Skocz do zawartości
IGNOROWANY

A4 Diesel

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
225 nie przykrywa felg, na continental 5p porysował bym ranty, mam 235 michelin.

wygląd wyglądem ale ja tym też jeżdżę :decayed:

na flaty ładuj 205 albo 215, dopiero ta felga pokazuje urok, z oponą 225 nie ma szału:wink:

dziwne ze ci obciera z przodu, 2 sezony przejedziłem bez dystansu z przodu i o nic nie wadziło, za to z tyłu felga bez dystansu szła po spręzynie(na styk) tam dystans w Q moim zdaniem konieczny:wink:

kowi wszystko fajnie tylko jak pisałem ja tm jeżdżę na co dzień.

chciałbym 205 ale niestety nie będe co sezon malował felg po przygodach z krawężnikami :kwasny:

Opublikowano

Pare zdj ze spotu , bylo duzo ludzi z forum ,

Niestety pogoda byla do d*py i samochody brudne jak trzeba .

Musze jeszcze poprawic lapmy ,bo paruja :facepalm:

di-9T0OTFLM.jpg

di-W6OQRW4H.jpg

Zdj z kolega z forum : a4-freunde

di-87V8KG0B.jpg

di-F0VFZ06O.jpg

di-273WZJ1Y.jpg

Opublikowano
:thumbup1::thumbup1:
Opublikowano

U kolegi ładniej moim zdaniem wyglądają żółte wkładki USA niz pomarańczowe :wink:

Opublikowano

Patrze na Twoje lampy,lakier i zderzak:slina:moje się kutwa kurzą bo o spryski walczyłem a tu widze juz chyba 4 auto z bixami bez sprysków:facepalm:

Opublikowano

Dzieki za takie oponie , mam nadzieje ze jak wszystko ladnie zrobie i umyje to bedzie lepiej xD

Opublikowano
będzie siedzieć, to nie jest jakis mega naciag

Ciekawe właśnie jak rant felgi bedzie odstawal

Opublikowano

kaFFFar tak jak mowiłem zgwałciłes mnie tymi kołami ..... za***iście wyglada twoje auto :) na iławie ogarniemy lepsze foty

Opublikowano

Dokładnie -) mam nadzieje ze tym razem pogoda będzie lepsza i będziemy czystymi samochodami

Opublikowano

furka naprawdę bardzo przyjemna :decayed: obserwuje od poczatku, co to za kolor na avusach?

Opublikowano
furka naprawdę bardzo przyjemna :decayed: obserwuje od poczatku, co to za kolor na avusach?

nie mam pojecia :D grfit xD

Opublikowano

Widzę że kolega z Wielbarka :wink:

Często robicie jakieś spociki na pasie?

Opublikowano

Kaffar mega gust:kox: Z kolorem koła trafiłeś idealnie, ja bym dał jeszcze deczko niżej:naughty:

Opublikowano
Widzę że kolega z Wielbarka :wink:

Często robicie jakieś spociki na pasie?

To był 1 spot,ale będzie wiecej -) teraz planujemy 12.04.2014 Iławą na rozpoczęcie sezonu sie spotkać

---------- Post dopisany at 18:10 ---------- Poprzedni post napisany at 18:08 ----------

Kaffar mega gust:kox: Z kolorem koła trafiłeś idealnie, ja bym dał jeszcze deczko niżej:naughty:

Szafa -) jak bede miał kasę to biorę od cymka maszynę do rolowania i przod Nizej . A z tylu bede musiał trochę dystans stoczyć , bo teraz przy pełnym samochodzie rant zatrzymuje sie na oponie i niżej noe dam rady teraz -(

Opublikowano

ciemny chrom :)

dobry kolor to i nazwy dobre :polew::decayed:

Opublikowano

a jak to nazwac jak błyszczało sie jak cholera i było grafitowe :);)

Opublikowano

a jak to nazwac jak błyszczało sie jak cholera i było grafitowe :);)

Dobrze jest nazwane, mniejsza o to ważne że auto kozacka:jerk:

Opublikowano
225 nie przykrywa felg, na continental 5p porysował bym ranty, mam 235 michelin.

wygląd wyglądem ale ja tym też jeżdżę :decayed:

na flaty ładuj 205 albo 215, dopiero ta felga pokazuje urok, z oponą 225 nie ma szału:wink:

dziwne ze ci obciera z przodu, 2 sezony przejedziłem bez dystansu z przodu i o nic nie wadziło, za to z tyłu felga bez dystansu szła po spręzynie(na styk) tam dystans w Q moim zdaniem konieczny:wink:

kowi wszystko fajnie tylko jak pisałem ja tm jeżdżę na co dzień.

chciałbym 205 ale niestety nie będe co sezon malował felg po przygodach z krawężnikami :kwasny:

no ja też jeżdziłem na codzień, poprostu trzeba sobie wbić do głowy ze krawęznik jest wrogiem, tak pozatym jeżdzi sie normalnie:wink:

---------- Post dopisany 17-03-2014 at 00:09 ---------- Poprzedni post napisany 16-03-2014 at 22:34 ----------

będzie siedzieć, to nie jest jakis mega naciag

Ciekawe właśnie jak rant felgi bedzie odstawal

8.5_205_40_R18_Nankang_AS1_2.jpg

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...