Skocz do zawartości
Wyświetl w aplikacji

Lepszy sposób przeglądania. Dowiedz się więcej.

Forum Audi A4 Klub Polska

Aplikacja działająca w trybie pełnoekranowym na ekranie głównym, z powiadomieniami push, odznakami i wieloma innymi funkcjami.

Aby zainstalować tę aplikację na iOS i iPadOS
  1. Stuknij ikonę Udostępnij w Safari
  2. Przewiń menu i stuknij Dodaj do ekranu głównego.
  3. Stuknij Dodaj w prawym górnym rogu.
Aby zainstalować tę aplikację na urządzeniu z systemem Android
  1. Kliknij menu z trzema kropkami (⋮) w prawym górnym rogu przeglądarki.
  2. Kliknij Dodaj do ekranu głównego lub Zainstaluj aplikację.
  3. Potwierdź, klikając Zainstaluj.

Czy ktoś w tym kraju weźmie się w końcu za pijanych kierowców?

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Władza nic nie zrobi bo elity najczęściej na faji jeżdżą. Sami na siebie bata nie ukreca a jeśli ukreca to takiego żeby można było się wykręcić:facepalm: Telewizja też niechętnie opowiada o wpadkach polityków bo jadą często na jednym wozku:kwasny: chory kraj

Wysyłane z mojego HTC One X za pomocą Tapatalk 2

Opublikowano

śmierdzi mi to pomrocznością jasną. :whistling:

Opublikowano
śmierdzi mi to pomrocznością jasną. :whistling:

No właśnie jeden z przykładów:wink:

Wysyłane z mojego HTC One X za pomocą Tapatalk 2

Opublikowano

Kolejnych nabadziewionych alko i bialkiem w nowej hucie złapali. Nubira chłopaki uciekali

Wysyłane z mojego HTC Desire S za pomocą Tapatalk 2

Opublikowano

Chyba nastąpiło pospolite ruszenie społeczeństwa.

I bardzo dobrze.

Jeszcze pozwolili by na samosądy i by było git.

Opublikowano

Teraz jak wracałem z Krakowa do Skawiny ul. Krakowską to po prawej stronie zauważyłem budkę z alkoholem... 24/h :facepalm::doh:...

Opublikowano

Arek, to że mam w kuchni nóż - nie znaczy że zostanę mordercą.

Każdy powinien mieć we łbie bariery których się nie przekracza. Wczoraj wypiłem pięć browarów, dzisiaj rano musiałem skoczyć na pocztę . Nie wsiadłem do auta tylko ruszyłem d*pę i poszedłem na piechotę. Dotleniłem łepetynę , wróciłem cały. Nikomu nie zrobiłem krzywdy.

I korona mi z głowy nie spadła że ruszyłem d*pę zamiast ją wieźć autem.

Opublikowano

+ 1 000 000

Opublikowano

Każdy powinien mieć we łbie bariery których się nie przekracza. Wczoraj wypiłem pięć browarów, dzisiaj rano musiałem skoczyć na pocztę . Nie wsiadłem do auta tylko ruszyłem d*pę i poszedłem na piechotę. Dotleniłem łepetynę , wróciłem cały. Nikomu nie zrobiłem krzywdy.

browary w takij ilosci po nocy Ci spokojnie zejdą, no chyba że masz zaburzony metabolizm, gorzej jak opijesz sie wódy i z rana wsiaziesz, ale każdy zna swój organizm wie ile moze jeśli ma rozsądek:wink:

Opublikowano

Zgadzam się, ale niestety w PL jest mało ludzi trzeźwo myślących -> piłem -> nie jadę i w większości przypadków przekraczają swoje granice...

Naród się chyba obudził i nie będzie obojętny wobec pijanego kierowcy. Tylko zadzwoni po odpowiednie służby, żeby nie doszło do tragedii :hi:.

Opublikowano

teraz jeszcze piętnować zwyrodnialców w sutannach publicznie za wybryki i zachłaństwo "co łaska":whistling:

Opublikowano

No oni tez nie bez winy ale sa wyjatki i nie pietnujmy wszystkich ksiezy. Juz jest z tego stereotyp.

U mnie w okolicy tez 3 uciekalo audi policji po pijaku i zabili kolege siedzacego z tylu.

Wysłane z mojego GT-P3110 przy użyciu Tapatalka

Opublikowano

wysłałem mu parę pomysłów powiedział że przemyśli... no i macie :decayed:

Opublikowano

Takim co wsiadają po alkocholu do auta nie powinno się dawać kar pieniężnych czy też zabierać prawa jazdy .

Odrazu takiego wpier....lić do kamieniołomów i niech zapierd... bydlak . Jakby tak tam popracował sobie przez rok czasu to podejrzewam że już nigdy by nie wsiadł po kielichu do auta .

Opublikowano

A teraz wracamy do zeczy realnych... :)

Wysyłane z mojego HTC Desire S za pomocą Tapatalk 2

Opublikowano

Właśnie przedchwila na esce wrocław usłyszałem że kolejny pijany nie zatrzymał się do kontroli i zderzył się z Jaguarem na czołówke , 1 osoba nie żyje ale nie wiem czy to ten pijak czy ktos z jaguara :facepalm::facepalm::facepalm::facepalm:

Opublikowano
Właśnie przedchwila na esce wrocław usłyszałem że kolejny pijany nie zatrzymał się do kontroli i zderzył się z Jaguarem na czołówke , 1 osoba nie żyje ale nie wiem czy to ten pijak czy ktos z jaguara :facepalm::facepalm::facepalm::facepalm:

:facepalm: ,to już brak słów

chyba już wszystko zostało POWIEDZIANE na temat pijanych na drodze

pora wziaśc sie za to i powinna być zasada ,,zero tolerancji"

sedziowie wyrokami w zawieszeniu przyczynili sie bardzo do tego co sie w ostatnim czasie stało-takie moje zdanie