Skocz do zawartości
IGNOROWANY

Rs4 b7 str 2 filmik + fotki

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
kolektorki sie poczysci narazie smiga tak nawet nie wiem czy sie hamował, generalnie pare tematów do ogarniecia jest , narazie robie mu lampy , samopoziom chyba nie do odpalenia na tym sterowniku

---------- Post dopisany at 19:43 ---------- Poprzedni post napisany at 19:42 ----------

Kiera standardowo ssie jak to w RSie :decayed: TT > A4 :grin: - frosty nie bardzo cie czaje ?! to jest oryginalna kier z rs4 b7

Która jest brzydka i nie funkcjonalna :decayed: imo.

Opublikowano

Wojtus juz muslalem ze moge negicjowac cene czarnej B7...oj ale wyszedl fajny przeszczep:) jak cos to pamietaj o mnie przy tym recaro;)

Opublikowano

Końcówki nie są czasem z wersji DTM? Bo tam byly większe. Audi S4 + części i robocizna nie wyjdą wiecej niż kupno gotowego RS4?

Sent from my Lumia 820 using Tapatalk

Opublikowano

iron no nie zartuj :)..... takie sztuki biegaja po 90 tys moze 80 tys , przod i tyl zalatwiłem za 1200 euro :)

przeciez ta kierownica wyglada za***iście i co on ma nie funkcjonalnego ?:) to auto do upalania :)

rury sa spawane i maja wiesza srednice niz w oruginale , wydech byl grzebany ale nie wiem co i jak , napewno kocówki beda do zmiany, jak sie go poodgarnia beda niezłe foty :)

Opublikowano

wow piękna sztuka i ten kolor:decayed:

Opublikowano

Wojtku, stoi to gdzieś u Ciebie? :decayed: Bym se obejrzał :naughty:

Opublikowano

nie :) ale niedaleko w sumie w twoja strone narazie ubezpieczenie i dopiero bedzie jechalo

---------- Post dopisany at 14:20 ---------- Poprzedni post napisany at 14:14 ----------

nawet sobie nie wyobrażacie ile jest czesci różniących b7 od b6

nawet tylne bagaznikowe boczki sa inne :)

Opublikowano

No to akurat wiedziałem bo szukam pakietu zakupy i od B7 nie pasuje :banghead::D

memory five wladi i wszystko jasne :-)

Opublikowano

Czy tylko mi nie wyświetlają się zdjęcia?

Opublikowano

tylko tobie

Opublikowano
Czy tylko mi nie wyświetlają się zdjęcia?

jesteś wybrańcem :decayed:

Mega fajna fura :decayed:

Opublikowano

Rotor:slina: Fura:kox:

Opublikowano

Mega projekt jak ogarniesz furę to dawaj wiecej fotek

Opublikowano

będą :) fotki nagrania na yt i td zapadła decyzja o zmiane mce na b7 i wtedy mamy 100% rs4 b7

wandej roto ori nowy :) cos kolo 7 tys dał za nie :)

Opublikowano

świetny projekt, ale koło wolałbym ori rs4 jedna, dla mnie rotor d*py nie urywa, ale sama w sobie przeróbka zacna, od jakiegoś czasu sam myślę czy by jakiegoś sedana nie kupić i coś takiego wyrezać, tutaj świetna baza bo z graty z s4 pokryły wiele kosztów

Opublikowano

DOKLADNIE juz sporo gratów bylo takich jakie maja być , natomiast to stalo kiedys na ori rs ale rotor wyglada lepiej tamte niestety juz oklepane

Opublikowano

pewnie oklepane ale na b6 czy b7 to można na palcach jednej ręki policzyć, a ori to ori i z takim wklęśnięciem podrób nie ma, a rotor to już będzie na tylu gratach w 2014 roku że szok

Opublikowano

wszystko kwesria gustu, wlascicielowi to sie podoba, ;)wazmne ze zapierd.... i to niezle

Opublikowano

wow, co masakra :D auto miażdży! jak coś sprzedasz jako b6 czy b7? :decayed:

Opublikowano

w dowodzie bedzie rok 2004 to co zostało z oesy to instakacja czesc, zawieszenie dach podloga czesci srodka , rasowe b7 mozna powiedziec

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...