kaFFFar Opublikowano 4 Października 2014 Autor Opublikowano 4 Października 2014 We wtorek zrobie nowe zdj jak bedzie czysty
musti Opublikowano 4 Października 2014 Opublikowano 4 Października 2014 Fela z rantem od zawsze mi się podobała zwłaszcza na ciemnym aucie Co to za koło i jakie masz parametry ?
chudy30 Opublikowano 4 Października 2014 Opublikowano 4 Października 2014 kolego koło zacne ale avusy na niej robiły robotę
chudy30 Opublikowano 4 Października 2014 Opublikowano 4 Października 2014 nie mówię że nie ale na avusach ładnie wyglądała miała swój wyjątkowy urok
kaFFFar Opublikowano 4 Października 2014 Autor Opublikowano 4 Października 2014 Schmidt race 4x9 j nie mówię że nie ale na avusach ładnie wyglądała miała swój wyjątkowy urok Za duzo w okolicy tych avusow bylo .
PiterA4 Opublikowano 4 Października 2014 Opublikowano 4 Października 2014 kolo robi robote f..uj za***iste sa i kolorek piekny
Michu B5 Opublikowano 4 Października 2014 Opublikowano 4 Października 2014 A wiec tak, z opon 215/35 wyszla lipa i musialem zalozyc swoje 205/40 . Ogolnie bardzo fajnie sie naciagnely , tyl siedzi idealnie , przod bede musial troche wypchac i delikatnie opuscic . Do kompletu brakule jeszcze dekielkow, ale juz sa w drodze czerwone Oz . Na zdj audi brudne , nie bylo czasu na mycie . MI ogolnie na zywo audi ryje beret mam nadzieje ,ze wam tez sie spodoba .pozdro Japie...
slepy Opublikowano 4 Października 2014 Opublikowano 4 Października 2014 A wiec tak, z opon 215/35 wyszla lipa i musialem zalozyc swoje 205/40 . Ogolnie bardzo fajnie sie naciagnely , tyl siedzi idealnie , przod bede musial troche wypchac i delikatnie opuscic . Do kompletu brakule jeszcze dekielkow, ale juz sa w drodze czerwone Oz . Na zdj audi brudne , nie bylo czasu na mycie . MI ogolnie na zywo audi ryje beret mam nadzieje ,ze wam tez sie spodoba .pozdro Kozak ta felga, podobna do OZ Mito, one są 1 częściowe? czy skręcane?, jak to popasujesz wszystko to bedzie sztos, Avus fajnie siedział, ale brakowało charakteru, teraz jest bomba
kaFFFar Opublikowano 4 Października 2014 Autor Opublikowano 4 Października 2014 Felgi sa jedno częściowe , tez sie napalilem na nie, bo Mito przypominają xD Felgi sa jedno częściowe , tez sie napalilem na nie, bo Mito przypominają xD
xBladex Opublikowano 4 Października 2014 Opublikowano 4 Października 2014 (edytowane) Ujmę to w jednym słowie: za***iste Edytowane 4 Października 2014 przez xBladex
quattro_1991 Opublikowano 5 Października 2014 Opublikowano 5 Października 2014 Kup mi kup mi kup mi kup mi ploseeee Ostro !
misiek95 Opublikowano 5 Października 2014 Opublikowano 5 Października 2014 styl felgi idealnie pasuje do stylu auta
szafa Opublikowano 5 Października 2014 Opublikowano 5 Października 2014 A mówiłem bierz i się nie zastanawiaj!! Dla mnie kozak wyszedł
kaFFFar Opublikowano 10 Października 2014 Autor Opublikowano 10 Października 2014 Szafa zawsze dobrze radzi -) na dniach wpadnie większy dystans na przod , oraz troche go skrece . Doszedłem do wniosku , ze tył jeszcze jest troche za wąsko mimo , ze wystaje minimalnie to jeszcze troche bedzie szerzej -) z deklami bedzie jakos wyglądać . Dzieki panów za takie opinie :-) Dystanse na przod nalozone , wpaddly tez jakies naklejki na delki i ranty . Jak dla mnie sezon z modami ,chyba zakonczony . Teraz tylko jezdzic , na nowy sezon na 100% wpadnie nowa opona na felge , 215/35 , bo teraz mimo ze jest duzy naciag opona jest za duza . Wraz ze zmiana opony bede urywal kolejne cm ,i rowniez ogarne sobie nadkola ,zeby troche wiecej pomiescily . foty moze z d*py , ale tak obecnie wyglada . Planujemy w okolicy oganac jakiegos spota to wpadnie wiecej zdj. pzdr
a4-freunde Opublikowano 10 Października 2014 Opublikowano 10 Października 2014 no nie wiem koła ...... ok ale chyba nie w tym kolorze auto ogólnie urywa suty
kaFFFar Opublikowano 10 Października 2014 Autor Opublikowano 10 Października 2014 (edytowane) Dzieki mam nadzieje ,ze sie jeszcze przed koncem sezoonu spotkamy , a kolor przez zime sie zmieni Edytowane 10 Października 2014 przez kaFFFar
Rekomendowane odpowiedzi