Skocz do zawartości
Wyświetl w aplikacji

Lepszy sposób przeglądania. Dowiedz się więcej.

Forum Audi A4 Klub Polska

Aplikacja działająca w trybie pełnoekranowym na ekranie głównym, z powiadomieniami push, odznakami i wieloma innymi funkcjami.

Aby zainstalować tę aplikację na iOS i iPadOS
  1. Stuknij ikonę Udostępnij w Safari
  2. Przewiń menu i stuknij Dodaj do ekranu głównego.
  3. Stuknij Dodaj w prawym górnym rogu.
Aby zainstalować tę aplikację na urządzeniu z systemem Android
  1. Kliknij menu z trzema kropkami (⋮) w prawym górnym rogu przeglądarki.
  2. Kliknij Dodaj do ekranu głównego lub Zainstaluj aplikację.
  3. Potwierdź, klikając Zainstaluj.

[ALL B5] koniu / MOŻE NIE NAJTANIEJ ALE JAKO TAKO

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Z oponami nie szalej, przód idealnie a na tył albo 235/30 albo 225/35, 225/40 jest za duża względem 215 i będzie świrować esp:wink: Plany zacne zobaczymy jak to pomieścisz:kox:

• 1 miesiąc temu...
Opublikowano
  • Autor

Kilka zdjęc z prac

k205k.jpg20b07ld.jpg2lzync.jpg30m6c5w.jpg

Jak widac felgi gotowe, lecą do mnie nowe nankangi 215/40 i 225/40, z przodu dystans 30mm , zderzaki pospawane, zdjęte dolne listwy drzwi, wyciągniete nadkola, klapa usa ( trzeba wyregulować ) pospawane dziury po listwach no i progi z s4 czekające na montaż. Planowo dokładi w kolor całego zderzaka, szpachlowanie nadkoli, ogarniecie dystansów przykrecanych 30 mm przód i prawdopodobnie 17/20 mm tył + negat, ustawic zbieżność kół i wrzucic bycze. Przód gwintu niestety skrecony na maxa w dół a chciałbym zejc jeszcze 1cm/2cm wieć trzeba bedzie kombinować z usunięciem nakretki kontrującej albo jakichś kłódkach na sprezyny :whistling: . jak widac jest jeszcze dużo do zabawy :wink:

Opublikowano

Ja pier:kox: Będzie miazga jak to poskładasz:slina: Czekam na dalsze up-y:jerk:

Opublikowano

lubie to!

Opublikowano

ale się dzieje:kox:, jak Ty tym tyłem chcesz zejść jeszcze jak błotnik siedzi na oponie:slina:

Opublikowano
ale się dzieje:kox:, jak Ty tym tyłem chcesz zejść jeszcze jak błotnik siedzi na oponie:slina:

Slepy czytaj dobrze, pr,odem chce zejsc, choc tez tam miejsca nie ma :D pozytywny wariat, mam nadzieje oblukam gdzies na zlocie :cool:

Opublikowano

lubie takie projekty :D !! czekam na rozwój akcji

Opublikowano

Slepy czytaj dobrze, pr,odem chce zejsc, choc tez tam miejsca nie ma :D pozytywny wariat, mam nadzieje oblukam gdzies na zlocie :cool:

przeczytałem dół jako tył:doh:, czas na weekend:wink:

Opublikowano

Kurw.. ale ro***erdala system :D czekam jak to ogarniesz, ale teraz juz jest wielki, ale to kur.. wielki plus :D

Opublikowano

O k**wa -) mega to wyszło

Czekamy na efekt końcowy

Opublikowano
  • Autor

Na przodzie ugram tyle ile ma nakretka kontrująca :facepalm: no chyba że jakis zwariowany patent :decayed:. Na tyle też chciałbym coś jeszcze ugrać, własnie przez ten negatyw, trzeba bedzie podciac chyba jeszcze zwoje z tyłu bo felga ma 2 mm do nakretki :grin:. Mysle ze przód jeszcze ladniej sie spasuje za sprawą zmiany profilu z 35 na 40 ( ok 2cm na srednicy wiecej ). Jeśli uda sie to fajnie ogarnąć to nieubłaganie będziemy zbliżać się do najważniejszego modu moim zdaniem - ogarniecie blacharki i zmiana koloru nadwozia :wink:

Opublikowano
:shock3:
Opublikowano

Zmiana koloru xD

Moim zdaniem czarny jest piękny xD , ale wiadomo jak kto lubi -)

Opublikowano

spas na piczy kłak :banan: gratuluje :hi:

Opublikowano

Ale doj**ałeś do pieca bd konkretnie :shock3:

Opublikowano

jak załatwiłeś sprawe z nadkolem z przodu? całkiem out, czy jakaś wycinka, ja wyciąłem, ale nadal przyciera :grin:

Opublikowano

Juz teraz robi mega wow! Jak zrealizujezz jeszcze swoje plany bedzie fpyte ;)

Opublikowano

Błażej jak poogarniasz wszystko i będziesz mieć czas to wpraszam sie na klachy :whistling::decayed:

Opublikowano

O cie hu....j ogarniaj i daj foty

Opublikowano

Jest grubooo :kox: