wladi Opublikowano 8 Maja 2014 Opublikowano 8 Maja 2014 Trochę Mef ma racjęAle że co ma rację.....jak ktoś mnie nie zna to ma mi na Pan mówić? Bez przesady Edytka:decayed:
WhyMe? Opublikowano 8 Maja 2014 Opublikowano 8 Maja 2014 Chętnie bym każdego zacytował ale oszczędzę wam tej goryczy Po prostu szanujmy się, nie znasz nie wypowiadaj się. A ciebie Wladi zlewam zimnym moczem
wladi Opublikowano 8 Maja 2014 Opublikowano 8 Maja 2014 Chętnie bym każdego zacytował ale oszczędzę wam tej goryczy Po prostu szanujmy się, nie znasz nie wypowiadaj się. A ciebie Wladi zlewam zimnym moczem Przepraszam Panie Mefjut:polew::polew:
WhyMe? Opublikowano 8 Maja 2014 Opublikowano 8 Maja 2014 I nie chodziło mi o to abyśmy do siebie mówili na Pan czy Pani, bez przesady . Tylko miejmy jakiś dystans do tego co piszemy, tym bardziej kiedy piszemy coś w kierunku osoby której nie znamy. Nie oceniaj książki po okładce
OficeR Opublikowano 8 Maja 2014 Opublikowano 8 Maja 2014 Nikogo nie mialem zamiaru oceniac po okladce, wszedlem w luzna dywagacje a Ty sie spinasz jak plandeka na zuku. Podchodze do kazdego z szacunkiem i to samo chce otrzymac. WhyMe... co powiesz na flaszke w Ostrowie w celach integracyjnych?
WhyMe? Opublikowano 8 Maja 2014 Opublikowano 8 Maja 2014 Mef odpuść ta dyskusja nie ma sensu Dla ciebie wszystko WhyMe... co powiesz na flaszke w Ostrowie w celach integracyjnych?
wladi Opublikowano 8 Maja 2014 Opublikowano 8 Maja 2014 I nie chodziło mi o to abyśmy do siebie mówili na Pan czy Pani, bez przesady . Tylko miejmy jakiś dystans do tego co piszemy, tym bardziej kiedy piszemy coś w kierunku osoby której nie znamy. Nie oceniaj książki po okładce Masz rację geju z wampa:decayed:
klysek Opublikowano 8 Maja 2014 Opublikowano 8 Maja 2014 jaka ty chcesz z Mefjem flaszke pic przeciez to mietka faja jest dwa piwa i mozna go ululac
WhyMe? Opublikowano 8 Maja 2014 Opublikowano 8 Maja 2014 Ekonomiczny jestem O tobie tego powiedzieć nie można..
klysek Opublikowano 8 Maja 2014 Opublikowano 8 Maja 2014 Ekonomiczny jestem O tobie tego powiedzieć nie można.. to dlatego ze jem duzo miesa
WhyMe? Opublikowano 8 Maja 2014 Opublikowano 8 Maja 2014 Ekonomiczny jestem O tobie tego powiedzieć nie można.. to dlatego ze jem duzo miesa Ta kelnerka w bukowinie miała dziwny wyraz twarzy kiedy 3 raz przynosiła Ci dewolaja to naszego stolika
klysek Opublikowano 8 Maja 2014 Opublikowano 8 Maja 2014 Ekonomiczny jestem O tobie tego powiedzieć nie można.. to dlatego ze jem duzo miesa Ta kelnerka w bukowinie miała dziwny wyraz twarzy kiedy 3 raz przynosiła Ci dewolaja to naszego stolika trza bylo koledze pomoc i wziasc dla siebie tez ze dwa
Kowi87 Opublikowano 8 Maja 2014 Opublikowano 8 Maja 2014 Chętnie bym każdego zacytował ale oszczędzę wam tej goryczy Po prostu szanujmy się, nie znasz nie wypowiadaj się. A ciebie Wladi zlewam zimnym moczem Przepraszam Panie Mefjut:polew::polew: Pierdolłem jak mefju w koper:polew::polew:
DeeJay_Kill Opublikowano 9 Maja 2014 Opublikowano 9 Maja 2014 Alkoholicy;D Ja tam jadę do ostrowa wyłącznie w celach dzielenia swojej pasji motoryzacyjnej:D
OficeR Opublikowano 9 Maja 2014 Opublikowano 9 Maja 2014 Każdy będzie miał na tym zlocie jakąś pasję, ja się będę pasjonował integracją a moja Luba zbieraniem mnie z chodnika
Wandej Opublikowano 9 Maja 2014 Opublikowano 9 Maja 2014 Każdy będzie miał na tym zlocie jakąś pasję, ja się będę pasjonował integracją a moja Luba zbieraniem mnie z chodnika Myślę zd z Tobą kolego znajdę wspólny język:good:
kaju Opublikowano 9 Maja 2014 Autor Opublikowano 9 Maja 2014 Alkoholicy;D Ja tam jadę do ostrowa wyłącznie w celach dzielenia swojej pasji motoryzacyjnej:D w tym terminie zmienisz obiekt swoich pasji i skończysz jak Ci dwaj panowie powyżej, z resztą nie tylko oni - zaufaj mi
Wandej Opublikowano 9 Maja 2014 Opublikowano 9 Maja 2014 Każdy będzie miał na tym zlocie jakąś pasję, ja się będę pasjonował integracją a moja Luba zbieraniem mnie z chodnika Zacial się taptalka
klysek Opublikowano 9 Maja 2014 Opublikowano 9 Maja 2014 Alkoholicy;D Ja tam jadę do ostrowa wyłącznie w celach dzielenia swojej pasji motoryzacyjnej:D ciebie to juz w drodze porobimy
Rekomendowane odpowiedzi