Skocz do zawartości
IGNOROWANY

XV Ogólnopolski Zlot Audi A4 Klub Polska - Ostrów Wlkp. 8-10.08.2014, czyli OEM+ 2014

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
Trochę Mef ma rację
Ale że co ma rację.....jak ktoś mnie nie zna to ma mi na Pan mówić? Bez przesady Edytka:decayed:
Opublikowano

Chętnie bym każdego zacytował ale oszczędzę wam tej goryczy :naughty: Po prostu szanujmy się, nie znasz nie wypowiadaj się. A ciebie Wladi zlewam zimnym moczem :jezyk:

Opublikowano
Chętnie bym każdego zacytował ale oszczędzę wam tej goryczy :naughty: Po prostu szanujmy się, nie znasz nie wypowiadaj się. A ciebie Wladi zlewam zimnym moczem :jezyk:
Przepraszam Panie Mefjut:polew::polew::polew::polew:
Opublikowano

:decayed:

I nie chodziło mi o to abyśmy do siebie mówili na Pan czy Pani, bez przesady :wink:. Tylko miejmy jakiś dystans do tego co piszemy, tym bardziej kiedy piszemy coś w kierunku osoby której nie znamy. Nie oceniaj książki po okładce :wink4:

Opublikowano

Mef odpuść ta dyskusja nie ma sensu

Opublikowano

Nikogo nie mialem zamiaru oceniac po okladce, wszedlem w luzna dywagacje a Ty sie spinasz jak plandeka na zuku.

Podchodze do kazdego z szacunkiem i to samo chce otrzymac.

WhyMe... co powiesz na flaszke w Ostrowie w celach integracyjnych? :decayed:

Opublikowano
Mef odpuść ta dyskusja nie ma sensu

Dla ciebie wszystko :naughty:

WhyMe... co powiesz na flaszke w Ostrowie w celach integracyjnych? :decayed:

:good:

Opublikowano
:decayed:

I nie chodziło mi o to abyśmy do siebie mówili na Pan czy Pani, bez przesady :wink:. Tylko miejmy jakiś dystans do tego co piszemy, tym bardziej kiedy piszemy coś w kierunku osoby której nie znamy. Nie oceniaj książki po okładce :wink4:

Masz rację geju z wampa:decayed:
Opublikowano

jaka ty chcesz z Mefjem flaszke pic :whistling:

przeciez to mietka faja jest dwa piwa i mozna go ululac :decayed:

Opublikowano

Ekonomiczny jestem :jezyk: O tobie tego powiedzieć nie można.. :polew:

Opublikowano

to dlatego ze jem duzo miesa :grin:

Opublikowano

Ta kelnerka w bukowinie miała dziwny wyraz twarzy kiedy 3 raz przynosiła Ci dewolaja to naszego stolika :polew:

Opublikowano

Ta kelnerka w bukowinie miała dziwny wyraz twarzy kiedy 3 raz przynosiła Ci dewolaja to naszego stolika :polew:

trza bylo koledze pomoc i wziasc dla siebie tez ze dwa :decayed:

Opublikowano
Przepraszam Panie Mefjut:polew::polew::polew::polew:

Pierdolłem jak mefju w koper:polew::polew::polew::polew:

Opublikowano

Alkoholicy;D Ja tam jadę do ostrowa wyłącznie w celach dzielenia swojej pasji motoryzacyjnej:D

Opublikowano

Każdy będzie miał na tym zlocie jakąś pasję, ja się będę pasjonował integracją a moja Luba zbieraniem mnie z chodnika :decayed:

Opublikowano
Każdy będzie miał na tym zlocie jakąś pasję, ja się będę pasjonował integracją a moja Luba zbieraniem mnie z chodnika :decayed:

Myślę zd z Tobą kolego znajdę wspólny język:good:

Opublikowano
Alkoholicy;D Ja tam jadę do ostrowa wyłącznie w celach dzielenia swojej pasji motoryzacyjnej:D

w tym terminie zmienisz obiekt swoich pasji i skończysz jak Ci dwaj panowie powyżej, z resztą nie tylko oni - zaufaj mi :decayed:

Opublikowano

Zacial się taptalka

Opublikowano

ciebie to juz w drodze porobimy :grin:

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...