Janekx Opublikowano 9 Stycznia 2013 Opublikowano 9 Stycznia 2013 ASO Konarzewski Bydgoszcz również akcja obowiązuje jakby ktoś był zainteresowany
fragless86 Opublikowano 14 Lipca 2013 Opublikowano 14 Lipca 2013 Witam panowie gdzieś czytałem że na cewki do ALTa była prowadzona jakaś akcja serwisowa. Ostatnio przy wymianie świec zwróciłem uwagę na cewki i chyba mam jeszcze oryginalne, czy ktoś wie coś więcej na czym ta akcja polegała i czy jeszcze jest?
MaciekW. Opublikowano 14 Lipca 2013 Opublikowano 14 Lipca 2013 Skontaktuj się z najbliższym ASO i oni sprawdzą czy Twoje cewki podlegają wymianie oraz czy nie były juz wymieniane w ramach tej akcji np: przez Niemca który był poprzednim właścicielem Twojego autka. Koszt nowej ori cewki w ASO to ok. 180zł (tyle wiosną płaciłem w ASO w Rzeszowie), więc zapytać warto bo mozna zaoszczędzić parę stów
oluff Opublikowano 5 Sierpnia 2013 Opublikowano 5 Sierpnia 2013 Dzisiaj rozmawiałem z ASO i po podaniu nr VIN miła pani sama poinformowała mnie że dla mojego auta jest przewidziane sprawdzenie cewek i ewentualna wymiana
kiko79 Opublikowano 6 Sierpnia 2013 Opublikowano 6 Sierpnia 2013 u mnie wymienili 2 cewki z 0 zł. Co prawda było to 2 lata temu, ale akcja z pewnością jeszcze trwa. W sumie to jest trochę śmieszne, bo akcja na cewki w b6 ogłoszona została nie tak dawno, mimo że od początku produkcji modelu wiadomo było że coś nie halo z cewkami w silniku ALT
benyA4 Opublikowano 6 Sierpnia 2013 Opublikowano 6 Sierpnia 2013 szkoda ze nie ma akcji serwisowej na OIL MIN
Madox Opublikowano 6 Sierpnia 2013 Opublikowano 6 Sierpnia 2013 Ja jestem po wymianie Odmy i jak na razie 500 km bez OIL MIN
Horas91 Opublikowano 6 Sierpnia 2013 Opublikowano 6 Sierpnia 2013 I tak i nie Mi siadły wszystkie 4 stare(co rok kupowałem jedną nową) stare jednak zostawiałem na regale ot sobie leżały zadzwoniłem do ASO, powiedzieli, że moje auto łapie się na wymianę. Podjechałem pod ASO, założyłem stare niedziałające cewki i wymienili mi na 4 nowe. Ot teraz mam 8 ORI cewek Ale z kolei z rdzewiejącym nadkolem kazali mi 5 razy przyjeżdżać więc olałem temat bo droga + mój czas > koszt pomalowania we własnym zakresie. Każdy posiadacz ALT powinien sprawdzić czy jego samochód łapie się na wymianę cewek. Pozdrawiam
Madox Opublikowano 6 Sierpnia 2013 Opublikowano 6 Sierpnia 2013 Chyba też sobie sprawdzę bo coś ostatnio przy odpalaniu mi telepie ale myślę że to raczej . Aczkolwiek jedna cewka u mnie wygląda na troche nowszą ma bardziej wyrazisty kolor wiec ktos juz wymieniał.
Horas91 Opublikowano 7 Sierpnia 2013 Opublikowano 7 Sierpnia 2013 Chyba też sobie sprawdzę bo coś ostatnio przy odpalaniu mi telepie ale myślę że to raczej . Aczkolwiek jedna cewka u mnie wygląda na troche nowszą ma bardziej wyrazisty kolor wiec ktos juz wymieniał. Zadzwoń do ASO podasz VIN i wszystko jasne
junior555 Opublikowano 15 Sierpnia 2013 Opublikowano 15 Sierpnia 2013 Potwierdzam,ASO Palmowski Olsztyn i wymienione wszystkie 4 cewki na nowe Bardzo miła obsługa i autko umyte na koniec.Warto sprawdzić i na przyszłość zaoszczędzić parę stówek.
yarosyaros Opublikowano 23 Sierpnia 2013 Opublikowano 23 Sierpnia 2013 Mój też dziś trafił do ASO i zostałem poinformowany o tej akcji, dam znać co i jak ---------- Post dopisany 23-08-2013 at 18:54 ---------- Poprzedni post napisany 22-08-2013 at 13:26 ---------- Cewki wymienili na nowe za darmo,
andrew867 Opublikowano 30 Sierpnia 2013 Opublikowano 30 Sierpnia 2013 Witam panowie akcja trwa nadal właśnie wczoraj byłem na wymianie cewek w Audi Auto Premium w Poznaniu szybko sprawnie wszystkie 4 szt. wymienione na nowe, dzwońcie do ASO warto
lipek10 Opublikowano 9 Października 2013 Opublikowano 9 Października 2013 Witam właśnie zadzwoniłem do ASO w Łodzi podałem numer VIN i okazało się, że moja furka podlega sprawdzeniu cewek. Termin sprawdzenia najbliższy piątek. Ludzie dzwońcie. Byłem, wymienili 3 cewki na nowe, za darmoche:banan: Wymiana trwała około 1 godziny.
enrike2 Opublikowano 23 Października 2013 Opublikowano 23 Października 2013 niby jak za darmo?? i z jakiej to okazji wymieniaja??
Kixon Opublikowano 23 Października 2013 Opublikowano 23 Października 2013 Akcja serwisowa jest na wymianę cewek w altekach.Jeżeli masz oryginalne cewki , których nikt jeszcze nie zmieniał dzwonisz do ASO , oni sprawdzą czy podlegasz akcji i umawiasz się na termin .
magicman Opublikowano 26 Października 2013 Opublikowano 26 Października 2013 Ja jestem objety ta akcja i 4listopada juz mam wizyte ustawiona
enrike2 Opublikowano 27 Października 2013 Opublikowano 27 Października 2013 Ja nie mam oryginalne cewki więc nie mogę?
Kixon Opublikowano 27 Października 2013 Opublikowano 27 Października 2013 Nie. Kolega pojechał do ASO miał trzy ori nigdy nie wymieniane i tylko te trzy mu zmienili w ramach akcji.
Rekomendowane odpowiedzi