medik Opublikowano 26 Czerwca 2012 Opublikowano 26 Czerwca 2012 kupilem se sandaly pod kolor felaszek to jeszcze se jajka pomaluj na niebiesko Mrogal kończ detale Leniu.
szafa Opublikowano 26 Czerwca 2012 Opublikowano 26 Czerwca 2012 Nawet fajnei to zaczyna wyglądać Ale przyczepie sie do blachy, po co pozbywać się wnęki jak i tak blacha z przodu widnieje? nie lepiej było w środek ją zapodać przed intercooler albo za szybę??
_Solar_ Opublikowano 26 Czerwca 2012 Opublikowano 26 Czerwca 2012 hehe, z tymi butami git pomysł hehe ;-) to je amelinion przecie żebys Ty go teraz widzial jak sie ubiera na codzien to zawsze jakies detale smerfowe ma... Koszulka kapelusz sznorówki w bluzie a teraz buty...wczoraj to chyba nawet slipki niebieskie miał zobaczym jak dzis przyjedzie do mnie ubrany
Tomasz Opublikowano 26 Czerwca 2012 Opublikowano 26 Czerwca 2012 hehe, z tymi butami git pomysł hehe ;-) to je amelinion przecie żebys Ty go teraz widzial jak sie ubiera na codzien to zawsze jakies detale smerfowe ma... Koszulka kapelusz sznorówki w bluzie a teraz buty...wczoraj to chyba nawet slipki niebieskie miał zobaczym jak dzis przyjedzie do mnie ubrany to już ma:
mrogal Opublikowano 26 Czerwca 2012 Autor Opublikowano 26 Czerwca 2012 Nawet fajnei to zaczyna wyglądać Ale przyczepie sie do blachy, po co pozbywać się wnęki jak i tak blacha z przodu widnieje? nie lepiej było w środek ją zapodać przed intercooler albo za szybę?? nie poto sie ICka wyciaga na przod auta zeby go potem zaslonic blacha, co do wozenia za szyba to nie ma mowy zeby mi jakas blacha dzwonila i zaslaniala widok, zaczepiona jest tymczasowo jak skonczy sam nie wiem
szafa Opublikowano 26 Czerwca 2012 Opublikowano 26 Czerwca 2012 Nawet fajnei to zaczyna wyglądać Ale przyczepie sie do blachy, po co pozbywać się wnęki jak i tak blacha z przodu widnieje? nie lepiej było w środek ją zapodać przed intercooler albo za szybę?? nie poto sie ICka wyciaga na przod auta zeby go potem zaslonic blacha, co do wozenia za szyba to nie ma mowy zeby mi jakas blacha dzwonila i zaslaniala widok, zaczepiona jest tymczasowo jak skonczy sam nie wiem Dobra spoko co kto lubi:wink:
_Solar_ Opublikowano 26 Czerwca 2012 Opublikowano 26 Czerwca 2012 hehe, z tymi butami git pomysł hehe ;-) to je amelinion przecie żebys Ty go teraz widzial jak sie ubiera na codzien to zawsze jakies detale smerfowe ma... Koszulka kapelusz sznorówki w bluzie a teraz buty...wczoraj to chyba nawet slipki niebieskie miał zobaczym jak dzis przyjedzie do mnie ubrany to już ma: http://img703.imageshack.us/img703/3250/piamak.jpg Tak to sie ubiera jak idzie juz spac
Kowi87 Opublikowano 26 Czerwca 2012 Opublikowano 26 Czerwca 2012 Ogarnał byś ten burdel w pierwszym wątku:facepalm: noi kidy jakaś sesja w pełnym słońcu:decayed:
mrogal Opublikowano 26 Czerwca 2012 Autor Opublikowano 26 Czerwca 2012 Ogarnał byś ten burdel w pierwszym wątku:facepalm: noi kidy jakaś sesja w pełnym słońcu:decayed: taz ogarniety prawie po polerce bedzie sesja
OGr Opublikowano 26 Czerwca 2012 Opublikowano 26 Czerwca 2012 hehe, z tymi butami git pomysł hehe ;-) to je amelinion przecie żebys Ty go teraz widzial jak sie ubiera na codzien to zawsze jakies detale smerfowe ma... Koszulka kapelusz sznorówki w bluzie a teraz buty...wczoraj to chyba nawet slipki niebieskie miał zobaczym jak dzis przyjedzie do mnie ubrany to chociaż macie wesoło hehe ;-)
Reggi Opublikowano 26 Czerwca 2012 Opublikowano 26 Czerwca 2012 co do kraty to chetnie jorgnij mi mieszek deczko krotszy niz fabrycznie w FL bo galka scieta o jakies 3 -4cm, ale szyty ma byc niebieska nicia, Zara ogarnę :grin:
slaviozo Opublikowano 12 Lipca 2012 Opublikowano 12 Lipca 2012 a gdzie sesja audioli po koxie ? chcialem oblukac te twoje progi a tu d*pa
mrogal Opublikowano 16 Lipca 2012 Autor Opublikowano 16 Lipca 2012 a gdzie sesja audioli po koxie ? chcialem oblukac te twoje progi a tu d*pa zabrakło dinarów na smalczyki do polerowania ---------- Post dopisany 16-07-2012 at 11:42 ---------- Poprzedni post napisany 12-07-2012 at 14:10 ---------- a gdzie sesja audioli po koxie ? chcialem oblukac te twoje progi a tu d*pa zabrakło dinarów na smalczyki do polerowania iii jest cos tam robione tosterem
Michał Opublikowano 16 Lipca 2012 Opublikowano 16 Lipca 2012 tego brakowało przez całe 70str tematu:decayed: jest fcipkę wujek, winszuję efektu:kox:
junior_tdi Opublikowano 16 Lipca 2012 Opublikowano 16 Lipca 2012 robi robotę ten kolor aż się prosi duże prawe lustro !
mrogal Opublikowano 16 Lipca 2012 Autor Opublikowano 16 Lipca 2012 ładnie się prezentuje:wink:ASR doszło? tak, aligancko, dzieki---------- Post dopisany at 11:53 ---------- Poprzedni post napisany at 11:52 ---------- robi robotę ten kolor aż się prosi duże prawe lustro ! lusta nie bedzie, chyba ze znajde elektrycznie skladane
Kowi87 Opublikowano 16 Lipca 2012 Opublikowano 16 Lipca 2012 no wujek takze pierwszy post mozna przeedytować
Rekomendowane odpowiedzi