Skocz do zawartości
Wyświetl w aplikacji

Lepszy sposób przeglądania. Dowiedz się więcej.

Forum Audi A4 Klub Polska

Aplikacja działająca w trybie pełnoekranowym na ekranie głównym, z powiadomieniami push, odznakami i wieloma innymi funkcjami.

Aby zainstalować tę aplikację na iOS i iPadOS
  1. Stuknij ikonę Udostępnij w Safari
  2. Przewiń menu i stuknij Dodaj do ekranu głównego.
  3. Stuknij Dodaj w prawym górnym rogu.
Aby zainstalować tę aplikację na urządzeniu z systemem Android
  1. Kliknij menu z trzema kropkami (⋮) w prawym górnym rogu przeglądarki.
  2. Kliknij Dodaj do ekranu głównego lub Zainstaluj aplikację.
  3. Potwierdź, klikając Zainstaluj.

[B7 BPW] niestandardowe wozidlo... czorny AVANT

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
  • Autor

No pompy i serwa nie podmienialem. Zauwazylem ze gdy nacisne pedal hamulca tak na prawde delikatnie wszystko wraca do normy. Moze zmniejszyc tam luz miedzy pedalem a serwem?

Opublikowano

pozostaje pompa hamulcowa

Opublikowano
  • Autor

no tu mnie meczy ta pompa bo jak wcisne troche hamulec wszystko wracalo do normy. zobaczymy po przyjezdzie...

Opublikowano

Ja miałem kiedyś w passacie tak, okazało się że problem leżał po stronie klocków które były, hmm, za szerokie w miejscu w którym wchodziły w prowadnicę. Tłoczek dociskał i klocek już się nie cofał. Pomogło podszlifowanie schodków na klocku i oczyszczenie prowadnic na zacisku - pisałeś już że to robiłeś ale może nie wyszorowałeś do żywego? No i może to wina klocków tak jak u mnie kiedyś?

Opublikowano
  • Autor

Klocki serii DS chodza luzno, az za luzno moim zdaniem. Ale kupilem jeszcze jeden komplet premiera i nadal to samo... po prztjezdzie bede nadal meczyl temat...

Tylko nie mam pomyslow co jeszcze sprawdzac... bo tak w sumie juz wszystko sprawdzalem. Jedynie pompe podmieniac...

Opublikowano

Klocki serii DS chodza luzno, az za luzno moim zdaniem. Ale kupilem jeszcze jeden komplet premiera i nadal to samo... po prztjezdzie bede nadal meczyl temat...

Tylko nie mam pomyslow co jeszcze sprawdzac... bo tak w sumie juz wszystko sprawdzalem. Jedynie pompe podmieniac...

Chyba najważniejszy element układanki ;)

Opublikowano
  • Autor

odkrecilem schowek pod kierownica i tam jest sruba regulacyjna od pedalu hamulca, bodajze na 19 srube z kontrą. do czego ona sluzy? bo na moje jedynie do ustawiania wysokosci pedalu chyba do niczego innego co?

Opublikowano

Lepiej tego nie ruszaj

Opublikowano
  • Autor

Przeciez jak bede wymienial w razie czego serwo to hyba musze to wykrecic?

Opublikowano

Żeby wymienić serwo musisz je odkręcić od pedału hamulca. Radzę od razu przygotować nowy czujnik świateł stop.
Generalnie z wymianą tego jest trochę zabawy (mało miejsca między grodziami)- ale da radę.

• 1 miesiąc temu...
Opublikowano

Naprawiłeś heble? Długo się nie udzielasz więc mam nadzieję że nie zawiodły Cię te hamulce, a jestem ciekawy co Ci tam poleciało...

Opublikowano
  • Autor

Tak tak... Doszedlem do ladu z hamulcami. Ale nie powiem Ci co bylo bo wszystko dalem nowe. Wezyki, zestawy naprawcze tloczkow, prowadnice zaciskow. Praktycznie stare jest tylko zelastwo...

yyy...

nowe graty :)

QuNtFwy.jpg

uqtpxW2.jpg

Opublikowano

ajjj :)

super ;p

Opublikowano

Mod na zimę jak znalazł :thumbup1:

Opublikowano

Jestem za :)

Też się rozglądam za takim cudem :)

Opublikowano

Wreszcie

Opublikowano
  • Autor

Jeszcze czekam za dwiema kostkami z serwisu i montaz :)

Opublikowano

Webasto świetna sprawa! Przydaje się nie tylko w zimie. :wink4: Ja mam od tamtego roku i nie raz się przydało. :good: Skompletować graty trudna sztuka ale się udało. Mnie na szczęście trafił się kompetencji z jednego autka. :)

Działaj, działaj. :good:

Opublikowano

:whistling:

Opublikowano
  • Autor

Jestem za :)

Też się rozglądam za takim cudem :)

mam w sumie dwa piece :)

bedzie na handel ale po sprawdzeniu u Mario. nie bedzie drogi ;)

a jako sam piec tez mozna wstawiac, sterowanie jedynie z fisa... :wink: