Skocz do zawartości
Wyświetl w aplikacji

Lepszy sposób przeglądania. Dowiedz się więcej.

Forum Audi A4 Klub Polska

Aplikacja działająca w trybie pełnoekranowym na ekranie głównym, z powiadomieniami push, odznakami i wieloma innymi funkcjami.

Aby zainstalować tę aplikację na iOS i iPadOS
  1. Stuknij ikonę Udostępnij w Safari
  2. Przewiń menu i stuknij Dodaj do ekranu głównego.
  3. Stuknij Dodaj w prawym górnym rogu.
Aby zainstalować tę aplikację na urządzeniu z systemem Android
  1. Kliknij menu z trzema kropkami (⋮) w prawym górnym rogu przeglądarki.
  2. Kliknij Dodaj do ekranu głównego lub Zainstaluj aplikację.
  3. Potwierdź, klikając Zainstaluj.

[B5 AHU] < Skromny Avantador > by xBLADEx - Recaro

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

dokładnie na tych fotach miałem sie wzorować :) ale przy ori bose to inaczej trzeba sie do tego zabrać

Opublikowano
  • Autor
17 godzin temu, Houdini napisał:

Kiedyś znalazłem takie oto foty, które mam w planach odwzorować u siebie. Jakiś pro ziomek to robił. Może i Ciebie zainspirują emoji6.png96a0b453bf928f1673f71b286d881ed9.jpg3ad7c9da792699ed6508294aba771e26.jpg9ab4bc2c802b33bcde41ac993b0903dc.jpg

Damian to już jest mistrzostwo świata na tych fotach..ale kto wie może i z tych fotek wezmę przykład i sie coś zrobi podobnego. :wink: Na olx znalazłem coś takiego jeszcze:

https://www.olx.pl/oferta/mata-pianka-wygluszajaca-z-aluminium-maska-podwozie-drzwi-3mm-CID628-ID5mU3d.html

Opublikowano
Dnia 7.04.2017 o 21:37, Houdini napisał:

Gdzieś na jakimś forum car audio czytałem że te maty dekarskie przy wysokiej temperaturze lubią sobie popłynąć, puścić klej i zrobić bałagan

Nic nie płynie :D Bajki opowiadają... W 306 miałem też maskę od spodu oklejona i nic nie splywalo na silnik :D

Opublikowano
  • Autor
Nic nie płynie [emoji3] Bajki opowiadają... W 306 miałem też maskę od spodu oklejona i nic nie splywalo na silnik [emoji3]

Czyli coś takiego miałeś?

https://www.olx.pl/oferta/mata-wygluszajaca-bitumiczna-boll-50x25-cm-50x50-cm-okazja-CID99-IDivtqJ.html

Kolejny mały modzik do wnętrza..[emoji6]
a5153287a779c6af4fc0cd48f61cecf1.jpg
Opublikowano

Czyli coś takiego miałeś?

https://www.olx.pl/oferta/mata-wygluszajaca-bitumiczna-boll-50x25-cm-50x50-cm-okazja-CID99-IDivtqJ.html

Kolejny mały modzik do wnętrza..[emoji6]
a5153287a779c6af4fc0cd48f61cecf1.jpg

Od razu Ci powiem że będziesz to przerabiał [emoji6] między klamką a blachą drzwi jest tak mało miejsca że pierwsze nałożenie boczka z podświetleniem skutkuje jego połamaniem [emoji17] trzeba pozbyć się tego czarnego plastiku, później będę w domu to zrobię foto jak to u mnie wygląda. No chyba że ja źle się do klamek dobrałem i zjebałem sprawę [emoji14]
Opublikowano

Akurat pod maską testowałem ta wąska w rolce z Alu. Ale to co pokazujesz też miałem okazję testować. Do zlewow z nierdzewki takie kawałki małe przyklejaja, żeby nie dudnila woda ;)

Wysłane z mojego SM-G935F przy użyciu Tapatalka

Opublikowano
  • Autor

Od razu Ci powiem że będziesz to przerabiał [emoji6] między klamką a blachą drzwi jest tak mało miejsca że pierwsze nałożenie boczka z podświetleniem skutkuje jego połamaniem [emoji17] trzeba pozbyć się tego czarnego plastiku, później będę w domu to zrobię foto jak to u mnie wygląda. No chyba że ja źle się do klamek dobrałem i zjebałem sprawę [emoji14]

Jak znam życie to pewnie tak łatwo nie będzie , coś się wymyśli i dzięki za info. Jakbyś mógł to wyślij te zdjęcia i jak to w nocy wygląda.. oczywiście w wolnej chwili.

Co do tych mat bitumicznych to będę swoją lawetą wygluszał tymi lub tą szarą w rolce.

Wysłane z mojego HUAWEI CAM-L21 przy użyciu Tapatalka

Zawartość dodana 0 minutes later

Jak znam życie to pewnie tak łatwo nie będzie , coś się wymyśli i dzięki za info. Jakbyś mógł to wyślij te zdjęcia i jak to w nocy wygląda.. oczywiście w wolnej chwili.

Co do tych mat bitumicznych to będę swoją lawetą wygluszał tymi lub tą szarą w rolce.

Opublikowano
  • Autor

Koledzy mam mały dylemat. Fotel kierowcy przetarł się i nie wiem czy go dać do tapicera żeby to jako tako zrobił i odkładać na Recaro czy zrobić fotel tak jak ma być..
9a750a9693bcf921d957cb07daaae739.jpg

Opublikowano

no recarosy ładuj :)

Opublikowano
  • Autor
no recarosy ładuj [emoji4]

Też tak myślę że to będzie najlepszy wybór, ale tylko w materiale.
Opublikowano

Od siebie też mogę polecić recaro [emoji6] kurde znowu zapomniałem zrobić Ci fot tego podświetlenia klamek. Postaram się ogarnąć na weekendzie [emoji6]

Opublikowano
  • Autor
Od siebie też mogę polecić recaro [emoji6] kurde znowu zapomniałem zrobić Ci fot tego podświetlenia klamek. Postaram się ogarnąć na weekendzie [emoji6]

Spoko.. nie pali się.. [emoji6]
Opublikowano

W końcu [emoji2]

0908867d62d16a39bddde13e611e0b50.jpg

Chodzi głównie o to że ten czarny plastik łamie się o blachę drzwi. Ja rozwierciłem stary plastik, łącznie z diodą i na gorący klej wrzuciłem inną. Wydaje mi się że to że słabo świeci to może być wina słabej diody, ale nie mam teraz czasu się tym zająć [emoji17]

Opublikowano
  • Autor
W końcu [emoji2]

0908867d62d16a39bddde13e611e0b50.jpg

Chodzi głównie o to że ten czarny plastik łamie się o blachę drzwi. Ja rozwierciłem stary plastik, łącznie z diodą i na gorący klej wrzuciłem inną. Wydaje mi się że to że słabo świeci to może być wina słabej diody, ale nie mam teraz czasu się tym zająć [emoji17]

Coś się pomyśli z kumplem.. żeby to miało ręce i nogi ..

Opublikowano
Dnia 19.04.2017 o 17:34, xBladex napisał:

Też tak myślę że to będzie najlepszy wybór, ale tylko w materiale.

jak coś to wiszą na olx w materiale:wink:

https://www.olx.pl/oferta/audi-a4-b5-recaro-2001r-avant-CID5-IDlLe9g.html#d0dc2d1ac9

Opublikowano

Przepraszam za ot ale oparcie z recaro avanta idzie przerobić do sedana?

Opublikowano

Tak, idzie :)

Opublikowano
  • Autor

Dokładnie takie bym chciał kupić.. Ale pewnie szybko to nie nastąpi.

Opublikowano
13 minut temu, xBladex napisał:

Dokładnie takie bym chciał kupić.. Ale pewnie szybko to nie nastąpi.

Skoro nie nastapi to szybko, to może po prostu kupić jeden fotel w normalnym stanie żeby miał to ręce i nogi? ;) 

Opublikowano
  • Autor
Skoro nie nastapi to szybko, to może po prostu kupić jeden fotel w normalnym stanie żeby miał to ręce i nogi? [emoji6] 

Z kupnem może być ciężko, takiego fotela z dobrym stanie.