Michał Opublikowano 10 Kwietnia 2014 Opublikowano 10 Kwietnia 2014 celowy, w ośce jaka by nie była gleba to koła stoją prosto:wink:
duffy Opublikowano 10 Kwietnia 2014 Opublikowano 10 Kwietnia 2014 nie mówcie mi, że wam się podoba ten pokrak, mówię o widoku od tyłu ......
Grabek94 Opublikowano 10 Kwietnia 2014 Opublikowano 10 Kwietnia 2014 No i świetnie, o wiele lepiej by wyglądał jakby mu się nóżki nie rozłaziły
Puchalke Opublikowano 10 Kwietnia 2014 Autor Opublikowano 10 Kwietnia 2014 przejrzałem jeszcze raz twoje zdjęcia i mam pytanko, mógłbyś zrobić foty błotników z bliższej odległości? jak to ogarnąłeś? rozciągałeś czy dorabiałeś?jesteś z Pekinu czy MHT? Tak to jest mniejwięcej wyciągnięte, taką oto rolką do nadkoli http://img823.imageshack.us/img823/1640/s5006080.jpg z pekinu bez negatywu auto wygląda jakby stało na piłeczkach plażowych Rozumiem, że są osoby którym może się to nie podobać (bo samemu mi się to kiedyś nie podobało ) ale pry takiej glebie i szerokości koła dla mnie negatyw jest obowiązkowy
jihaad Opublikowano 10 Kwietnia 2014 Opublikowano 10 Kwietnia 2014 nie mówcie mi, że wam się podoba ten pokrak, mówię o widoku od tyłu ...... Nie jesteś sam. Dla mnie ten samochód ani nie wygląda, ani nie nadaje się do jazdy. Nie wiem czy jeszcze jakieś funkcje spełnia.
solpeusz Opublikowano 10 Kwietnia 2014 Opublikowano 10 Kwietnia 2014 Prze miazga w ku**s ta Audiola Zgaduję, że daily car to to nie jest, ale jeśli tak to mega szacun Cambery to DIY czy jakieś kupowne/dorezane z dedyków do innego auta?
Puchalke Opublikowano 10 Kwietnia 2014 Autor Opublikowano 10 Kwietnia 2014 Daily to to nie jest, ale co z tego jeżeli pod blokiem stoi wkurzone twingo camber zrobiony na podkładkach, dziś będe miał czas to zrobie proekt camberów i powinno być bezpieczniej jak wyjdzie to dam znać
slepy Opublikowano 10 Kwietnia 2014 Opublikowano 10 Kwietnia 2014 Daily to to nie jest, ale co z tego jeżeli pod blokiem stoi wkurzone twingo camber zrobiony na podkładkach, dziś będe miał czas to zrobie proekt camberów i powinno być bezpieczniej jak wyjdzie to dam znać bedziesz robił jakis regulowany camber? czy tylko pod Twoje ustawienie?
solpeusz Opublikowano 10 Kwietnia 2014 Opublikowano 10 Kwietnia 2014 Daily to to nie jest, ale co z tego jeżeli pod blokiem stoi wkurzone twingo camber zrobiony na podkładkach, dziś będe miał czas to zrobie proekt camberów i powinno być bezpieczniej jak wyjdzie to dam znać bedziesz robił jakis regulowany camber? czy tylko pod Twoje ustawienie? Wyczuwam interes na tych camberach
Puchalke Opublikowano 11 Kwietnia 2014 Autor Opublikowano 11 Kwietnia 2014 Regulowany wstępny projekt mam, zaraz lece mierzyć do garażu czy pasuje trzymać kciuki
A-rek Opublikowano 12 Kwietnia 2014 Opublikowano 12 Kwietnia 2014 Tak to jest mniejwięcej wyciągnięte, taką oto rolką do nadkoli http://img823.imageshack.us/img823/1640/s5006080.jpg pierwszy raz taką maszynke trzymałem w rękach w 2006 albo 2007 roku więc wiem jak wygląda jak będę w PL to wpadne na stare śmieci w odwiedziny:wink:
medik Opublikowano 12 Kwietnia 2014 Opublikowano 12 Kwietnia 2014 ale c**jnia ten negatyw do golfa z zardzewiałą maską może pasuje ale tutaj jest tragedia a szkoda bo autor ma poza tym fajne pomysły
Puchalke Opublikowano 13 Kwietnia 2014 Autor Opublikowano 13 Kwietnia 2014 ale c**jnia ten negatyw do golfa z zardzewiałą maską może pasuje ale tutaj jest tragedia a szkoda bo autor ma poza tym fajne pomysły Nie rozumiem twojego porównania, ale może masz jakiś pomysł jak inaczej upchać 11"?
Daduś Opublikowano 13 Kwietnia 2014 Opublikowano 13 Kwietnia 2014 Dobre koło mocna gleba i nic więcej nie potrzeba
czorny_07 Opublikowano 13 Kwietnia 2014 Opublikowano 13 Kwietnia 2014 Tutaj każdy ma inny gust, nie każdemu sie podoba to co robisz, jak dla mnie zamiata
solpeusz Opublikowano 13 Kwietnia 2014 Opublikowano 13 Kwietnia 2014 Dokładnie jak pisze czorny, mnie taka szlifierka studzienek bardzo odpowiada
Matek Opublikowano 13 Kwietnia 2014 Opublikowano 13 Kwietnia 2014 Skoro to nie jest Daily Car to w czym problem? Szlachta sie bawi Sent from my LG-P700 using Tapatalk
medik Opublikowano 14 Kwietnia 2014 Opublikowano 14 Kwietnia 2014 ale c**jnia ten negatyw do golfa z zardzewiałą maską może pasuje ale tutaj jest tragedia a szkoda bo autor ma poza tym fajne pomysły Nie rozumiem twojego porównania, ale może masz jakiś pomysł jak inaczej upchać 11"? według mnie negatyw do b5 nie pasuje, kojarzy mi się ze starymi golfami, robionymi na germana to miałem na mysli ale jak piszą, to ma się podobać Tobie
A-rek Opublikowano 14 Kwietnia 2014 Opublikowano 14 Kwietnia 2014 według mnie negatyw do b5 nie pasuje, kojarzy mi się ze starymi golfami, robionymi na germana Medik trochę masz dziwne skojarzenia..... negatyw nie pochodzi z zachodu (German Style), a z wschodu (JDM)
Rekomendowane odpowiedzi