Reggi Opublikowano 26 Października 2011 Udostępnij Opublikowano 26 Października 2011 chooj wie.. parametry jak w ORI.. a czy faktycznie oryginalne no moje to ori pancerniaki Ja jeszcze muszę się nauczyć jeździć tą lochą na 16 bo zdarza mi się przyjebać bokiem felgi w krawężnik Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mrogal Opublikowano 26 Października 2011 Autor Udostępnij Opublikowano 26 Października 2011 chooj wie.. parametry jak w ORI.. a czy faktycznie oryginalne no moje to ori pancerniaki Ja jeszcze muszę się nauczyć jeździć tą lochą na 16 bo zdarza mi się przyjebać bokiem felgi w krawężnik jesteś żoną OGr'a ? :gwizdanie: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Reggi Opublikowano 26 Października 2011 Udostępnij Opublikowano 26 Października 2011 Nie..ale zdezorientowała mnie jazda od A4 po małego i wąskiego Civica, później civic kombi i teraz szerokie A6..i od czasu do czasu żony nisssanowóz Uważam..ale czasami zdarza mi się za***ać Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LU_Angel Opublikowano 26 Października 2011 Udostępnij Opublikowano 26 Października 2011 Front US Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mrogal Opublikowano 27 Października 2011 Autor Udostępnij Opublikowano 27 Października 2011 Front US no uadne auto jak wiocha to i hodowla zwierząt gospodarskich ja postawiłem na trzodę chlewna prosiakiiiiiiiiiiiiiii Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pastaldo Opublikowano 27 Października 2011 Udostępnij Opublikowano 27 Października 2011 Front US no uadne auto jak wiocha to i hodowla zwierząt gospodarskich ja postawiłem na trzodę chlewna prosiakiiiiiiiiiiiiiii to jak idziesz w zwierzaki to jeszcze jedno: Kręć gwint i rób KOZĘ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kowi87 Opublikowano 27 Października 2011 Udostępnij Opublikowano 27 Października 2011 :polew: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rafalekx Opublikowano 27 Października 2011 Udostępnij Opublikowano 27 Października 2011 kwi kłi kwi kłi ciekawe kiedy będzie smerfowoooo Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Michał Opublikowano 27 Października 2011 Udostępnij Opublikowano 27 Października 2011 kwi kłi kwi kłi ciekawe kiedy będzie smerfowoooo może dzisiaj wieczorem Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mrogal Opublikowano 27 Października 2011 Autor Udostępnij Opublikowano 27 Października 2011 kwi kłi kwi kłi ciekawe kiedy będzie smerfowoooo może dzisiaj wieczorem no wez wez sie do roboty Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
duffy Opublikowano 27 Października 2011 Udostępnij Opublikowano 27 Października 2011 kurde, które są ori ? te z rowkiem czy te bez ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pawelwarsze Opublikowano 27 Października 2011 Udostępnij Opublikowano 27 Października 2011 mi to wyglada na rozstaw 5x112 :gwizdanie: pewnie rozwe beda jak prosiaki czy moze na dziki je przerobisz na czarno Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Armi Opublikowano 27 Października 2011 Udostępnij Opublikowano 27 Października 2011 kurde, które są ori ? te z rowkiem czy te bez ? Z rowkiem Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
duffy Opublikowano 27 Października 2011 Udostępnij Opublikowano 27 Października 2011 ale te z rowkiem zwykle widze z rozstawem 5x112 .... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
paput Opublikowano 27 Października 2011 Udostępnij Opublikowano 27 Października 2011 mi to wyglada na rozstaw 5x112 :gwizdanie: pewnie rozwe beda jak prosiaki czy moze na dziki je przerobisz na czarno niebieskie :gwizdanie: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
medik Opublikowano 27 Października 2011 Udostępnij Opublikowano 27 Października 2011 Białe z czerwonym paskiem Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Armi Opublikowano 27 Października 2011 Udostępnij Opublikowano 27 Października 2011 Nieee Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
medik Opublikowano 27 Października 2011 Udostępnij Opublikowano 27 Października 2011 Odezwał się Ten od naklejek Kurde ale szkoda tył łopat co masz, zayebyste są. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Armi Opublikowano 27 Października 2011 Udostępnij Opublikowano 27 Października 2011 Oryginały Porsche nazywają się Porsche Turbo Twist. Mille Miglia robi repliki nazywając je Cup 3 (z rowkiem). Repliki robi również RH, tyle że bez rowka. Tylko teraz pytanie czy te felgi nie przeszły liftingu tak jak avusy [br]Dopisany: 27 Październik 2011, 18:01_________________________________________________Turbo Twist były montowane w latach 95-04, więc opcja liftingu (skasowanie rowka) jest całkiem prawdopodobna. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SoMeS Opublikowano 28 Października 2011 Udostępnij Opublikowano 28 Października 2011 Pucuj się wymiarami bo to najważniejsze Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi