krzysiekvtec Opublikowano 5 Września 2014 Autor Opublikowano 5 Września 2014 (edytowane) Nie wiem nawet ale jesli mam dac 500 zl to wole kupic fmic :-) Dzisiaj doszla do mnie nowy gadzet od kolegi Booster wiec jutro montaż i jak będzie ochota zrobie filmik dla czesto pytających jak to podłączyć i fotki auta bo nic wielkiego sie na razie nie dzieje zamontowany w dziale zrób to sam film z montażu Edytowane 3 Września 2014 przez krzysiekvtec
tomekhxc Opublikowano 6 Września 2014 Opublikowano 6 Września 2014 nooooo powiem ze ladnie sie prezentuje pod maska jak sie stozek sprawuje ? nie skacze na wolnych obrotach ?
krzysiekvtec Opublikowano 6 Września 2014 Autor Opublikowano 6 Września 2014 Skakal i stukal ale podkleilem mu w tym miejscu kwadracik gabki i jest cisza :-) na dniach wleci pewnie grzybek HKS on chyba nie dostanie do blotnika :-)
krzysiekvtec Opublikowano 6 Września 2014 Autor Opublikowano 6 Września 2014 moze któregoś dnia się nimi zajmę, muszę pojechać na wieś zobaczyć jak osłona będzie pasować, bo na zimę mam zamiar ja wsadzić
tomekhxc Opublikowano 6 Września 2014 Opublikowano 6 Września 2014 Wtryski od gazu schowaj pod kolektot tym sie powinien ajac gazownik przy montazu a nie Krzychu
kupczak90 Opublikowano 6 Września 2014 Opublikowano 6 Września 2014 też tak mam, jest możliwość przepuścić je spod kolektora ??
Armi Opublikowano 7 Września 2014 Opublikowano 7 Września 2014 moze któregoś dnia się nimi zajmę, muszę pojechać na wieś zobaczyć jak osłona będzie pasować, bo na zimę mam zamiar ja wsadzić Daj znać jak będziesz to może podjadę. Jak nie B6 to A3.
Dev Opublikowano 7 Września 2014 Opublikowano 7 Września 2014 też tak mam, jest możliwość przepuścić je spod kolektora ?? Zaden problem
andr3i Opublikowano 7 Września 2014 Opublikowano 7 Września 2014 tez dobry wynik widze wyszedl u Ciebie ciekawe jak kreska by wyszla miedzy nami gratki calosci tylko ten gaz jak dla mnie
toman Opublikowano 7 Września 2014 Opublikowano 7 Września 2014 Gaz można schować tak, że stojąc przed autem, większość nawet nie pomyśli że jest Lpg.. Tylko jest z tym trochę więcej zabawy a i wiadomo że nie każdemu na tym zależy w momencie montażu.. Ale tutaj przy zdjętym plastiku i czerwonym deklu możnaby się o to pokusić - byłoby więcej 'ładu' :-)
krzysiekvtec Opublikowano 11 Września 2014 Autor Opublikowano 11 Września 2014 Dzisiaj doszły dwa prezenty, zastanawiam sie tylko jak tego HKS-a zmieścić pod maskę. I kabelek do LPG
krzysiekvtec Opublikowano 11 Września 2014 Autor Opublikowano 11 Września 2014 No ale jest d*pa blada :/ raz ze jest plastikowy i nijak go ścisnąć opaską a dwa ze jest odwrócony od wlotu powietrza :/ szukam kolanka które najdzie na filtr a z drugiej na przepławkę
Booster Opublikowano 11 Września 2014 Opublikowano 11 Września 2014 z jaką średnicą montażu masz? 80 czy 100mm
Booster Opublikowano 11 Września 2014 Opublikowano 11 Września 2014 A przepływka seria czy 76mm? Jak seria to tylko kolanko redukcyjne z fmic.pl
krzysiekvtec Opublikowano 11 Września 2014 Autor Opublikowano 11 Września 2014 seria, zrobiłem przymiarke to nawet do środka brakuje a po zewnątrz juz nie mówię, zaraz cos poszukam na ich stronie, dzieki
Booster Opublikowano 11 Września 2014 Opublikowano 11 Września 2014 seryjna przepływka ma 2,75" czyli niecałe 70mm taką redukcję potrzebujesz http://fmic.pl/kolanka-redukcyjne-90-/244-kolanko-redukcyjne-90-51-57mm.html
Rekomendowane odpowiedzi