jaro1768 Opublikowano 5 Grudnia 2013 Opublikowano 5 Grudnia 2013 Yato to taka średnia półka jakościowa ale bardzo dobra relacja cena/jakość. Mam trochę narzędzi i kluczy tej firmy i nie narzekam. Polecam do domowego użytkowania. Z tego wielgachnego kpl to części narzędzi nigdy nie użyjesz pewnie, ale z kolei kupione w komplecie wyjdą sporo taniej niż w niewielkich zestawach pod potrzeby.
Dev Opublikowano 5 Grudnia 2013 Opublikowano 5 Grudnia 2013 Za ok 440zl sa na allegro zestawy mannesmanna 215 elementow
danielom Opublikowano 5 Grudnia 2013 Opublikowano 5 Grudnia 2013 ja używam taniego zestawu za 120zl z all i urwały się owszem ze 3 torxy, ale to i tak były ekstremalne sytuacje a zdarza mi sie robić parę tematów w tygodniu Także proponuje nie skupiać sie na firmie bo jeśli nie jesteś człowiekiem, który robi dzień w dzień po kilka samochodów to nawet z taniego zestawu będziesz zadowolony
Gibons Opublikowano 5 Grudnia 2013 Autor Opublikowano 5 Grudnia 2013 Zestaw jest dla osoby która lubi grzebać przy samochodach oraz motocyklach dosyć często, ale dla własnych potrzeb nie zarobkowych etc. Po prostu chodzi mi o zestaw z dobrego materiału oraz żeby było sporo opcji aby nie trzeba było dokupywać kluczy. Powiedzmy żeby rozkręcić trochę samochód, ale też jak przyjdzie wymienić świecę w motocyklu aby dało radę
Majkel Opublikowano 6 Grudnia 2013 Opublikowano 6 Grudnia 2013 Za ok 440zl sa na allegro zestawy mannesmanna215 elementow dev miałeś kiedyś do czynienia z mannesmann'em? Szukam jakiegoś zestawu dla siebie pod choinke, i chce żeby parę lub paręnaście lat mi posłużył, ten o którym wspomniałeś wydaje się byc dość ciekawą opcją, ma chyba wszystko to, co potrzebne jest do rozebrania OOOO i nie tylko... ZESTAW KLUCZY 215 elementów MANNESMANN werkzeuge (3746893153) - Allegro.pl - Więcej niż aukcje.
trepek Opublikowano 6 Grudnia 2013 Opublikowano 6 Grudnia 2013 Z wlasnego doswiadczenia polecam Honnitona. Grzechotki ma lepsze niz Yato, reszta podobna.
konus Opublikowano 6 Grudnia 2013 Opublikowano 6 Grudnia 2013 ja też mam yato tylko zestaw 108 el. bodajże i tylko kawałek przełącznika na grzechotce uleciał bo się wkurfiłem a nie chciało mi się po młotek iść tak to nie narzekam. kiedyś gość pożyczył na 5 minut bo coś chciał odkręcić. zachodzę a ten cymbał koło od ciągnika przez rurę metrową kończy odkręcać grzechotką. zjebę dostał ale grzechotka odziwo wytrzymała
Gibons Opublikowano 6 Grudnia 2013 Autor Opublikowano 6 Grudnia 2013 Zestaw faktycznie spory. Cena spoko, ale coś nie mogę znaleźć info o tej firmie. Co to w ogóle za firma gdyś pierwszy raz słyszę
Majkel Opublikowano 6 Grudnia 2013 Opublikowano 6 Grudnia 2013 Zestaw faktycznie spory. Cena spoko, ale coś nie mogę znaleźć info o tej firmie. Co to w ogóle za firma gdyś pierwszy raz słyszę Mannesmann to stara, niemiecka firma, na necie jest dość sporo opinii o ich produktach
Dev Opublikowano 6 Grudnia 2013 Opublikowano 6 Grudnia 2013 Za ok 440zl sa na allegro zestawy mannesmanna215 elementow dev miałeś kiedyś do czynienia z mannesmann'em? Szukam jakiegoś zestawu dla siebie pod choinke, i chce żeby parę lub paręnaście lat mi posłużył, ten o którym wspomniałeś wydaje się byc dość ciekawą opcją, ma chyba wszystko to, co potrzebne jest do rozebrania OOOO i nie tylko... ZESTAW KLUCZY 215 elementów MANNESMANN werkzeuge (3746893153) - Allegro.pl - Więcej niż aukcje. Mam dokładnie taki sam. Wożę go w aucie. Na razie urwałem 3 TX-y
Gibons Opublikowano 6 Grudnia 2013 Autor Opublikowano 6 Grudnia 2013 Z tego co widzę to torxy chyba są najsłabsze z tych zestawów, albo najczęściej używane i dlatego każdy je łamie. W sumie audi to jeden wielki TORX
Viwaldi Opublikowano 6 Grudnia 2013 Opublikowano 6 Grudnia 2013 Gdzieś czytałem, że Yato to wyższa półka firmy Toya (może lepiej toYa)
trepek Opublikowano 6 Grudnia 2013 Opublikowano 6 Grudnia 2013 Z tego co widzę to torxy chyba są najsłabsze z tych zestawów, albo najczęściej używane i dlatego każdy je łamie. W sumie audi to jeden wielki TORX Dobre torxy ma Yato, szczególnie te: http://p.alejka.pl/i2/p_new/15/51/yato-klucze-imbusowe-torx-yt-0511-9szt_0_b.jpg
Cinio199 Opublikowano 6 Grudnia 2013 Opublikowano 6 Grudnia 2013 Myślę że zestaw autora postu jest gicik, miałem okazje używać dokładnie taki sam zestaw i uważam że zestaw jak najbardziej spoko.
ryba85 Opublikowano 6 Grudnia 2013 Opublikowano 6 Grudnia 2013 Gdzieś czytałem, że Yato to wyższa półka firmy Toya (może lepiej toYa) yato wczesniej sie nazywalo toya.tylko zmienili nazwe i profesjonalne zestawy mają na prawde dobre.
Viwaldi Opublikowano 6 Grudnia 2013 Opublikowano 6 Grudnia 2013 Gdzieś czytałem, że Yato to wyższa półka firmy Toya (może lepiej toYa) yato wczesniej sie nazywalo toya.tylko zmienili nazwe i profesjonalne zestawy mają na prawde dobre. Zgadzam się z Tobą, też posiadam parę narzędzi tej firmy. Mój wpis traktowałem raczej jako ciekawostkę niż chęć zniechęcenia (ale wyszło) kogoś do tej marki.
ryba85 Opublikowano 6 Grudnia 2013 Opublikowano 6 Grudnia 2013 Gdzieś czytałem, że Yato to wyższa półka firmy Toya (może lepiej toYa) yato wczesniej sie nazywalo toya.tylko zmienili nazwe i profesjonalne zestawy mają na prawde dobre. Zgadzam się z Tobą, też posiadam parę narzędzi tej firmy. Mój wpis traktowałem raczej jako ciekawostkę niż chęć zniechęcenia (ale wyszło) kogoś do tej marki. nawet nie pomyslałem ze chcesz kogos zniechecic :grin:
disem Opublikowano 6 Grudnia 2013 Opublikowano 6 Grudnia 2013 hej a ja polecam firmę bahco mam ten zestaw i jest mega jakość BAHCO ZESTAW KLUCZY WARSZTATOWYCH 94 SZT. PROMOCJA (3748523930) - Allegro.pl - Więcej niż aukcje. tylko ta cena
carrera369 Opublikowano 6 Grudnia 2013 Opublikowano 6 Grudnia 2013 Jak ocenicie ten zestaw Yato - 82 elementy wystarczą do prostych napraw domowych ? Zestaw narzędzi YATO 82 elementy YATO YT-1269 (3757407965) - Allegro.pl - Więcej niż aukcje.
Fido Opublikowano 7 Grudnia 2013 Opublikowano 7 Grudnia 2013 Każdy z prezentowanych zestawów w tym temacie do domowego grzebania wystarczy.
Rekomendowane odpowiedzi