Opublikowano 9 Kwietnia 20179 l dokładnie na tych fotach miałem sie wzorować ale przy ori bose to inaczej trzeba sie do tego zabrać
Opublikowano 10 Kwietnia 20179 l Autor 17 godzin temu, Houdini napisał: Kiedyś znalazłem takie oto foty, które mam w planach odwzorować u siebie. Jakiś pro ziomek to robił. Może i Ciebie zainspirują Damian to już jest mistrzostwo świata na tych fotach..ale kto wie może i z tych fotek wezmę przykład i sie coś zrobi podobnego. Na olx znalazłem coś takiego jeszcze: https://www.olx.pl/oferta/mata-pianka-wygluszajaca-z-aluminium-maska-podwozie-drzwi-3mm-CID628-ID5mU3d.html
Opublikowano 11 Kwietnia 20179 l Dnia 7.04.2017 o 21:37, Houdini napisał: Gdzieś na jakimś forum car audio czytałem że te maty dekarskie przy wysokiej temperaturze lubią sobie popłynąć, puścić klej i zrobić bałagan Nic nie płynie Bajki opowiadają... W 306 miałem też maskę od spodu oklejona i nic nie splywalo na silnik
Opublikowano 13 Kwietnia 20179 l Autor Nic nie płynie [emoji3] Bajki opowiadają... W 306 miałem też maskę od spodu oklejona i nic nie splywalo na silnik [emoji3] Czyli coś takiego miałeś? https://www.olx.pl/oferta/mata-wygluszajaca-bitumiczna-boll-50x25-cm-50x50-cm-okazja-CID99-IDivtqJ.htmlKolejny mały modzik do wnętrza..[emoji6]
Opublikowano 13 Kwietnia 20179 l Czyli coś takiego miałeś? https://www.olx.pl/oferta/mata-wygluszajaca-bitumiczna-boll-50x25-cm-50x50-cm-okazja-CID99-IDivtqJ.htmlKolejny mały modzik do wnętrza..[emoji6] Od razu Ci powiem że będziesz to przerabiał [emoji6] między klamką a blachą drzwi jest tak mało miejsca że pierwsze nałożenie boczka z podświetleniem skutkuje jego połamaniem [emoji17] trzeba pozbyć się tego czarnego plastiku, później będę w domu to zrobię foto jak to u mnie wygląda. No chyba że ja źle się do klamek dobrałem i zjebałem sprawę [emoji14]
Opublikowano 13 Kwietnia 20179 l Akurat pod maską testowałem ta wąska w rolce z Alu. Ale to co pokazujesz też miałem okazję testować. Do zlewow z nierdzewki takie kawałki małe przyklejaja, żeby nie dudnila woda Wysłane z mojego SM-G935F przy użyciu Tapatalka
Opublikowano 13 Kwietnia 20179 l Autor Od razu Ci powiem że będziesz to przerabiał [emoji6] między klamką a blachą drzwi jest tak mało miejsca że pierwsze nałożenie boczka z podświetleniem skutkuje jego połamaniem [emoji17] trzeba pozbyć się tego czarnego plastiku, później będę w domu to zrobię foto jak to u mnie wygląda. No chyba że ja źle się do klamek dobrałem i zjebałem sprawę [emoji14]Jak znam życie to pewnie tak łatwo nie będzie , coś się wymyśli i dzięki za info. Jakbyś mógł to wyślij te zdjęcia i jak to w nocy wygląda.. oczywiście w wolnej chwili. Co do tych mat bitumicznych to będę swoją lawetą wygluszał tymi lub tą szarą w rolce. Wysłane z mojego HUAWEI CAM-L21 przy użyciu Tapatalka Zawartość dodana 0 minutes later Jak znam życie to pewnie tak łatwo nie będzie , coś się wymyśli i dzięki za info. Jakbyś mógł to wyślij te zdjęcia i jak to w nocy wygląda.. oczywiście w wolnej chwili. Co do tych mat bitumicznych to będę swoją lawetą wygluszał tymi lub tą szarą w rolce.
Opublikowano 18 Kwietnia 20179 l Autor Koledzy mam mały dylemat. Fotel kierowcy przetarł się i nie wiem czy go dać do tapicera żeby to jako tako zrobił i odkładać na Recaro czy zrobić fotel tak jak ma być..
Opublikowano 19 Kwietnia 20179 l Autor no recarosy ładuj [emoji4]Też tak myślę że to będzie najlepszy wybór, ale tylko w materiale.
Opublikowano 19 Kwietnia 20179 l Od siebie też mogę polecić recaro [emoji6] kurde znowu zapomniałem zrobić Ci fot tego podświetlenia klamek. Postaram się ogarnąć na weekendzie [emoji6]
Opublikowano 19 Kwietnia 20179 l Autor Od siebie też mogę polecić recaro [emoji6] kurde znowu zapomniałem zrobić Ci fot tego podświetlenia klamek. Postaram się ogarnąć na weekendzie [emoji6]Spoko.. nie pali się.. [emoji6]
Opublikowano 21 Kwietnia 20179 l W końcu [emoji2] Chodzi głównie o to że ten czarny plastik łamie się o blachę drzwi. Ja rozwierciłem stary plastik, łącznie z diodą i na gorący klej wrzuciłem inną. Wydaje mi się że to że słabo świeci to może być wina słabej diody, ale nie mam teraz czasu się tym zająć [emoji17]
Opublikowano 21 Kwietnia 20179 l Autor W końcu [emoji2] Chodzi głównie o to że ten czarny plastik łamie się o blachę drzwi. Ja rozwierciłem stary plastik, łącznie z diodą i na gorący klej wrzuciłem inną. Wydaje mi się że to że słabo świeci to może być wina słabej diody, ale nie mam teraz czasu się tym zająć [emoji17] Coś się pomyśli z kumplem.. żeby to miało ręce i nogi .. Wysłane z mojego HUAWEI CAM-L21 przy użyciu Tapatalka
Opublikowano 22 Kwietnia 20179 l Dnia 19.04.2017 o 17:34, xBladex napisał: Też tak myślę że to będzie najlepszy wybór, ale tylko w materiale. jak coś to wiszą na olx w materiale https://www.olx.pl/oferta/audi-a4-b5-recaro-2001r-avant-CID5-IDlLe9g.html#d0dc2d1ac9
Opublikowano 22 Kwietnia 20179 l Przepraszam za ot ale oparcie z recaro avanta idzie przerobić do sedana?
Opublikowano 22 Kwietnia 20179 l Autor jak coś to wiszą na olx w materiale:wink:https://www.olx.pl/oferta/audi-a4-b5-recaro-2001r-avant-CID5-IDlLe9g.html#d0dc2d1ac9Dokładnie takie bym chciał kupić.. Ale pewnie szybko to nie nastąpi.Wysłane z mojego HUAWEI CAM-L21 przy użyciu Tapatalka
Opublikowano 22 Kwietnia 20179 l 13 minut temu, xBladex napisał: Dokładnie takie bym chciał kupić.. Ale pewnie szybko to nie nastąpi. Wysłane z mojego HUAWEI CAM-L21 przy użyciu Tapatalka Skoro nie nastapi to szybko, to może po prostu kupić jeden fotel w normalnym stanie żeby miał to ręce i nogi?
Opublikowano 22 Kwietnia 20179 l Autor Skoro nie nastapi to szybko, to może po prostu kupić jeden fotel w normalnym stanie żeby miał to ręce i nogi? [emoji6] Z kupnem może być ciężko, takiego fotela z dobrym stanie.