pocas Opublikowano 26 Października 2013 Autor Udostępnij Opublikowano 26 Października 2013 Miałem to fabrycznie. Zauważyłem tylko że mam pakiet światło wew, ale nie mam go jako opcji w MMI. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wrclaguna Opublikowano 26 Października 2013 Udostępnij Opublikowano 26 Października 2013 Miałem to fabrycznie. Zauważyłem tylko że mam pakiet światło wew, ale nie mam go jako opcji w MMI. Kodowanie i masz Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pocas Opublikowano 26 Października 2013 Autor Udostępnij Opublikowano 26 Października 2013 Nie mam kabla i softu więc się nie bawię ---------- Post dopisany at 22:26 ---------- Poprzedni post napisany at 18:41 ---------- Udało się parę fotek zrobić. Telefonem bo telefonem i w garażu, ale zawsze coś Wszystko do przodu. Dziś byłem w CompSporcie. Mam soft silnika podatny na modyfikacje. Zobaczymy czy będziemy ruszać soft skrzyni. Może uda się zrobić bardziej agresywny launch control. jeszcze troszke vertical hollywood Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wandet15 Opublikowano 26 Października 2013 Udostępnij Opublikowano 26 Października 2013 Jest mega a dźwięk Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Artur82 Opublikowano 26 Października 2013 Udostępnij Opublikowano 26 Października 2013 no i co....nic dodać nic ująć Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dziadek Opublikowano 26 Października 2013 Udostępnij Opublikowano 26 Października 2013 Za dzwiek bym zabil Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
miedzikos Opublikowano 26 Października 2013 Udostępnij Opublikowano 26 Października 2013 Pocas, zdecydowanie za krótki ten filmik Ależ ta fura miażdży Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dobry1 Opublikowano 27 Października 2013 Udostępnij Opublikowano 27 Października 2013 Piano przy zegarach jeszcze bardziej podkreśli charakterek wozidła wiem kto ma piano z RS5 ,ori Rotory itd. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pocas Opublikowano 27 Października 2013 Autor Udostępnij Opublikowano 27 Października 2013 Bardzo bym chętnie ogarnął piano przy zegarach. Kupiłem takowe z carbonami z allegro ale sprzedawca mnie tak zagotował że dla zasady mu je odeśle. A były pikne. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomasz Opublikowano 27 Października 2013 Udostępnij Opublikowano 27 Października 2013 a co tam fajnego czerwonego w garażu stoi:naughty: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pocas Opublikowano 27 Października 2013 Autor Udostępnij Opublikowano 27 Października 2013 Kosiarka, która sprawiła że sąsiadów nie drażni mój Miltek Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dobry1 Opublikowano 27 Października 2013 Udostępnij Opublikowano 27 Października 2013 Poszło PW. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SHOCKWAVE Opublikowano 27 Października 2013 Udostępnij Opublikowano 27 Października 2013 widzialem to autko w krk salon audi , piekne auto na zywo robi duzo wieksza robote najbardziej zazdroszcze silnika Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
griga-st Opublikowano 27 Października 2013 Udostępnij Opublikowano 27 Października 2013 Pocas, masz DSG? Pytam się bo nie wiem czy jest zależność pomiędzy Drive Select, a położeniem S na gałce. Czyli przy DS nie ma trybu S, a bez DS jest ta pozycja? PS Felunek malyna:slina: Ta szarość doskonale współgra z różnymi odcieniami niebieskiego:naughty: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jedrekx Opublikowano 27 Października 2013 Udostępnij Opublikowano 27 Października 2013 tak, S5 3.0TFSI były z S-tronickiem Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pocas Opublikowano 27 Października 2013 Autor Udostępnij Opublikowano 27 Października 2013 Łaaa, udało mi się dziś odpalić launch control. Banan na mordzie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mario22 Opublikowano 27 Października 2013 Udostępnij Opublikowano 27 Października 2013 Super furka do tego kolorek ... :thumbup::thumbup: Wysłane z telewizora Note2 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
griga-st Opublikowano 28 Października 2013 Udostępnij Opublikowano 28 Października 2013 Łaaa, udało mi się dziś odpalić launch control. Banan na mordzie Nieźle, tylko uważaj na staruszkę na przejściu:decayed: Czy na DS w położeniu Dynamic włącza ci siódmy bieg? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pocas Opublikowano 29 Października 2013 Autor Udostępnij Opublikowano 29 Października 2013 Rezanie rezanie Czekam jeszcze na poduszkę Wczoraj kupiony na szybkości bo kolejnej próbie wyciągnięcia kluczyka ze stacyjki ;] A teraz coś z życia Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dudas307 Opublikowano 29 Października 2013 Udostępnij Opublikowano 29 Października 2013 Widać Cię w kluczyku Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi