej ;( do budy z tym kundlem nie no swirexuje mowie ci bierz od kola z żółtych tańców springi za grosze pogoni
rafalekx Opublikowano 19 Marca 2010 Opublikowano 19 Marca 2010 mowie ci bierz od kola z żółtych tańców springi za grosze pogoni ;( nie mogie ;( zimą nie będę się czołgał ;( Panie już mam dość po tej zimie a mam tylko 1BE
mrogal Opublikowano 19 Marca 2010 Autor Opublikowano 19 Marca 2010 mowie ci bierz od kola z żółtych tańców springi za grosze pogoni ;( nie mogie ;( zimą nie będę się czołgał ;( Panie już mam dość po tej zimie a mam tylko 1BE pier**lisz synu az uszy puchna ale zobacz jaki teraz banan na mordzie coprawda zrobilem rundke to auto podskakuje jak woz drabiniasty ale h*j tam
rafalekx Opublikowano 19 Marca 2010 Opublikowano 19 Marca 2010 pier**lisz synu az uszy puchna ale zobacz jaki teraz banan na mordzie coprawda zrobilem rundke to auto podskakuje jak woz drabiniasty ale h*j tam Przyjedź se poskacz po dziurach w LU
mrogal Opublikowano 19 Marca 2010 Autor Opublikowano 19 Marca 2010 pier**lisz synu az uszy puchna ale zobacz jaki teraz banan na mordzie coprawda zrobilem rundke to auto podskakuje jak woz drabiniasty ale h*j tam Przyjedź se poskacz po dziurach w LU masz dzieci masz k*wa dzieci?!?!? :polew: w niedziele bede na spocie to se razem poskaczemy
rafalekx Opublikowano 19 Marca 2010 Opublikowano 19 Marca 2010 masz dzieci masz k*wa dzieci?!?!? :polew: w niedziele bede na spocie to se razem poskaczemy jeszcze chyba nie Chociaż jedna próbowała mi coś wmówić Mnie nie będzie w niedzielę
SoMeS Opublikowano 19 Marca 2010 Opublikowano 19 Marca 2010 dawaj ramkę w czerń a znaczek na czerwono i do tego obowiązkowo ściema wszystkich szyb i fajny będzie black/red madafaka
mrogal Opublikowano 19 Marca 2010 Autor Opublikowano 19 Marca 2010 dawaj ramkę w czerń a znaczek na czerwono i do tego obowiązkowo ściema wszystkich szyb i fajny będzie black/red madafaka szyby na wakacijo a znaczek sie obada :gwizdanie:[br]Dopisany: 19 Marzec 2010, 14:56_________________________________________________ mrogal wyslij mi tamte twoje felgi, bo moich mi sie niechce polerowac, a ja ci dam moje nie wypolerowane to se wypolerujesz, bo CI sie nudzi pewnie w domu polerki pomienialem na te wlasnie
rafalekx Opublikowano 19 Marca 2010 Opublikowano 19 Marca 2010 aha ktos zrobil interes zycia ? no A ten mrogalik jeszcze się zastanawiał czy brać te felgi I kto Cię przekonał Panie mrogalski?
mrogal Opublikowano 19 Marca 2010 Autor Opublikowano 19 Marca 2010 aha ktos zrobil interes zycia ? ale ja czy ktos kto dostal polereczki? :gwizdanie: ja jestem ukontentowany 5 za 5 zamianka poszla te byly do odswiezenia wiec poszly w czern, bioracy moje kolka tez byl zadowlony
mrogal Opublikowano 19 Marca 2010 Autor Opublikowano 19 Marca 2010 ktos kto dal CI bbsy zrobil interes zycia nie oplacało mu sie w ogóle, chociaz twoje po polerce byly to i tak bbsy bardziej chodliwy towar pawsowalo mu ze po polerce, pasowalo mu ze 16 zoll
soolek Opublikowano 19 Marca 2010 Opublikowano 19 Marca 2010 mrogal, sorry ale zalatuje WT teraz. Ramka na czarno, dekle na czarno a ranty felg na czerwono - wtedy będziesz kozak i +1000 do lansu. Znaczek chyba też bym na ciarno pierdyknął z przodu Niech mu ktoś VT zrobi, bo inaczej się może zapierać, że tak jest dobrze, że każdy ma swój gust itd. itp.
mrogal Opublikowano 19 Marca 2010 Autor Opublikowano 19 Marca 2010 mrogal, sorry ale zalatuje WT teraz. Ramka na czarno, dekle na czarno a ranty felg na czerwono - wtedy będziesz kozak i +1000 do lansu. Znaczek chyba też bym na ciarno pierdyknął z przodu Niech mu ktoś VT zrobi, bo inaczej się może zapierać, że tak jest dobrze, że każdy ma swój gust itd. itp. ramka jutro bedzie czarna, a dekle sa Si !
mrogal Opublikowano 20 Marca 2010 Autor Opublikowano 20 Marca 2010 Powiedz lepiej kiedy mody pójdą w moc. nie wiem :/ napewno zglosze sie na to co solarkowi bylo robione to pewne a potem zobacze, sprzeglo sie szykuje i szklanki dzwonia wiec najpierw to a potem w moc
paput Opublikowano 22 Marca 2010 Opublikowano 22 Marca 2010 Jakiej firmy masz te felgi i w jakiej są cenie?
Rekomendowane odpowiedzi