wesz82 Opublikowano 1 Grudnia 2013 Opublikowano 1 Grudnia 2013 Jak przywalisz z taką prędkością to nie ma co się dziwić ze pali się. Wielka szkoda jak każdego człowieka w tak młodym wieku. Swoją drogą dla mnie to bezsens dawać takie mega zabawki jak prosiaka GT dla ludzi nie mających doświadczenia... R.I.P
Gość Opublikowano 1 Grudnia 2013 Opublikowano 1 Grudnia 2013 Piszą że to było Jego nowe auto . Masz siano, kupujesz co chcesz. Niestety okazuje się że film to nie Życie. Swoją drogą wielka ironia - w filmach kreował rolę Kierowcy rajdowca który robił z samochodami rzeczy niemożliwe a w prawdziwym ujęciu reżyserowanym przez Życie - właśnie prędkość i brawura Ich Obu zabiła .
sony_dark Opublikowano 1 Grudnia 2013 Opublikowano 1 Grudnia 2013 ja większości z Was byłem w szoku, szkoda. Jeżeli zrobią kolejną cześć filu to to już nie bedzie to samo co kiedyś. Szkoda:(
Ans Opublikowano 1 Grudnia 2013 Opublikowano 1 Grudnia 2013 Piszą że to było Jego nowe auto . Masz siano, kupujesz co chcesz. Niestety okazuje się że film to nie Życie. Swoją drogą wielka ironia - w filmach kreował rolę Kierowcy rajdowca który robił z samochodami rzeczy niemożliwe a w prawdziwym ujęciu reżyserowanym przez Życie - właśnie prędkość i brawura Ich Obu zabiła . ale nie on prowadził
Aron21 Opublikowano 1 Grudnia 2013 Opublikowano 1 Grudnia 2013 Z tego co też mi wiadomo to auto było samochodem konkursowym , czyli wygraną w jakimś tam konkursie była przejażdżka z Paul-em , niestety na ten konkurs nie dojechali
Gość Opublikowano 1 Grudnia 2013 Opublikowano 1 Grudnia 2013 LiveLeak.com - ''Fast & Furious" Star Paul Walker Dies at car crash. Burning wreck Caught On Video ---------- Post dopisany at 17:51 ---------- Poprzedni post napisany at 17:46 ---------- Zwróćcie uwagę gdzie są tylne a gdzie przednie koła. poszli bokiem w drzewo, Walker jako Pasażer musiał zginąć na miejscu a Jego Znajomy - nawet jeśli przeżył samo uderzenie , spalił się żywcem. Straszny koniec.
xXPiotrekXx19 Opublikowano 1 Grudnia 2013 Opublikowano 1 Grudnia 2013 szkoda faceta był dobrym aktorem
Fr0styyy. Opublikowano 1 Grudnia 2013 Opublikowano 1 Grudnia 2013 szkoda faceta był dobrym aktorem Chyba tylko w F&F co nie zmienia faktu, że szkoda chłopa.
barthek11 Opublikowano 1 Grudnia 2013 Opublikowano 1 Grudnia 2013 ehh...jak pech to pech -, i jeszcze się musiało zapalić...a może miał ten nowy czynnik chłodzący 1234yf
Han Solo Opublikowano 1 Grudnia 2013 Opublikowano 1 Grudnia 2013 Z tego co też mi wiadomo to auto było samochodem konkursowym , czyli wygraną w jakimś tam konkursie była przejażdżka z Paul-em , niestety na ten konkurs nie dojechali jechał jako pasażer w Porsche kolegi...
dybson Opublikowano 1 Grudnia 2013 Opublikowano 1 Grudnia 2013 szkoda aktora, znanego nie tylko z F&F [*]
KOval81 Opublikowano 1 Grudnia 2013 Opublikowano 1 Grudnia 2013 Ech szkoda szkoda, bo ja również, jak i większość tutaj śledziła z zapartym tchem F&F Ponoć ta przejażdżka miała być nagrodą w jakiejś akcji charytatywnej, w której zbierano pieniądze na rzecz ofiar kataklizmu na Filipinach - szczytny cel, bezsensowna i niepotrzebna śmierć (*)
Han Solo Opublikowano 1 Grudnia 2013 Opublikowano 1 Grudnia 2013 Dlatego zawsze mojemu synowi powtarzam, żeby nie popisywał się jak kogoś wiezie...
Ronaldinho899 Opublikowano 1 Grudnia 2013 Opublikowano 1 Grudnia 2013 do tej pory trudno uwierzyć . Jak każdemu z młodości będzie się kojarzył z F&F a zwłaszcza z Suprą .. ehhhh
Rekomendowane odpowiedzi