Skocz do zawartości
IGNOROWANY

Nimbus Grau Perl Effekt

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

ale co bez lusterek?

nie komplet jak dla mnie :good:

i pomaranczowe dope na dupce :naughty::kox:

no, no, no :kox:

macie jeszcze jedno to Dope :gwizdanie:

czekac czekac :gwizdanie:

ok, jak coś to pamiętaj o mnie :good:

Nie ma takich bajerów :tongue4: Tylko LC sie tak bawi :decayed::naughty::kox::evil:

dokładnie takich rzeczy nawet w erze nie ma :wink4: a w LC są i to tylko 3 egzemplarze :evil: :evil: :evil: :evil:

:decayed::good:
Opublikowano

słuchaj elektronika do kluczyka pasowała bez problemu a jaki miałeś stary kluczyk

Opublikowano

dokładnie takich rzeczy nawet w erze nie ma :wink4: a w LC są i to tylko 3 egzemplarze :evil: :evil: :evil: :evil:

Ale przecież ja też taki prawie jak z LC więc 4 egzemplarze :wstydliwy::naughty: A tak serio to jeszcze nie wiem czy chcę :)

Opublikowano

słuchaj elektronika do kluczyka pasowała bez problemu a jaki miałeś stary kluczyk

zwykly plastikowy, bezpilotowy[br]Dopisany: 24 Styczeń 2011, 07:16_________________________________________________

jeden chlopak robil w foli M3 carbonowej i nie bylo zle :wink4: a jak nie to wal na srebno :decayed:

one sa srebrne z fabryki

to lustra zostaw :good: dope, OOOO na grilu i fela styknie :wink4: za bardzo pomarańczowo moze byc :kox:

84452639aaa3.jpg

Opublikowano

oranżyk musi fajniejszy :good:

ten to troche za bardzo ukrainski, ale Rafalekx'owi sie podoba ukraincowi

Opublikowano

oranżyk musi fajniejszy :good:

ten to troche za bardzo ukrainski, ale Rafalaekx'owi sie podoba ukraincowi

:polew: :polew: a moze jaka zieleń :gwizdanie:
Opublikowano

mrogal jak malowałeś te gumy od drzwi przy progach ?

Opublikowano

mrogal jak malowałeś te gumy od drzwi przy progach ?

sprejem

Opublikowano

i jak sie trzyma

takob na rogach sie obija niestety, guma pracuje i farba odpeka, i mimo iz malowalem podladem do plastiku i zwyklym podkladem to odpeka troche, na wiosne to poprawie tylko na gume dam cos ala podklad na bazie silikonu, zobaczymy jaki bedzie efekt
Opublikowano

a zdejmowałeś do malowania czy na aucie

Opublikowano

inny podklad i bedzie :good: do bezbarwnego mozesz jeszcze dodac uelastyczniacz (jak malujesz pistoletem) :good:

Opublikowano

inny podklad i bedzie :good: do bezbarwnego mozesz jeszcze dodac uelastyczniacz (jak malujesz pistoletem) :good:

tak też będzie pękać :wallbash: na samym rogu gumy na krawędzi auta tam gdzie listwa wystaje :gwizdanie: najlepiej by było nabyć te plastikowe listwy ala S4 i podniemic z tą gumą, albo całkiem to zlikwidować :evil:

Opublikowano

tak też będzie pękać :wallbash: na samym rogu gumy na krawędzi auta tam gdzie listwa wystaje :gwizdanie: najlepiej by było nabyć te plastikowe listwy ala S4 i podniemic z tą gumą, albo całkiem to zlikwidować :evil:

tak wlasnie myslalem nad tymi z allegro listwami zawsze to sztywne i nie bedzie sie tak naginac i obkruszac

Opublikowano

Ja w zime teraz otwierając drzwi zawadziłem o zmrozony śnieg i problem gotowy, w wakacje bede chyba malował kawałek drzwi bo tam parch jeden spod listwy chce wyjść to usune to wp***u wszystko będzie gładko :decayed:

Opublikowano

tak wlasnie myslalem nad tymi z allegro listwami zawsze to sztywne i nie bedzie sie tak naginac i obkruszac

masz link to zapodaj :tongue4:

Opublikowano

masz link to zapodaj :tongue4:

nie moge znalezc linka, ktos kiedys wrzucal Kowi chyba nawet

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...