Skocz do zawartości
IGNOROWANY

Nimbus Grau Perl Effekt

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Czyli to jest pastela "aviator gray" ??

Opublikowano
widze materiał z mojej kanapy wykorzystany:kox:
z Twojej i kilku innych, nawet klapke tylnej popiolki mam w recaro :kox:

Meszek se jeszcze zrób w kratę :grin:

zrobisz mi? :slina::naughty:

Ty serio ? :decayed: Jak tak to mogę okiełznać bo kraty to ja mam w bród na magazynie :grin:

Dziś widziałem auto w podobnym kolorze.. MB Sprinter :decayed:

slowo klucz, taa i mial kolor z palety audi TT na specjalne zamowienie? :decayed:

co do kraty to chetnie jorgnij mi mieszek deczko krotszy niz fabrycznie w FL bo galka scieta o jakies 3 -4cm, ale szyty ma byc niebieska nicia, cena napisz na PW :hi:

---------- Post dopisany at 09:45 ---------- Poprzedni post napisany at 09:27 ----------

Czyli to jest pastela "aviator gray" ??

"lz7x nimbus grau perl effekt"

AVUS+Performance+S5+Sportback+Nimbus+Gray+header+2.jpg

Opublikowano

Mrogal ogarnij to auto i zrób jakieś porządne fotki bo narazie moim skromnym zdaniem d*py nie urywa ten kolor :thumbdown: Na wcześniejszym był szał :kox:

Opublikowano

Mrogal jak robiłeś dekory? elegancko Ci to wyszło :thumbup1: ciekawie wygląda z kratką na siedzeniach

Opublikowano

kiedy Ci ją pomalują bo widze podkład już dali:decayed:

Opublikowano
Mrogal jak robiłeś dekory? elegancko Ci to wyszło :thumbup1: ciekawie wygląda z kratką na siedzeniach
dekory malowane szprejem

---------- Post dopisany at 11:25 ---------- Poprzedni post napisany at 11:24 ----------

kiedy Ci ją pomalują bo widze podkład już dali:decayed:
na podklad starczylo siana :grin:
Opublikowano

bardzo ładnie:banan:

Opublikowano
za***isty kolorek :slina:

2 tak na szybko, nie ogarniam sie zeby go poskladac progi kratki itd. i sie przylozyc do sesji, rozregulowal mi sie aparat i nie mam chwili go podregulowac by lepsze fotki trzaskal

wiem ze z tylu pieje, ale wyjalem dystanse 15mm musze kupic gumy w sprezyny, bo ET 20 jednak robi swoje :decayed: no i dorobic kawalek nadkola pod nowy tylny zdesio

http://img819.imageshack.us/img819/7931/chodnik.jpghttp://img233.imageshack.us/img233/2480/przodq.jpg

siakieś małe te kółka ;-)

---------- Post dopisany at 15:40 ---------- Poprzedni post napisany at 15:40 ----------

Ładny, ładny ;-)

Opublikowano
za***isty kolorek :slina:

2 tak na szybko, nie ogarniam sie zeby go poskladac progi kratki itd. i sie przylozyc do sesji, rozregulowal mi sie aparat i nie mam chwili go podregulowac by lepsze fotki trzaskal

wiem ze z tylu pieje, ale wyjalem dystanse 15mm musze kupic gumy w sprezyny, bo ET 20 jednak robi swoje :decayed: no i dorobic kawalek nadkola pod nowy tylny zdesio

http://img819.imageshack.us/img819/7931/chodnik.jpghttp://img233.imageshack.us/img233/2480/przodq.jpg

siakieś małe te kółka ;-)

---------- Post dopisany at 15:40 ---------- Poprzedni post napisany at 15:40 ----------

Ładny, ładny ;-)

no male, ale z tylu dystans zrobi robote, gumy zamowione juz
Opublikowano
mrogal właśnie odebrałem paczkę, dzięki :hi: pierdyknij u siebie jeszcze lusterka w tego smerfa :kox:
za bogato bedzie
Opublikowano

Dużo Ci zostało do skręcenia jeszcze???

Opublikowano
Dużo Ci zostało do skręcenia jeszcze???
progi, kratki, halo, spryski i troche srubek w srodku uzupelnic
Opublikowano

ło cos ty z nim zrobił:facepalm::facepalm::facepalm:

:jerk::jerk::jerk::jerk:

Opublikowano

Mrogal czas zmienic słupki zewnętrzne na czarny połysk z polifta:wink:

Opublikowano
se pomaluje

---------- Post dopisany 26-06-2012 at 14:45 ---------- Poprzedni post napisany 19-06-2012 at 16:56 ----------

se pomaluje

grejmyjkakorr.jpg

kupilem se sandaly pod kolor felaszek

sandayl.jpg

Opublikowano

hehe, z tymi butami git pomysł hehe ;-)

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...