Skocz do zawartości
IGNOROWANY

Nimbus Grau Perl Effekt

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

kupilem se sandaly pod kolor felaszek

to jeszcze se jajka pomaluj na niebiesko :naughty:

Mrogal kończ detale Leniu.

Opublikowano

Nawet fajnei to zaczyna wyglądać:kox: Ale przyczepie sie do blachy, po co pozbywać się wnęki jak i tak blacha z przodu widnieje? nie lepiej było w środek ją zapodać przed intercooler albo za szybę??

Opublikowano
hehe, z tymi butami git pomysł hehe ;-)

to je amelinion przecie :grin:

żebys Ty go teraz widzial jak sie ubiera :facepalm: na codzien to zawsze jakies detale smerfowe ma... Koszulka kapelusz sznorówki w bluzie a teraz buty...wczoraj to chyba nawet slipki niebieskie miał :grin: zobaczym jak dzis przyjedzie do mnie ubrany :kox::naughty::grin:

Opublikowano

żebys Ty go teraz widzial jak sie ubiera :facepalm: na codzien to zawsze jakies detale smerfowe ma... Koszulka kapelusz sznorówki w bluzie a teraz buty...wczoraj to chyba nawet slipki niebieskie miał :grin: zobaczym jak dzis przyjedzie do mnie ubrany :kox::naughty::grin:

to już ma::decayed:

piamak.jpg

Opublikowano
Nawet fajnei to zaczyna wyglądać:kox: Ale przyczepie sie do blachy, po co pozbywać się wnęki jak i tak blacha z przodu widnieje? nie lepiej było w środek ją zapodać przed intercooler albo za szybę??
nie poto sie ICka wyciaga na przod auta zeby go potem zaslonic blacha, co do wozenia za szyba to nie ma mowy zeby mi jakas blacha dzwonila i zaslaniala widok, zaczepiona jest tymczasowo jak skonczy sam nie wiem
Opublikowano
nie poto sie ICka wyciaga na przod auta zeby go potem zaslonic blacha, co do wozenia za szyba to nie ma mowy zeby mi jakas blacha dzwonila i zaslaniala widok, zaczepiona jest tymczasowo jak skonczy sam nie wiem

Dobra spoko co kto lubi:wink:

Opublikowano

to już ma::decayed:

http://img703.imageshack.us/img703/3250/piamak.jpg

Tak to sie ubiera jak idzie juz spac :decayed::polew:

Opublikowano

Ogarnał byś ten burdel w pierwszym wątku:facepalm: noi kidy jakaś sesja w pełnym słońcu:decayed:

Opublikowano
Ogarnał byś ten burdel w pierwszym wątku:facepalm: noi kidy jakaś sesja w pełnym słońcu:decayed:
taz ogarniety prawie :)

po polerce bedzie sesja

Opublikowano

to chociaż macie wesoło hehe ;-)

Opublikowano

co do kraty to chetnie jorgnij mi mieszek deczko krotszy niz fabrycznie w FL bo galka scieta o jakies 3 -4cm, ale szyty ma byc niebieska nicia,

Zara ogarnę :grin::grin:

Opublikowano

a gdzie sesja audioli po koxie ? chcialem oblukac te twoje progi a tu d*pa ;)

Opublikowano
zabrakło dinarów na smalczyki do polerowania :kwasny:

---------- Post dopisany 16-07-2012 at 11:42 ---------- Poprzedni post napisany 12-07-2012 at 14:10 ----------

zabrakło dinarów na smalczyki do polerowania :kwasny:

iii jest cos tam robione tosterem

2m.jpg3m.jpg11m.jpg4m.jpg

Opublikowano

ładnie:naughty:

Opublikowano

tego brakowało przez całe 70str tematu:decayed:

jest fcipkę wujek, winszuję efektu:kox:

Opublikowano

smerfastycznie ;-)

Opublikowano

ładnie się prezentuje:wink:

ASR doszło?

Opublikowano
ładnie się prezentuje:wink:

ASR doszło?

tak, aligancko, dzieki

---------- Post dopisany at 11:53 ---------- Poprzedni post napisany at 11:52 ----------

robi robotę ten kolor :decayed: aż się prosi duże prawe lustro ! :wink:
lusta nie bedzie, chyba ze znajde elektrycznie skladane
Opublikowano

no wujek takze pierwszy post mozna przeedytować:decayed:

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...