Skocz do zawartości
IGNOROWANY

Nimbus Grau Perl Effekt

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

mrogalik nie wytrzymał :polew: popuścił jebaka :polew:

eeee no felga pikna :kox: glebunek i felga idealne :kox: Ale faktycznie ramka jednak czarna coś innego trza wykminić czerwonego :mysli:

no ramex jutro poleci w czern chyba, bo mi nie robi z niczym jednak :kwasny:

no kórwa jak sie przejechalem po miescie sloneczko nagrzalo wnetrze to zem nieszczymal :polew::decayed::naughty::kox:

Opublikowano

no kórwa jak sie przejechalem po miescie sloneczko nagrzalo wnetrze to zem nieszczymal :polew::decayed::naughty::kox:

miętka pytka ni ma co... Ja twardy jestem wytrzymam... do jutra :polew::wallbash:

Opublikowano

no felga kozak jak ch***j :kox: :kox: :kox: :kox:

jeszcze jedna fotka bardziej boczkiem, gleba chyba Si? nie :mysli:

spy2.th.jpg[br]Dopisany: 19 Marzec 2010, 14:06_________________________________________________

miętka pytka ni ma co... Ja twardy jestem wytrzymam... do jutra :polew::wallbash:

ja dzis musze kórwiszony pod uczelnia jeszcze zgluszyc :polew: :polew: :polew: :polew:

Opublikowano

gleba sisisisi :kox: Kuźwa teraz ja z moim paździochem nie mogę stawać obok Twojej ;( :wallbash:[br]Dopisany: 19 Marzec 2010, 14:08_________________________________________________

ja dzis musze kórwiszony pod uczelnia jeszcze zgluszyc :polew: :polew: :polew: :polew:

"Chcesz tanio zar#chać to kupujesz kilogram cukierków i idziesz pod przedszk..." :polew: nie mogię tego dokończyć, cytat kumpla z pracy :polew: Panie wszystkie gimnazjaliski w LC Twoje :polew:

Opublikowano

gleba sisisisi :kox: Kuźwa teraz ja z moim paździochem nie mogę stawać obok Twojej ;( :wallbash:

do budy z tym kundlem :polew:

nie no swirexuje :naughty: mowie ci bierz od kola z żółtych tańców springi za grosze pogoni :kox:

Opublikowano

mowie ci bierz od kola z żółtych tańców springi za grosze pogoni :kox:

:no: ;( nie mogie ;( zimą nie będę się czołgał ;( Panie już mam dość po tej zimie a mam tylko 1BE :wallbash:

Opublikowano

mowie ci bierz od kola z żółtych tańców springi za grosze pogoni :kox:

:no: ;( nie mogie ;( zimą nie będę się czołgał ;( Panie już mam dość po tej zimie a mam tylko 1BE :wallbash:

pier**lisz synu az uszy puchna :polew:

ale zobacz jaki teraz banan na mordzie :kox:

coprawda zrobilem rundke to auto podskakuje jak woz drabiniasty ale h*j tam :cool1:

Opublikowano

coprawda zrobilem rundke to auto podskakuje jak woz drabiniasty ale h*j tam :cool1:

:decayed: Przyjedź se poskacz po dziurach w LU :kox::decayed:

Opublikowano

:decayed: Przyjedź se poskacz po dziurach w LU :kox::decayed:

masz dzieci masz k*wa dzieci?!?!? :polew: :polew:

w niedziele bede na spocie to se razem poskaczemy :good:

Opublikowano

masz dzieci masz k*wa dzieci?!?!? :polew: :polew:

w niedziele bede na spocie to se razem poskaczemy :good:

jeszcze chyba nie :polew: Chociaż jedna próbowała mi coś wmówić :polew:

Mnie nie będzie w niedzielę :decayed::wallbash:

Opublikowano

dawaj ramkę w czerń a znaczek na czerwono i do tego obowiązkowo ściema wszystkich szyb i fajny będzie black/red madafaka :kox:

Opublikowano

dawaj ramkę w czerń a znaczek na czerwono i do tego obowiązkowo ściema wszystkich szyb i fajny będzie black/red madafaka :kox:

szyby na wakacijo a znaczek sie obada :gwizdanie:[br]Dopisany: 19 Marzec 2010, 14:56_________________________________________________

mrogal wyslij mi tamte twoje felgi, bo moich mi sie niechce polerowac, a ja ci dam moje nie wypolerowane to se wypolerujesz, bo CI sie nudzi pewnie w domu :decayed:

polerki pomienialem na te wlasnie :wink4::good:

Opublikowano

aha :decayed: ktos zrobil interes zycia ? :mysli::decayed:

no :naughty: A ten mrogalik jeszcze się zastanawiał czy brać te felgi :naughty: I kto Cię przekonał Panie mrogalski? :tongue4:

Opublikowano

aha :decayed: ktos zrobil interes zycia ? :mysli::decayed:

ale ja czy ktos kto dostal polereczki? :gwizdanie: ja jestem ukontentowany 5 za 5 zamianka poszla te byly do odswiezenia wiec poszly w czern, bioracy moje kolka tez byl zadowlony :good:

Opublikowano

ktos kto dal CI bbsy zrobil interes zycia :decayed: nie oplacało mu sie w ogóle, :kox: chociaz twoje po polerce byly to i tak bbsy bardziej chodliwy towar

pawsowalo mu ze po polerce, pasowalo mu ze 16 zoll

Opublikowano

mrogal, sorry ale zalatuje WT teraz.

Ramka na czarno, dekle na czarno a ranty felg na czerwono - wtedy będziesz kozak i +1000 do lansu.

Znaczek chyba też bym na ciarno pierdyknął z przodu

Niech mu ktoś VT zrobi, bo inaczej się może zapierać, że tak jest dobrze, że każdy ma swój gust itd. itp. :decayed:

Opublikowano

mrogal, sorry ale zalatuje WT teraz.

Ramka na czarno, dekle na czarno a ranty felg na czerwono - wtedy będziesz kozak i +1000 do lansu.

Znaczek chyba też bym na ciarno pierdyknął z przodu

Niech mu ktoś VT zrobi, bo inaczej się może zapierać, że tak jest dobrze, że każdy ma swój gust itd. itp. :decayed:

ramka jutro bedzie czarna, a dekle sa Si ! :good:

Opublikowano

Powiedz lepiej kiedy mody pójdą w moc.

Opublikowano

Powiedz lepiej kiedy mody pójdą w moc.

nie wiem :/ napewno zglosze sie na to co solarkowi bylo robione :good: to pewne :good:

a potem zobacze, sprzeglo sie szykuje i szklanki dzwonia wiec najpierw to a potem w moc :decayed:

Opublikowano

Jakiej firmy masz te felgi i w jakiej są cenie?

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...