Skocz do zawartości
IGNOROWANY

Paul Walker nie żyje ...

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Jak przywalisz z taką prędkością to nie ma co się dziwić ze pali się.

Wielka szkoda jak każdego człowieka w tak młodym wieku.

Swoją drogą dla mnie to bezsens dawać takie mega zabawki jak prosiaka GT dla ludzi nie mających doświadczenia...

R.I.P

Opublikowano

Piszą że to było Jego nowe auto . Masz siano, kupujesz co chcesz. Niestety okazuje się że film to nie Życie. Swoją drogą wielka ironia - w filmach kreował rolę Kierowcy rajdowca który robił z samochodami rzeczy niemożliwe a w prawdziwym ujęciu reżyserowanym przez Życie - właśnie prędkość i brawura Ich Obu zabiła .

Opublikowano

ja większości z Was byłem w szoku, szkoda. Jeżeli zrobią kolejną cześć filu to to już nie bedzie to samo co kiedyś. Szkoda:(

Opublikowano
Piszą że to było Jego nowe auto . Masz siano, kupujesz co chcesz. Niestety okazuje się że film to nie Życie. Swoją drogą wielka ironia - w filmach kreował rolę Kierowcy rajdowca który robił z samochodami rzeczy niemożliwe a w prawdziwym ujęciu reżyserowanym przez Życie - właśnie prędkość i brawura Ich Obu zabiła .

ale nie on prowadził

Opublikowano

[*] szkoda genialnego aktora

Opublikowano

:-(

Sony Xperia Tapatalk Pro.

Opublikowano

Z tego co też mi wiadomo to auto było samochodem konkursowym , czyli wygraną w jakimś tam konkursie była przejażdżka z Paul-em , niestety na ten konkurs nie dojechali

Opublikowano

Szkoda chopa... R.I.P

Opublikowano

..."Ride or Die". RIP Paul :cry:

Opublikowano
szkoda faceta był dobrym aktorem :(

Chyba tylko w F&F co nie zmienia faktu, że szkoda chłopa.

Opublikowano
:(
Opublikowano

ehh...jak pech to pech -, i jeszcze się musiało zapalić...a może miał ten nowy czynnik chłodzący 1234yf :shock3:

Opublikowano
Z tego co też mi wiadomo to auto było samochodem konkursowym , czyli wygraną w jakimś tam konkursie była przejażdżka z Paul-em , niestety na ten konkurs nie dojechali

jechał jako pasażer w Porsche kolegi...

Opublikowano

szkoda aktora, znanego nie tylko z F&F [*]

Opublikowano

Ech szkoda szkoda, bo ja również, jak i większość tutaj śledziła z zapartym tchem F&F :kwasny: Ponoć ta przejażdżka miała być nagrodą w jakiejś akcji charytatywnej, w której zbierano pieniądze na rzecz ofiar kataklizmu na Filipinach - szczytny cel, bezsensowna i niepotrzebna śmierć (*)

Opublikowano

Dlatego zawsze mojemu synowi powtarzam, żeby nie popisywał się jak kogoś wiezie...

Opublikowano

do tej pory trudno uwierzyć . Jak każdemu z młodości będzie się kojarzył z F&F a zwłaszcza z Suprą .. ehhhh

Opublikowano
Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...