Kowi87 Opublikowano 22 Października 2011 Udostępnij Opublikowano 22 Października 2011 ja bym pomalował te ringi w czarny połysk, bo wszędzie cimno a tu jebudu chrom był młody i głupi jak je kleił wybacz mu ale fakt faktem usunac albo pomalować w grafit chocby Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SoMeS Opublikowano 22 Października 2011 Udostępnij Opublikowano 22 Października 2011 tak jak ja to zrobiłem :gwizdanie: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
plastuch Opublikowano 22 Października 2011 Udostępnij Opublikowano 22 Października 2011 nowy zapach?? Zajebioza Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kasjan Opublikowano 22 Października 2011 Udostępnij Opublikowano 22 Października 2011 Nie chce mi się szukać. Ale co to za felgi te czarne z Czerwonymi znaczkami audi. Jaki to model? BBS? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
paput Opublikowano 22 Października 2011 Udostępnij Opublikowano 22 Października 2011 BBS RC Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
medik Opublikowano 24 Października 2011 Udostępnij Opublikowano 24 Października 2011 Zobacz Mrogal jakie fajne fotki zdybałem Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kris166 Opublikowano 24 Października 2011 Udostępnij Opublikowano 24 Października 2011 Fajne koła. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jozek726 Opublikowano 24 Października 2011 Udostępnij Opublikowano 24 Października 2011 fajne auto co tam masz za wlepy ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Michał Opublikowano 24 Października 2011 Udostępnij Opublikowano 24 Października 2011 wujek co taka koza z tyłu? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Krycha Opublikowano 24 Października 2011 Udostępnij Opublikowano 24 Października 2011 zapomniał do zdjęć skręcić gwintu Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
medik Opublikowano 24 Października 2011 Udostępnij Opublikowano 24 Października 2011 Przodem w dołku stał. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mrogal Opublikowano 26 Października 2011 Autor Udostępnij Opublikowano 26 Października 2011 fajne auto co tam masz za wlepy ? oj no wlepy chyba widac co na nich [br]Dopisany: 26 Październik 2011, 09:42_________________________________________________ zapomniał do zdjęć skręcić gwintu wolal dzien wczesniej tankowac na weselu :drunk: :oklaski: niz krecic gwinta na 3h spota [br]Dopisany: 26 Październik 2011, 09:56_________________________________________________ wujek co taka koza z tyłu? łinter edyszyn Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Reggi Opublikowano 26 Października 2011 Udostępnij Opublikowano 26 Października 2011 ja bym pomalował te ringi w czarny połysk, bo wszędzie cimno a tu jebudu chrom Też o tym myślałem podczas wczorajszego montażu ringów.. bez ściągania szybki mamy na 90 % podrapany lakier na pomalowanych ringach Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mrogal Opublikowano 26 Października 2011 Autor Udostępnij Opublikowano 26 Października 2011 ja bym pomalował te ringi w czarny połysk, bo wszędzie cimno a tu jebudu chrom Też o tym myślałem podczas wczorajszego montażu ringów.. bez ściągania szybki mamy na 90 % podrapany lakier na pomalowanych ringach jeden trzeźwo myslacy :oklaski: co najwyzej zostaje je zmatowic :gwizdanie:redżi bierz moje 4 osiemnastky Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Reggi Opublikowano 26 Października 2011 Udostępnij Opublikowano 26 Października 2011 jeden trzeźwo myslacy :oklaski: co najwyzej zostaje je zmatowic :gwizdanie Ja mam alu matowe redżi bierz moje 4 osiemnastky Za darmo ? Co mnie po osiemnastkach jak będą wyglądały u mnie jak 17 na B5 Ile za nie chcesz ? z ciekawości Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mrogal Opublikowano 26 Października 2011 Autor Udostępnij Opublikowano 26 Października 2011 jeden trzeźwo myslacy :oklaski: co najwyzej zostaje je zmatowic :gwizdanie Ja mam alu matowe redżi bierz moje 4 osiemnastky Za darmo ? Co mnie po osiemnastkach jak będą wyglądały u mnie jak 17 na B5 Ile za nie chcesz ? z ciekawości póltoraka Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Reggi Opublikowano 26 Października 2011 Udostępnij Opublikowano 26 Października 2011 póltoraka zgryźliwa cena..ale za 1300 wisiały parę miesięcy temu 19 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mrogal Opublikowano 26 Października 2011 Autor Udostępnij Opublikowano 26 Października 2011 póltoraka zgryźliwa cena..ale za 1300 wisiały parę miesięcy temu 19 ori? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Reggi Opublikowano 26 Października 2011 Udostępnij Opublikowano 26 Października 2011 chooj wie.. parametry jak w ORI.. a czy faktycznie oryginalne Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mrogal Opublikowano 26 Października 2011 Autor Udostępnij Opublikowano 26 Października 2011 chooj wie.. parametry jak w ORI.. a czy faktycznie oryginalne no moje to ori pancerniaki Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi