mrogal Opublikowano 22 Marca 2010 Autor Opublikowano 22 Marca 2010 Jakiej firmy masz te felgi i w jakiej są cenie? to sa BBS RC montowane do AUDI a cena nie wiem
Reniu Opublikowano 22 Marca 2010 Opublikowano 22 Marca 2010 Halo w czerwień, będzie pasować do dekli * * * 1. Aby czerwień pasowała musiało by być mniej więcej tak, koniecznie stawiać przy naczepie z czerwienią w logo 2. to przesada więc pozostaje Ci zrobić tak: 3. a w ogóle to ja bym to widział tak
rafalekx Opublikowano 22 Marca 2010 Opublikowano 22 Marca 2010 3. a w ogóle to ja bym to widział tak mrogal chyba wisz już co masz robić nie?
michu93 Opublikowano 22 Marca 2010 Opublikowano 22 Marca 2010 mrogal - jest bosko tylko gril musiałbyś odwrotnie pomalowac a w opcjach które zaprezentował Reniu - namber fri - byłoby "bościej" jeszcze reflektory na żółto - tak jak halo
mrogal Opublikowano 23 Kwietnia 2010 Autor Opublikowano 23 Kwietnia 2010 3. a w ogóle to ja bym to widział tak mrogal chyba wisz już co masz robić nie? kapselki zostaja czerwone widzialem gdzies na necie ze do takich BBS ludzie wkladali zamiast tych zakrecanych to takie male kapsle tak se zrobie i w zaleznosci od humoru beda raz czarne raz z czerwonym, co do zoltego w lampach to ... bedzie cos :gwizdanie:[br]Dopisany: 22 Marzec 2010, 22:16_________________________________________________ 3. a w ogóle to ja bym to widział tak mrogal chyba wisz już co masz robić nie? kapselki zostaja czerwone widzialem gdzies na necie ze do takich BBS ludzie wkladali zamiast tych zakrecanych to takie male kapsle tak se zrobie i w zaleznosci od humoru beda raz czarne raz z czerwonym, co do zoltego w lampach to ... bedzie cos :gwizdanie: taki tem spaj foto chytniete na szybko telefonem
rafalekx Opublikowano 23 Kwietnia 2010 Opublikowano 23 Kwietnia 2010 Na żywo wygląda jeszcze gorzej Nie no git majonezik jest
mrogal Opublikowano 23 Kwietnia 2010 Autor Opublikowano 23 Kwietnia 2010 Na żywo wygląda jeszcze gorzej Nie no git majonezik jest 16 melduj sie, osobiscie Ci przebije srubokretem tego kartoniaka w bagazniku
rafalekx Opublikowano 23 Kwietnia 2010 Opublikowano 23 Kwietnia 2010 Przecie napisałem że podśmiec**jka zapodałem więc o co cho? :gwizdanie: Ładnie wyszło, gdyby mi się chciało to też bym coś modził
mrogal Opublikowano 21 Maja 2010 Autor Opublikowano 21 Maja 2010 Przecie napisałem że podśmiec**jka zapodałem więc o co cho? :gwizdanie: Ładnie wyszło, gdyby mi się chciało to też bym coś modził
Kowi87 Opublikowano 21 Maja 2010 Opublikowano 21 Maja 2010 Dużo dają dokładki w kolorze ja w tym tygodniu ori progi bede malował
mrogal Opublikowano 21 Maja 2010 Autor Opublikowano 21 Maja 2010 Dużo dają dokładki w kolorze ja w tym tygodniu ori progi bede malował no u mnie sie powoli maluja progi i dokaldki
SoMeS Opublikowano 21 Maja 2010 Opublikowano 21 Maja 2010 fajnie wujek :kox: dawaj jeszcze lusterka w czarny mat
_Solar_ Opublikowano 21 Maja 2010 Opublikowano 21 Maja 2010 fajnie wujek :kox: dawaj jeszcze lusterka w czarny mat fajniej wyglądał by na Twoich felgach :gwizdanie:
slepy Opublikowano 21 Maja 2010 Opublikowano 21 Maja 2010 fajnie wujek :kox: dawaj jeszcze lusterka w czarny mat fajniej wyglądał by na Twoich felgach :gwizdanie: lusterka w czarnym macie nie zrobią roboty, bo będą wygladać jak seria :gwizdanie:, wg mnie jest kosa, ale ja bym MAM8 do tego projektu nie widział :gwizdanie:
keżor Opublikowano 21 Maja 2010 Opublikowano 21 Maja 2010 jak dla mnie fele teraz są idealne , a lusterka przecież może kupić zwykłe z 95r i sobie przełoży i obaczy czy mu pasi :gwizdanie: ja swoja lakieruje/wymieniam na czarny połysk , już zaklepane
slepy Opublikowano 21 Maja 2010 Opublikowano 21 Maja 2010 ja też bym nie kombinował ze wzorem feli, co najwyżej coś w podobie tylko większe
soolek Opublikowano 21 Maja 2010 Opublikowano 21 Maja 2010 Lustereczka przecież można też okleić na próbę i będzie wiadomo
_Solar_ Opublikowano 21 Maja 2010 Opublikowano 21 Maja 2010 Lustereczka przecież można też okleić na próbę i będzie wiadomo ale troche lipa jedno małe drugie duze
rafalekx Opublikowano 21 Maja 2010 Opublikowano 21 Maja 2010 ale troche lipa jedno małe drugie duze Przecie wiesz że temat wiele razy męczony i nic nie da się z tym zrobić, żeby nie stracić skladanych elektrycznie luster
Rekomendowane odpowiedzi